• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ACİLLL...Fikirlerinize ihtiyacım var.....

canım hiç hoş değil.....sözlünü dinle..kızma ama heeçç beğenmedim-tatlicadiarzu-

bende beğenmedim farklı istiyosun sanırım ama bunun için özel katalog sor kuyumculara mutlaka hoşuna gidecek bir alyans bulursun güzelim

benim kız kardeşimdede aynısı var yıldönümü için almıs sevgilisi söz olayacagı zaman alyans olcak ama spor bi model bence alyans a uymaz

valla kusura bakma ama zikirmatik gibi ya :))))
sözlüne sonuna kadar hak veriyorum ne güzel yüzükler dururken

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

hakılısın valla alyans dediğin parmağında zarif ,şık durmalı bi de siyah bişe çok kötü:roflol:

bencede hoş değil günlük takabilirsin ama ömrün boyunca takabileceğin yüzük değil:1no2: çok şık ve zarif yüzükler var sözlün haklı canım katologdan bak daha ne güzel yüzükler bulursun.Allah tamamına erdirsina.s.

sözlün haklı canım..arkadaşların da dediği gibi farklı olmasını istiyosan el yapımı özel alyanslar var..ya da kendı tasarladıgın bir modelide yaptırabılırsın..

ıyyykk bende beğenmedimmmmm
sözlün haklı be güzelim
tabi zevk meselesi bu tartışılmaz biliyosun

Sizce bu yüzük alyans için ideal değil mi?Sözlüm pek beyenmedi...kötükedihüso
51plIfgb3PL._SL500_AA280_.jpg

canım bence çok güzeeel,çok modern..şimdi herkezin elindee.eğer seninde kıyafet tarzın sürekli spor ve klasiksee al derim..ben çok beğeniyorum..pınar altuğunun elindede var bu yüzüklerden..tarih ayarlıyosun sanırsam üstündee.eşimde gördü çok şık dediii vallaaa.hayırlı olsun şimdideeen.amaa buda çok önemli sözlünün beğeniceği bir yüzük olsun busefer takmamazlık yapar..sana kalmış bir şey ama yüzüğe laf yok .çok şık herkezde olmayan bir model sonuçta

ben beğenmedim doğrusu zikirmatik tesbihleri andırıyo üstelik çok kalın parmağı rahatsız edebilir şahsen benim zevkime göre değil ama tabi siz biliceksiniz

canım bende hiç beyenmedim ya ne bilim kabalığı hoş ama alakasız geldi bana

insanın kendine alıp taktığı sıradan yüzüklere benziyo yüzük olarak güzel ama söz yüzüğü olarak kötü bi seçim taşsız çok fazla gösterişli olmayan çok hoş yüzükler var bence onlara göz at derim bundan alıcaksanda gümüş renginide görmüştüm o daha iyi duruyor ;)

kara bir yüzük hoş olmaz ya :/ ben beğenmedim ama takacak olan sensin sen bilirsin canım :)

bende beğenmedim cnm sözlün gerçekten haklı.beğenmediği bişeyi takmak isteyebilir.

xl67w3eieix.png

degisik bisey ama güzel degil ..hemde cok kalin bence günlük degisiklik olsun diye takilir ama alyansin yerini hicbir zaman tutmaz...benceeeeee :)

Back