Acilll erken gebelik testi

marlasingerrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2020
72
11
3
42
Arkadaşlar merhaba son 4 gündür gebelik belirtilerim vardı.adetime 3 gün kaldı erken gebelik testi aldım iki tane.dayanamadım 4 saat idarar tutup ilkini akşam sekizde yaptım negatif çıktı.acaba diğerini sabah yapsam fark eder mi.akşam ki negatif olup sabah pozitif gören oldu mu.

erken gebelikte varsa zaten 3 günde çıkardı bence sabah da yapın tabi ama 5 ml üstünü saptıyor diyd biliyorum eczacı saati önemli değil demişti

Canım mrb belki bir bilgin vardır ya dün kan verdim beta hcg sonucu 192.1 çıktı doktor fazla birşey diyemem kadın doğuma git dedi sence varmı
192 ye fazla bişey diyemem mi dedi ? Çok ilginç .. Adet tarihiniz nedir ilk verdiğiniz kan mı bu ? Yani sonuca göre bence baya baya hamilesiniz ama farklı bir durumunuz varsa bilemem tabi..!

Canım mrb belki bir bilgin vardır ya dün kan verdim beta hcg sonucu 192.1 çıktı doktor fazla birşey diyemem kadın doğuma git dedi sence varmı
Ben 81, 5 la öğrenmiştim evet var canım hayırlı olsun düzenli artış olması lazım İnş olur ama hemen kadın doğuma git ihmal etme canım

192 ye fazla bişey diyemem mi dedi ? Çok ilginç .. Adet tarihiniz nedir ilk verdiğiniz kan mı bu ? Yani sonuca göre bence baya baya hamilesiniz ama farklı bir durumunuz varsa bilemem tabi..!
Ben 81, 5 la öğrenmiştim evet var canım hayırlı olsun ama hemen Bi kadın doğuma git rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Üç gün öncesi adetime 6gun kala erken gebelik testi yaptım 15 dk içinde pembe gözle görülür çizgi çıktı kan verelim dedik lakin negatif . Sadece goguslerimde hafif ağrı var

Canım ben 2 gün kala yaptım çıkmadı 1 gün geçti yaptım çıkmıştı bekle istersen allahım kalnine göre verir inş
Bat'a 2 gün kala normal kaset test negatif çıkıp erken gebelik testinde pozitif çıkma ihtimali var mı sizce?

Kızlar merhaba ben de bugün erken test yaptm negatif çıktı. Adetime 4 gün var ama bugün peçetede pembe leke gördüm. Testte negatif çıkıp yerleşme kanaması olma ihtimali var mı acaba? İlk gebeliğimde de bat’den 4 gün sonra test yapmıştm ve çok silik çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…