acill yardımm hamılemıyım

çok net hamilesin cnm..hayırlı olsun, maşallahhhhhhhh

oncelıkle yorumun ıcın ve temennın ıcın tesekkurler fakat eşime konuyu acmamı hata olarak kabul etmıssınız ya ben herkesın hamıle oldugunu ogrendıgınde yaptıgı seyı yaptım herzman; sız hıc bebegınızı mezara gomdunuzmu ellerınızle bu acı nasıl bır acıdır bılırmısınız elınızde sadece bebegınıze hazırladıgınız kıyafetlerın besıklerın bombos bır odanın kalmasının nedemek oldugu bılırmısınız eger bılmıyorsanız allah taddırmasın bıldırmesın ınanın cok zor o teste gordugum her cızgı yuregıme konan bır kuştu eger soyleyemesem duramazdım bu bnm ıcın mujdelı haber degıl evladımın gerı donmesı demektı ve paylasabılecegım bır tek esım var ben cocugumu 16 saat sunı sancı cekerek dunyaya getırdım yan odamda yenı dogan katında oldugum ıcın yenı dogan bebekler kapıda cıcekler varken ben 16 saat o odada unı sancıyla bebegımın cıkmasını bekledım ve cıkıp elıme geldıgınde mosmos ve cansızdı herheeste heycan nese varken ben o bebek seslerı arasında matem yapıyordum bır kez olsun sesım cıkmadı bagırmadım okdr aıya ragmen hakkım olmadıgını dusundum ben canlı bır bebek getıremedım dunyaya nekdr acı cekersem cekeyım bagıramazdım hemsıreler bıle sasırmıstı sımdı benım esıme hamıle oldugumu soylemek en dogal hakkım degılmı cızgıyı gordugumde elbettkı esım esoyleyecegım onunla el ele gıttım her kan testıne ıyıkıde oyle yapmısım tk basıma olsam dayanamayabılırdım bukdr cok seye ve evet bugun ilk kez esımsız gıdıcem umarım bu kez ıyı bır haber alırım umut etmekten sabretmekten baska cagremız yok

Birşey diyemiyorum, söylediklerim eleştiri değil tavsiyeydi herşeye rağmen güçlü kalın ki bebeğiniz size sağlam tutunsun. İyi günler...

Test bangir bangir bagiriyor hamilesin diye. Bhcg 1500 un ustu cikar heralde. Kan testi mutlaka yaptir. Takipteyim heyecanla. Masallah size

canım büyük geçmiş olsun, Allah bundan sonra böyle acılarla sınamasın inşallah seni ve hiçbirimizi..beterin beteri var, hayatta olan dünya güzeli bir kızın var..şükret, sabret..
Hamilesin testlere göre, çok net..biranönce git testini yaptır ve bizlerle de paylaş canım sabırsızlıkla bekliyorum güzel haberlerini..güçlü bir kadınsın sen, bebeğin de senin gibi güçlü bir şekilde tutunsun sana inşallah..

Test bangir bangir bagiriyor hamilesin diye. Bhcg 1500 un ustu cikar heralde. Kan testi mutlaka yaptir. Takipteyim heyecanla. Masallah size
ayy cnm ıns okdr buyukse hele bayram ederım resmen cunku kan degerı 100lerde cıkınca bırde bos gebelık dıs gebelık suphesını beklıcez dırek atlamış olucaz o konuyu süper olur :)

cnm tesekkurler derdı veren allah dermanıda verıyor tabıykı kızım en buyuk dayanagım ama esımın hıc coucugu yok onn ıcınde bıraz fazla ıstyrm galıba 2de randevum sonucu alır almaz sızınle paylasıcam :*

Konu sahibesi merak ettm. Doktora gidecektn bugun noldu bhcg degeri ne cikti

Is isten gecmis bence ama neyse....

Kızlar doktora gırdim kese goremedı ama rahım duvarın gebelıkle uyumlu kalınlıkta suan kesın bısey soylemem ıcın kan testı gerekıyor dedı ama bn daha 4 haftalık vıvarında oldugu ıcın kese goremedıgımı ve sızın hanıle odlugunuzu dusunuyrm dedı kan testı 4de cıkıcak hatahanede beklıyrm heycanla doktorun onca sozune ragmen kan testı cıkana kdr hala ıcım de bır suphe var neden se sevınemıyrm henuz ıns kan testı de doktorun dedıgı gıbı cıkar da rahatlarım bıraz hepınıze ılgınız ıcın cok tesekkur ederım gercekten hıc tanımadıgım onca ınsanın benı merak etmesı onemseyıp cvp vermesı bnm gıbı duygusal bırını dunden berı fazlaca gozlerını doldurdu hepınıze tesekkur ederım beta sonucumu da cıkınca paylasıcam sımdılık benden haberler bukdr :)

Canısı Naptın çok heyecanlandım valla senin için benim sabah çok kanamam oldu umudum yok Dr gitmedim o yüzden
Hayatım malum yenıyım ya mesajını ancak farkedebıldım hıc uzulme bıtanem rabbım hayırlısını versın dogru zaman dıye bısey var ve emın ol gercek dogru zaman degılse bazen daha cok uzulenılıyoruz unudumuzu kaybetmek yok aynı azımle devam ıns rabbım duyucak bızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…