• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ACİLLL...Fikirlerinize ihtiyacım var.....

hiç hoş deil yaaa alyans deilde normal bi yüzük diye takarsa ona bşy demem ama alyans olarak kabul etmiyorum bunu..

Ben de var ama çelik olanından...gayet tte güzel....ama bu siyah olan plastik gibi görünüyor...ne bileyim ben pek beğenmedim

bu yüzükleri şimdi kendi aralarında söz takamk için takıyorlar tatlım uygun değil alyans için bence

bende beğenmedim çok kaba duruyo şifreli çanta gibi bitr sürü rakam tabi sen bilirsin

Sizce bu yüzük alyans için ideal değil mi?Sözlüm pek beyenmedi...kötükedihüso
51plIfgb3PL._SL500_AA280_.jpg

ama bu çelik yüzük ..nişan için olur mu hiç...ben yolda bulsam almam zaten bunu numara sayar gbi kbkma cvnm ama nişanlın %100 haklı...:teytey:

bende de aynı yuzugun bu rengi mevcut, swatch secret yuzuk diye geciyor bizde ilk sevgili oldugumuz gunun tarihi yazıyor gun ve ay olarak.. Ancak bu yuzuk söz yada nisan yuzugu seklinde kullanılamaz bence ama gunluk kullanım icin cok ideal hem sık duruyo hemde rahat yara falan da yapmıyor cok kullanıslı bisey..maddi acıdan probleminiz yoksa bunları da alıp yedek olarak kullanabilirsiniz ..

Eklentiler

• $images.jpg
    $images.jpg
    3 KB · Görüntüleme: 116
BEn kullanıyorum şu anda :) Doğum günü hediyesi aldı nişanlım mükemmel bir yüzük değişik :) Ama siyahını alma tarihleri siliniyor dediler bilgin olsun ... Bu arada öyle rahatsız edici bir yanı yok çok güzel :)

kötü yazıp kırmak istemiyorum ama çok kötüymüşş.tesisat aletlerine benziyor

bende de aynı yuzugun bu rengi mevcut, swatch secret yuzuk diye geciyor bizde ilk sevgili oldugumuz gunun tarihi yazıyor gun ve ay olarak.. Ancak bu yuzuk söz yada nisan yuzugu seklinde kullanılamaz bence ama gunluk kullanım icin cok ideal hem sık duruyo hemde rahat yara falan da yapmıyor cok kullanıslı bisey..maddi acıdan probleminiz yoksa bunları da alıp yedek olarak kullanabilirsiniz ..

Bence söz yüzügü olarak takilmaz bu yüzük..
Günlük takmak icin belki alinir.
Siyahini hic begenmedim, ama gümüs rengi fena durmuyor aslinda, degisik.

Back