- 6 Ocak 2013
- 1.293
- 1.570
- Konu Sahibi zeysmother
gecmis olsun.insallah sonu guzel olsun.dr hastanede yatmanizi uygun gormedimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle yapıcam kardeşim okula gidiyor annemde çalışıyor haftada iki gün ama bi ortayol bulucam mecbur yolculuk tehlikeli olurmu benim için dört saat mesafecanım fazlaysa senin sürekli yatman lazım bide progestanı kullanman lazım ailen yanına gelemezmi ?
edindiğim tecrübelere göre sürekli yatman lazım aileni yada tandgn birini yanına çagr ben bir hafta yataktan kalkamamıştım. bırak ev pis kalsın dert etme düzeldinmi yaparsın ama şuanda sen ve bebegn dha önemli .. kaybedersen vicdan azabıı çekersin..... ailenden birini mutlaka yanına çağır yada tandgn güvendiğin biride olabilir canım.. Allah şifa versin inş düzelirsin ......Bi an önceadet gibi öyle aşırı değil ama azımsanacak gibi değil bayağı var
Canim gecmis olsun hem degozunaydin bebegine bulanti hapini kullanma derim daha dun abimin esi dr a gitmisti 11 haftalik hamile oncesinde de baska bi dr a gitmis o bulanti hapi yazmisti icmemisti dunku dr da iyiki icmemissin dedi bebegi oldurebilrdi diye bulanti hapindan icin progestan dusuk hapi gecen sene bende kullandim 3 aylik olana kadar dusuk tehlikem vardi dr bide kendine cok cok dilkat etmelisin benim kendi dr um bayagi bi yasak liste vermisti deterjanlardan falan uzak dur cig ete dokunma vs bide yatacan demisti bol bol.dinlen umarim kotubbisey olmazMerhabalar ben 10 gündür annemlerdeydim farklı şehirlerdeyiz dün geldim. beş aylık kızım var ve yeni hamileyim kızım çok huysuz sürekli kucak gezmek istiyor eşimde geceye gitmişti.dün sürekli gezdik felan altını değiştirirken,mama verirken birkaç tekmesini yedim kızımın karnıma. En sonunda uyudu kasıklarım biraz sancılarım oldu. Sonra bende uyudum sabah gene huysuzluğu üstündeydi gezdirirken birşeyler ters gitti kanamam başladı hemen Eşime söyledim doktora gittik. Doktor bebeği gördü kalp atışı felan başlamış.kanama neden bilmiyorum dedi. Progestan felan verir diye düşündüm düşük önleyici eczane gittiğimde bulantı hapı vermiş saka gibi hemen memleketimdeki doktorumu aradım durumu anlattım oda düşük önleyici iğne ve progestan yazdı. Yaptırdım ilacıda aldım ama korkuyorum kanamam devam ediyor sancım var biraz bebeğimi kaybetmek istemiyorum lütfen niye korunmadın demeyin süpriz oldu çünkü. başta istemedim şimdi vicdan azabı çekiyorum çok kötüyüm
İlgilenmedi gibi bulunduğum yer doktor açısından sıkıntılı ilaçlar işe yaramıyor düşecekse düşer dedi buda bi organ agır kaldırıyosun diye gözüne bişi oluyor mu bunun gibi bişe dedi ben kızımı çok kucagıma alıyorum ondan sandımgecmis olsun.insallah sonu guzel olsun.dr hastanede yatmanizi uygun gormedimi
Ço çokk teşekkür ederim inşallah sağolunedindiğim tecrübelere göre sürekli yatman lazım aileni yada tandgn birini yanına çagr ben bir hafta yataktan kalkamamıştım. bırak ev pis kalsın dert etme düzeldinmi yaparsın ama şuanda sen ve bebegn dha önemli .. kaybedersen vicdan azabıı çekersin..... ailenden birini mutlaka yanına çağır yada tandgn güvendiğin biride olabilir canım.. Allah şifa versin inş düzelirsin ......Bi an önce
doktora bakcok degisik bir bakis acisi.İlgilenmedi gibi bulunduğum yer doktor açısından sıkıntılı ilaçlar işe yaramıyor düşecekse düşer dedi buda bi organ agır kaldırıyosun diye gözüne bişi oluyor mu bunun gibi bişe dedi ben kızımı çok kucagıma alıyorum ondan sandım
PROGESTANI AĞIZDAN MI ALIYORSUN KAÇ GÜNDÜR KULLANIYYORSUN VE KANAMAN KIRMIZI RENKLİ Mİ YOKSA KAHVERENGİ MİMerhabalar ben 10 gündür annemlerdeydim farklı şehirlerdeyiz dün geldim. beş aylık kızım var ve yeni hamileyim kızım çok huysuz sürekli kucak gezmek istiyor eşimde geceye gitmişti.dün sürekli gezdik felan altını değiştirirken,mama verirken birkaç tekmesini yedim kızımın karnıma. En sonunda uyudu kasıklarım biraz sancılarım oldu. Sonra bende uyudum sabah gene huysuzluğu üstündeydi gezdirirken birşeyler ters gitti kanamam başladı hemen Eşime söyledim doktora gittik. Doktor bebeği gördü kalp atışı felan başlamış.kanama neden bilmiyorum dedi. Progestan felan verir diye düşündüm düşük önleyici eczane gittiğimde bulantı hapı vermiş saka gibi hemen memleketimdeki doktorumu aradım durumu anlattım oda düşük önleyici iğne ve progestan yazdı. Yaptırdım ilacıda aldım ama korkuyorum kanamam devam ediyor sancım var biraz bebeğimi kaybetmek istemiyorum lütfen niye korunmadın demeyin süpriz oldu çünkü. başta istemedim şimdi vicdan azabı çekiyorum çok kötüyüm
Malesef kaybettim dünCanim benimde 7 aylik kizim var ve 4 aylik hamileyim ama cok dikkat ediyorum benimde oglum kazayla oldu ama napalim dikkat etmemiz lazim gecmis olsun ins bebisin seninle kalir
Kırmızıydı çok şiddetlendi ve kaybettim sonraPROGESTANI AĞIZDAN MI ALIYORSUN KAÇ GÜNDÜR KULLANIYYORSUN VE KANAMAN KIRMIZI RENKLİ Mİ YOKSA KAHVERENGİ Mİ
çok üzüldüm canım ya allah diğer çocuğuna uzun ömür versin inşallahKırmızıydı çok şiddetlendi ve kaybettim sonra
Cok gecmis olsun canim rabbim hayirli zamanda nasip etsin ins...Malesef kaybettim dün