acill yardımm hamılemıyım

Ins canm. Boyle bi durumda komik oluyor demi hc tanimadgn brilerine söylüyorsun:) olsun bizden nazar gelmez :)

Oooo gozunnn aydin canimm masallah degerin guzel cikmis.

Gözünaydın canım çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah geçmiş bitmiş kötü günleri unut bugün sanki yeniden doğmuş gibi devam et hayatına bizlere de dua et hamişlerin duası kabul olurmuş :)

Inan sızlere dunden berı oyle cok dua edıyrm kı canım cunku suan sızı en ıyıben anlarım gercekten 1.5 yıldır oyle yorulmustum kı artık vazgecmıstım asla olmaz artık ddgm ay allahverdı tkrr bı evlat unıdınızı asla yitirmeyın ıns hepınızı. Guzel haberlerını burdn hep bırlıkte alacagız allahım en hayırlısını en guzelını nasıp etsın sızlerede kalpten soyluyrm bunu

Ya tebrikler çok guzel bişey baştan sona film gibi okudum tüm bekleyişlerini:)) insallah hayırlısıyla kucaginiza alırsınz. Ins bize de nasip olur :)

Kendi kendimi yedim...
Her ay adet olmadan 1 hafta önce göğüslerimin ağrısından dokunamam adet günümde de ağrım olur ve olacagimi bilirim. Bu ay göğüs ağrım yok şişme yok hassaslık yok, sol kasigimda 7 8 gündür ağrı batma vede bel ağrım var. 2 gece önce farklı renk akınti akabinde pembe kahvegibi lekem oldu ve şimdi koyu çamur gibi kahve leke devam ediyor. Adetim 2 gün geçti beynimi yedim fikirleri olan aynı şeyleri yaşayanvarmı acaba??

Bence vakit kaybetmeyin ya test yapin eger ki gebelik varsa yerlesme kanamasi olablr bence ya da düşük tehlikende olablr bnce hemen idrar testi yaptr eger ckarsa kan ver canm vakit kaybetme

hadi bakalım. Işin zoru şimdi başlıyor.

Kanama adet kanamasi gibi degil diyorsun, hamilelik
Olabilir bence de bi idrar testi yap hemen.

Benimde her ay adetten 1 hafta önce göğüs ağrım başlar yüzüstü bile yatamam ağrıdan oradan bilirim tam 1 hafta sonra adet olacağımı aynı senin gibi bu ay hiç ağrım yok benimde bata 4 gün kaldı sadece halsizlik ve kasıkta ağrı var
Senin adet günündeki lekelenme yerleşme kanaması olabilir test yapsan varsa kesin çıkar

Bence vakit kaybetmeyin ya test yapin eger ki gebelik varsa yerlesme kanamasi olablr bence ya da düşük tehlikende olablr bnce hemen idrar testi yaptr eger ckarsa kan ver canm vakit kaybetme
Vallahi diyorum 1 hafta geçsin öyle yapayim negatif olmasın falan diye ama agrim da yok leke akmiyor da silinir geliyor ilk defa oldu böyle anlayamadim

Yani hiç göğüslerim de bi sıkıntı yok şanlı adet olmuş bitmiş gibi rahat adetimde geçtin ağrı ne bişi kasık batması var ama halsizlik falan da yok

Çok sevindim Can'ım Rabbim sağlıklı gebelik versin Hakkı'nızda hayırlısı olsun tebrik ederim sizi güzel haberlerini duyalım okuyalım bundan sonra bu Kk sana şans getirsin inşallah ve dualarımdasınız sende meleğinde ❣

Canım Allah gönlüne gore versin inşallah beninkide böyleydi adetim 15 gun geçtikten sonra tabi hemen acile gidip kan vermiştim sonuç pozitif cok şükür darısı tüm isteyenlere inşallah

Tebrik ederim:)

Son düzenleme:
Vallahi diyorum 1 hafta geçsin öyle yapayim negatif olmasın falan diye ama agrim da yok leke akmiyor da silinir geliyor ilk defa oldu böyle anlayamadim
Bnce yanls dusunuyosn canm ne kaybedersin ki test yapmakla eger yoksa kadere yani varsa önlemini alirsin düşüge karsi sonradan pisman olacagn bsey yapma gec kalip keske yapsaydim diye uzulecegine smdi gerekeni yapip negatf cikmasi durumunda uzulmeni terch etmelisn..

Yarın 3.gün olacak yapsam çıkarmi acaba testte

Yani hiç göğüslerim de bi sıkıntı yok şanlı adet olmuş bitmiş gibi rahat adetimde geçtin ağrı ne bişi kasık batması var ama halsizlik falan da yok
Burada bi arkadaş demişti ki ablasının hamile kaldığı ay hiç göğüs ağrısı olamamış adet öncesi çok olurmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…