• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ACİLLL...Fikirlerinize ihtiyacım var.....

irenc ötesi... hatta acaba dalga mi geciyorsun diye düsündüm

Alyans seçiminde zevkine hayran kalmamak elde değil gerçekten. alkisalkisalkis
Siyah numaralı, numaralı yüzüğü takıpta bu alyanstır dersen anca matrix den fırlamış sanırlar seni demedi deme.delikafadulden
CADIARZU hmmm belkide iş gereği barkod basımı yapıyorsun da bir taşta iki kuş vurayım dedin sanırım.:1closedeyes:

bence beğendiğiniz bu numaratör
alyans olamaz,biraz daha gezin,bakın
öyle güzel modeller var ki...
size uygun bir model bulacağınıza eminim...
sevgiler...

ilginç bir yüzük sevgiliyken hediye alınabilir çıktığınız gnleri hesaplardınız ama açık mı söleyim alyans olamaycak kadar basitopuyorumnanaktan kızmak yok ama

Sizce bu yüzük alyans için ideal değil mi?Sözlüm pek beyenmedi...kötükedihüso
51plIfgb3PL._SL500_AA280_.jpg

anam bunun nesini beğenmesini beğensin çocuk:gitme:
şaka yapiyon sandim ben bir an:olmaz:

İdeal olmadığı kesin..Ama tercih meselesi tabi..Ben asla böyle bir yüzük takmam eşime de taktırmam..

Marjinal şeylerden hoşlanıyorsun sanırım..Ama sözlünün beğenmemesi gayet doğal :1closedeyes:

valla günlük takılacak bi yüzük bu bana kalırsa
yani şöyle spor falan giyindiğinde parmağında olabilecek bi yüzük
ama asla bi söz nişan yüzüğü olamaz
farklı olacak diye böyle bi seçim yapma canım
gerekirse tasarımını sen yap kuyumculardan iste
ama bu olmasın çok çirkin olurr
bu arada şu su saati sayacına benziyo ve zikirmatik benzetmelerine öldüm kızlarr yaa bi alemsiniz heee kaydirigubbakcemile3

bunun beyazını almayı düşünüyorum hatta şu aralar yemekteyiz programındaki adamda war çok hoş beyzını tercih et bence vereliniortak

Gümüşü falan olabilir belki, ama o da günlük takmak için. Ben de arkadaşlara katılıyorum, bu model gerçekten hoş değil, yani sözlün beğenmeyebilir, ama marjinal olsun diyorsan kendine al spor kıyafetlerle güzel gidebilir. arada sırada aksesuar olarak kullanırsın

:roflol:
herkeste var bu ya..
yani al ama alyansin bu olmasn gunluk takarsin..
zevk meselesi..

Back