• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acilll teste bakar mısınız

Ben goremedim kaset test yapin bnce bu erken gebelik testeri yaniltiyo

Adete az kalmış .erken gebelik şart miydi ki .
Normal testte de çıkardı sanki

Evet canım kaset test yaptım ama negatif çıktı :KK43: yarın adet olurum buyuk ihtimalle. Sen ne yaptın
Üzülme canım geç döllenmedir belki.. olmadıysa da bir dahaki ay inşallah pes etmek yok🤲 Ben bugün sabah kan verdim ve sonucu hala çıkmadı sabah a düşer sistme dediler merakla bekliyorum

Üzülme canım geç döllenmedir belki.. olmadıysa da bir dahaki ay inşallah pes etmek yok🤲 Ben bugün sabah kan verdim ve sonucu hala çıkmadı sabah a düşer sistme dediler merakla bekliyorum
Aynen canim hayırlısı olsun hakkımızda Allah kerim 🤲 insalaaah sen hamilesindir ya bende çok merak ediyorum senin sonucunu.🤗🤭

Aynen canim hayırlısı olsun hakkımızda Allah kerim 🤲 insalaaah sen hamilesindir ya bende çok merak ediyorum senin sonucunu.🤗🤭
İnşallah canım benim teşekkür ederim desteğin ve ilgin için..🤗Rabbim tez vakitte ikimizede nasip etsin 🤲bende çok merak ediyorum okadar zor ki sabahı beklemek şuan hep ikilem

Merhaba, sonucunuz ne oldu acaba merak ettim 💕
İnşallah canım benim teşekkür ederim desteğin ve ilgin için..🤗Rabbim tez vakitte ikimizede nasip etsin 🤲bende çok merak ediyorum okadar zor ki sabahı beklemek şuan hep ikilem
Sizin pozitif sonuçlanmış tebrik ederim 🥰🥰

Back