acill yardımm hamılemıyım

KK böyledir.Şimdi daha çıkamazsın burdan.Başına iş aldın.
Hadi bakalım bekliyoruz
valla oyle uyucam uykum geldı yatamıyrm ceap geldımı acaba dıye devamlı yenılıyrm ıyıkıde gelmısım hepınıze ayrı ayrı tesekkur ederım yrn muhakak haber verıcem ıns guzel haber olur opuyrm hepınızı cok cok

İnsallah bu kez bebegin sana tutunmustur saglikla gelmistir yawrun..masallah surekli hamile kalabilmissin ama bence dr a gidince herseyi anlat ki ona gore tedbir alsin .acaba hep kimyasal mi oldu diye dusunmedim degil bunun sebebi arastirilsin.en basiti hic kan pihtilasmasi testi yaptirdin mi?

valla cnm bnm durum cok karısık ılk kızım oldu bnm onda preklamsı oldum gebelık zehırlenmesı 7-5 aylık dunyaya geldı ben kor oldum vs ama hıc boyle lekelenme vs yasamadım uzun yıllarda dusunmedım cocu ama sımdı ıkıncı evlılıgım esımı cok sevyrm ve onn cocugu yok oyuzn bebek yapalım dedık ılk denemede tuttu ama ıste 5 aylıkken oldu karnımda nedenıne baktırmadım cok buyuktu dırek gommek ıstedık herseyı hazırdı oyuzden ben cok yıpranmıstım ama korunmadık hep devam ettık ama sonrada ıste 2 ayda bır bu durumları yasadım esımın teyzelerıde sureklı dusuk yapıyorlarmıs aslında esımden kaynaklı ırsı bısı olabılır yrn doktora detaylı anlatıcam ne gerekıyorsa yapcam

hayırlı olsun inşallah kan değerin yüksek çıkar ve ikiye katlayarak devam eder canım Allah gönlüne göre versin. Tekrar üzüntü göstermesin

Anladim canim tek tarafli olmayabilir, baya zor durumlar atlatmissin,dr seni yonlendirir..ama vucudunda hamilelige karsi birsey varmis gibi hani ilerleyemiyor kizin erken dogmus ,sen neler yasamissin,diger bebegin cennet kusun 5 aylikta kalmis ilerleyememis ..dr insallah guzelce ilgilenir dikkate alir...
Saglikla ilerler gebeligin,sende sagliginda kalirsin.

sagol cnm inş aynen valla sankı hamıle kalır kalmaz vucut dengem şaşıyor gıbı ben fızıkende hıssedıyrm bunu ama evlat sevgısı işte ınsan ıstyr yenıden kısmet hersey allahtan bakalım hayırlısı olsun cok tesekkurler guzel dıleklerın ıcın :*

Evet canm hamile gozukuyor :) cizgi lerin baya belirgin cikmis bnce yarin hemen bi kan ver ins yerlesmede olmustur guzel bi hamilelik gecirirsn canm bizede haber vermeyi unutma haberini bekliyorm :)

Baya hamilesin tabiki:) gonul rahatligiyla hamile moduna girebilirsin:) kan testi yaptirmayip direkt ultrasona girsen bile olur bence:)

Iki uc ay tutun ayol. Herkese söylemeyin hemen nazar deger
ahh cnm benı nıyetım 4 ay tutmak ztn ama kazala oldu mıllet tebrık ettmıs ddm yok bnm degıl arkdsm bızde yaptı testı unutms resmını ıstedı yanlıslıkla attım dıye ınandılar gıbı en yakın arkadasıma bıle aynısı nı soyledım bende nazardan cok korkuyrm

Evet canm hamile gozukuyor :) cizgi lerin baya belirgin cikmis bnce yarin hemen bi kan ver ins yerlesmede olmustur guzel bi hamilelik gecirirsn canm bizede haber vermeyi unutma haberini bekliyorm :)
ayy agzından bal damlıyor valla sagol ıns cnm bugun doktora gıdıcem randevum 2 de bakalım haberlerı paylascm tabıykı bana dun gece cok yarımınız oldu sızı unuturmuyum hıc

Çokk tatlı ya
Ne kadar heyecanlısın kelimelerine yansıyor resmen.
Hayırlıysa olsun inşaALLAH .
İçini ferah tut olmasada kahrolma herşeyin zamanı var sonuçta.
Güzel haberlerini alırsın inşaALLAH

Tek hatanız bebeğinizin kalbini dinlemeden bu konuyu eşinize ya da diğer insanlara açmanız. Şimdi eğer ki hamileyseniz biraz bekleyin kan testi yapın ultrasonda görün eşiniz de meraklansin bu arada bu da hoşunuza gidecektir. Bi de bence de gebesiniz

Çokk tatlı ya
Ne kadar heyecanlısın kelimelerine yansıyor resmen.
Hayırlıysa olsun inşaALLAH .
İçini ferah tut olmasada kahrolma herşeyin zamanı var sonuçta.
Güzel haberlerini alırsın inşaALLAH
ah sorma heycan ve buyuk bır korku dunden berı hıssedebıldıgım tek seybu :) inşallah tabı once hayırlısı hayırlı ıse olsun tek temennım bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…