- 11 Kasım 2020
- 72
- 11
- 3
- 42
- Konu Sahibi marlasingerrr
-
Canım ben 2 gün kala yaptım çıkmadı 1 gün geçti yaptım çıkmıştı bekle istersen allahım kalnine göre verir inşBu durumu yaşayan var mı arkadaşlar
Canım mrb belki bir bilgin vardır ya dün kan verdim beta hcg sonucu 192.1 çıktı doktor fazla birşey diyemem kadın doğuma git dedi sence varmıCanım ben 2 gün kala yaptım çıkmadı 1 gün geçti yaptım çıkmıştı bekle istersen allahım kalnine göre verir inş
192 ye fazla bişey diyemem mi dedi ? Çok ilginç .. Adet tarihiniz nedir ilk verdiğiniz kan mı bu ? Yani sonuca göre bence baya baya hamilesiniz ama farklı bir durumunuz varsa bilemem tabi..!Canım mrb belki bir bilgin vardır ya dün kan verdim beta hcg sonucu 192.1 çıktı doktor fazla birşey diyemem kadın doğuma git dedi sence varmı
Ben 81, 5 la öğrenmiştim evet var canım hayırlı olsun düzenli artış olması lazım İnş olur ama hemen kadın doğuma git ihmal etme canımCanım mrb belki bir bilgin vardır ya dün kan verdim beta hcg sonucu 192.1 çıktı doktor fazla birşey diyemem kadın doğuma git dedi sence varmı
Ben 81, 5 la öğrenmiştim evet var canım hayırlı olsun ama hemen Bi kadın doğuma git rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin192 ye fazla bişey diyemem mi dedi ? Çok ilginç .. Adet tarihiniz nedir ilk verdiğiniz kan mı bu ? Yani sonuca göre bence baya baya hamilesiniz ama farklı bir durumunuz varsa bilemem tabi..!
Var tabi hayırlı olsunCanım mrb belki bir bilgin vardır ya dün kan verdim beta hcg sonucu 192.1 çıktı doktor fazla birşey diyemem kadın doğuma git dedi sence varmı
Bat'a 2 gün kala normal kaset test negatif çıkıp erken gebelik testinde pozitif çıkma ihtimali var mı sizce?Canım ben 2 gün kala yaptım çıkmadı 1 gün geçti yaptım çıkmıştı bekle istersen allahım kalnine göre verir inş
Bence var benim normal kaset test ten önce erken g. Yaptım çıkmadı 2 gün sonra kaset yaptım çıkmıştıBat'a 2 gün kala normal kaset test negatif çıkıp erken gebelik testinde pozitif çıkma ihtimali var mı sizce?
Peki belirtileriniz neydi acaba192 ye fazla bişey diyemem mi dedi ? Çok ilginç .. Adet tarihiniz nedir ilk verdiğiniz kan mı bu ? Yani sonuca göre bence baya baya hamilesiniz ama farklı bir durumunuz varsa bilemem tabi..!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?