acill yardımm hamılemıyım

Canım Allah gönlüne gore versin inşallah beninkide böyleydi adetim 15 gun geçtikten sonra tabi hemen acile gidip kan vermiştim sonuç pozitif cok şükür darısı tüm isteyenlere inşallah

Tebrik ederim:)
15 gün nasıl sabrettiniz ;) bata gün saymak bile zor

Burada bi arkadaş demişti ki ablasının hamile kaldığı ay hiç göğüs ağrısı olamamış adet öncesi çok olurmuş
Ay böyle catlicam nerdeysee bekle diyorum 1 hafta sabırsızım ilk defa böyle oldu şimdi leke var kanamamın kesinlikle olmasi lazımdı oda yok adet ağrım yok yapayım test yoksa yapmayim bilmiyorum

Ay böyle catlicam nerdeysee bekle diyorum 1 hafta sabırsızım ilk defa böyle oldu şimdi leke var kanamamın kesinlikle olmasi lazımdı oda yok adet ağrım yok yapayım test yoksa yapmayim bilmiyorum
1 hafta niye bekliyorsun bat geçmedi mi ? Yerleşme kanamasından sonra testte çıkar diye biliyorum

Yok kanama da yok kahve leke ama akmiyor silince geliyor 1 hafta olsun diye bekliyorum kaldım öyle
Benımde oyle oldu ıste cnm ıkı kez hanıle kaldım ıkısınde de boyle bısı yasamamıstım ama ıkı gun kahve rengı akıntım oldu 3. Gun test yaptım send eyap bence

Bende düşük sonucu bebegimi kaybettim cok zor gunlerdi şimdi yeniden bebek icin çalışmalara basladik bu topik ve sizin meleginiz bizede ugur getirir INŞALLAH :KK200: ALLAH bagislasin canim senin adına çok mutlu oldum :KK200:

Bende düşük sonucu bebegimi kaybettim cok zor gunlerdi şimdi yeniden bebek icin çalışmalara basladik bu topik ve sizin meleginiz bizede ugur getirir INŞALLAH :KK200: ALLAH bagislasin canim senin adına çok mutlu oldum :KK200:
Canım çok tesekkrler inş ugur getırır inş hepınızın haberını benımkı gıbı burda hep bırlıkte alıcaz umutsuz olma bak bende kac kez kımyasal gebelık gecırdım tutunamadı ama sonunda 3 haftayı gorebıldık dılegım devamının saglıkla gelmesı yanı allah ısterse hepsı oluyor rabbım ısteyen herkese versin inş

Benımde oyle oldu ıste cnm ıkı kez hanıle kaldım ıkısınde de boyle bısı yasamamıstım ama ıkı gun kahve rengı akıntım oldu 3. Gun test yaptım send eyap bence
Canim hayırlı olsun bebisinnnnnn Rabbim isteyen herkese nasip etsin şimdi daha fazla oldu sabahları akıyor ama pembe değil hep köyü kahve içi böyle bulasik bişiler var 1 kez kimyasal gebelik oldu 2 ay önce ama onda da böyle olmadi korkuyorum da kist yüzünden mi diye :KK43:

Canim hayırlı olsun bebisinnnnnn Rabbim isteyen herkese nasip etsin şimdi daha fazla oldu sabahları akıyor ama pembe değil hep köyü kahve içi böyle bulasik bişiler var korkuyorum da kist yüzünden mi diye :KK43:
Cnm bence sen ıhnal etme dırek doktora gıt kıst yuzunden olacagını sabmıyrm ya hamilesin ya da baska cıddı bır sorun var bende ılk kez bu ustune gormeyı yasadım bırmalde gep kahve rengı akıntımdan sonra kırmızı kanamaya donerdı ama bu kez ıkı gun sadece kahve rengı akıntı gelıp kesıldı ınternetten baktıgımda bu akıntı 20 gun de surebılıyormus onu ogrendım doktora gıtmekısın bence

B
Canim hayırlı olsun bebisinnnnnn Rabbim isteyen herkese nasip etsin şimdi daha fazla oldu sabahları akıyor ama pembe değil hep köyü kahve içi böyle bulasik bişiler var 1 kez kimyasal gebelik oldu 2 ay önce ama onda da böyle olmadi korkuyorum da kist yüzünden mi diye :KK43:
sagol bıtanem darısı basınıza inşallah benımde 4-5kez kı yasal gebelıgım oldu bence suan hanılesın ben oyle dusunuyrm korkma gıt testını yaptır senı anlıyorum korkuyosun bır gun daha bılmemek daha rahatlatıyor ama eger bebişin varsa akıntın dusuk rıskınden se en azından mudahale edılır bebegını kaybetmezsın sonra pısman olma ıhtımalın car lutfen en azından erken gebelık testı yap evde bakalım cızgı gorursen eger doktora gıdersın hemen

