acilll bebeğim...

zeysmother

Eylülün annesiii
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2015
2.501
4.015
Merhabalar ben 10 gündür annemlerdeydim farklı şehirlerdeyiz dün geldim. beş aylık kızım var ve yeni hamileyim kızım çok huysuz sürekli kucak gezmek istiyor eşimde geceye gitmişti.dün sürekli gezdik felan altını değiştirirken,mama verirken birkaç tekmesini yedim kızımın karnıma. En sonunda uyudu kasıklarım biraz sancılarım oldu. Sonra bende uyudum sabah gene huysuzluğu üstündeydi gezdirirken birşeyler ters gitti kanamam başladı hemen Eşime söyledim doktora gittik. Doktor bebeği gördü kalp atışı felan başlamış.kanama neden bilmiyorum dedi. Progestan felan verir diye düşündüm düşük önleyici eczane gittiğimde bulantı hapı vermiş saka gibi hemen memleketimdeki doktorumu aradım durumu anlattım oda düşük önleyici iğne ve progestan yazdı. Yaptırdım ilacıda aldım ama korkuyorum kanamam devam ediyor sancım var biraz bebeğimi kaybetmek istemiyorum lütfen niye korunmadın demeyin süpriz oldu çünkü. başta istemedim şimdi vicdan azabı çekiyorum çok kötüyüm

doktorunun dediklerini yaptıysan beklemekten başka çaren yok. allah korusun bebeğini

geçmiş olsun doktorada gitmişsiniz zaten ilaçları kullanıp bol bol dinlenmekten başka çare yok sanırım.

canım yat dinlen ev isi yemek falan yapma

Canim olan olmus allahin verdigini yargilamak bize dusmez zaten.
sen doktorunun dedigini yap umarim saglikla sihatla alirsin bebegini kucagina cok uzuldum

Geçmiş olsun canım inşaallah bebeğine hiçbir şey olmaz da atlatırsın hayırlısıyla.
Rabbim size bağışlasın yavrunuzu.

Azami derecede dikkat etmeniz lazım. Kıyamıyorsunuz bebeğinize ama kendinizi korumalısınız. Kucağınıza almayın sürekli, babası ilgilensin bir süre.

İlk 20 ayda kanama olabiliyor
ama bunun nedeninde araştırılması lazım tabiii
kanama var diye illa düşük tehlikesi var diye bir şey yok canım
bol bol dinlen.

Canım bebeğin konusunda birinin yardım etmesi gerekiyor sana. Dinlenmen lazım bence bol bol.
Sağolun eşim bakıyor bebeğe ama oda işe gidecek yarın geri ailemin yanına gideceğim gibi yada ordan birini çağıracağım nasıl olacak farklı şehirlerdeyiz maleseffff

İlk 20 ayda kanama olabiliyor
ama bunun nedeninde araştırılması lazım tabiii
kanama var diye illa düşük tehlikesi var diye bir şey yok canım
bol bol dinlen.
Yaa inşallah öyledir ped kullanıyorum ama normalmi ilk defa başıma geldi böyle

canım bende geçen hafta düşük tehlikesi yaşadım.. kanın çok aşırımı geliyor ? yoksa adet kanaması gibimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…