B

sagol bıtanem darısı basınıza inşallah benımde 4-5kez kı yasal gebelıgım oldu bence suan hanılesın ben oyle dusunuyrm korkma gıt testını yaptır senı anlıyorum korkuyosun bır gun daha bılmemek daha rahatlatıyor ama eger bebişin varsa akıntın dusuk rıskınden se en azından mudahale edılır bebegını kaybetmezsın sonra pısman olma ıhtımalın car lutfen en azından erken gebelık testı yap evde bakalım cızgı gorursen eger doktora gıdersın hemen[/QUOT
Türkiye'de de değilim doktor tanımıyorum leke varsa adet kesin olurum ama ağrılı tık yok içimden ses hamilelik diyor ama konduramiyorum eşimle gidip test alayım malum dil bilmiyorum ilk idrarla yapmaya gerek varmı bugün 3. Gün olmadim

B

sagol bıtanem darısı basınıza inşallah benımde 4-5kez kı yasal gebelıgım oldu bence suan hanılesın ben oyle dusunuyrm korkma gıt testını yaptır senı anlıyorum korkuyosun bır gun daha bılmemek daha rahatlatıyor ama eger bebişin varsa akıntın dusuk rıskınden se en azından mudahale edılır bebegını kaybetmezsın sonra pısman olma ıhtımalın car lutfen en azından erken gebelık testı yap evde bakalım cızgı gorursen eger doktora gıdersın hemen
Türkiye'de de değilim doktor tanımıyorum leke varsa adet kesin olurum ama ağrılı tık yok içimden ses hamilelik diyor ama konduramiyorum eşimle gidip test alayım malum dil bilmiyorum ilk idrarla yapmaya gerek varmı bugün 3. Gün olmadim

Bende lekeden sonra hemen adet olurdum ıllakı ılk kez lekelenme yasıyrm hatta goguslerı agrımasa derdımıı bu kez adetım kısa surdu orda da testler var evde yapılabılen testlerden al bı tane yap bakalım cnm yoo ben aksam 5de yaptım 1 gun gecmıstı erken gebelık testı al bence bır tanede nırmal al ıkısınıde yaparsın ılk ıdrarla adetıne 5gun kala falan olanlaryapıyor snn 3 gun gecmıs vıkar varsa

Bende lekeden sonra hemen adet olurdum ıllakı ılk kez lekelenme yasıyrm hatta goguslerı agrımasa derdımıı bu kez adetım kısa surdu orda da testler var evde yapılabılen testlerden al bı tane yap bakalım cnm yoo ben aksam 5de yaptım 1 gun gecmıstı erken gebelık testı al bence bır tanede nırmal al ıkısınıde yaparsın ılk ıdrarla adetıne 5gun kala falan olanlaryapıyor snn 3 gun gecmıs vıkar varsa
Ama benim göğüslerimde de ne ağrı ne şişlik ne hassasllik var
Ayyyy merveecimm heyecan bastı gidip alayım ben yapayım inşAllah hayırlısı olsun bakalım

Kızlar doktora gırdim kese goremedı ama rahım duvarın gebelıkle uyumlu kalınlıkta suan kesın bısey soylemem ıcın kan testı gerekıyor dedı ama bn daha 4 haftalık vıvarında oldugu ıcın kese goremedıgımı ve sızın hanıle odlugunuzu dusunuyrm dedı kan testı 4de cıkıcak hatahanede beklıyrm heycanla doktorun onca sozune ragmen kan testı cıkana kdr hala ıcım de bır suphe var neden se sevınemıyrm henuz ıns kan testı de doktorun dedıgı gıbı cıkar da rahatlarım bıraz hepınıze ılgınız ıcın cok tesekkur ederım gercekten hıc tanımadıgım onca ınsanın benı merak etmesı onemseyıp cvp vermesı bnm gıbı duygusal bırını dunden berı fazlaca gozlerını doldurdu hepınıze tesekkur ederım beta sonucumu da cıkınca paylasıcam sımdılık benden haberler bukdr :)
canim en iyisini yapiyosn kesn cevabini almadan yelkenleri suya indrme. İnsallah hayrli haberlerini alrz.
Smdi saatler gecmez sana :)

Back