Merhaba Arkadaslar Meme Büyütme Ameliyati Oldum Ben 4 Gün Önce Meme Altı 450 cc oldu.. Bugün Memenin Ustlerinde Kizarma Olduğunu Farkettim bide Memenin Ortasi Sararmis.. Acikcasi Biraz korktum Normalmi Bu Acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
normal canım bende de oldu o korkulacak bisey yok kendini cok yormamaya bak7Merhaba Arkadaslar Meme Büyütme Ameliyati Oldum Ben 4 Gün Önce Meme Altı 450 cc oldu.. Bugün Memenin Ustlerinde Kizarma Olduğunu Farkettim bide Memenin Ortasi Sararmis.. Acikcasi Biraz korktum Normalmi Bu Acaba?
AY SAOL CANIM VALLA KIZARIKLIK GÖRÜNCE COK KORKTUM BISEY felanmi OLUDU DIYE AGRILARIMDA GECMEDI DAHA BUGUN 5 GÜN UMARIM KISA SÜREDE ATLATIRIZnormal canım bende de oldu o korkulacak bisey yok kendini cok yormamaya bak7
benim 20. günüm ilk 3 gün şişlik dışında bir sorun yoktu sonra dedigin gibi göğüs aramda sararma ve morarma oldu ama geçti şimdi bir tek koltuk altima dogru sag ve sol göğsümde ufak morluk kaldı onlarda geçti gibi bisey. sitede ağrısız sızısız atlatan çok insan olmuş ama benim için pek öyle olmadı umarım senin ağrısız geçer şimdilik memnunum yeni kıyafetler falan aldım görüntü çok hoş ilk çok pişmandım kaç gün ağladım dedim paramla rezil oldum diye ama sabret herşey düzeliyorAY SAOL CANIM VALLA KIZARIKLIK GÖRÜNCE COK KORKTUM BISEY felanmi OLUDU DIYE AGRILARIMDA GECMEDI DAHA BUGUN 5 GÜN UMARIM KISA SÜREDE ATLATIRIZ
Çok teşekkür ederim icimi rahatlattiniz valla..benim 20. günüm ilk 3 gün şişlik dışında bir sorun yoktu sonra dedigin gibi göğüs aramda sararma ve morarma oldu ama geçti şimdi bir tek koltuk altima dogru sag ve sol göğsümde ufak morluk kaldı onlarda geçti gibi bisey. sitede ağrısız sızısız atlatan çok insan olmuş ama benim için pek öyle olmadı umarım senin ağrısız geçer şimdilik memnunum yeni kıyafetler falan aldım görüntü çok hoş ilk çok pişmandım kaç gün ağladım dedim paramla rezil oldum diye ama sabret herşey düzeliyor
Benim morarma yokta göğüs arasinda sararma var aynen normalmis :)benim de 5. gunum gogus arasında morarma var normalmiş :)
Gecmıs olsun benım 29 gün oldu hala agrılar devam ediyorAY SAOL CANIM VALLA KIZARIKLIK GÖRÜNCE COK KORKTUM BISEY felanmi OLUDU DIYE AGRILARIMDA GECMEDI DAHA BUGUN 5 GÜN UMARIM KISA SÜREDE ATLATIRIZ
Benim bugün 8 gün oluyor 2 GUNDUR cok az denecek kadar agrilarim oluyor sanirim gün geçtikçe agrilar azalıyor sizede gecmis olsunGecmıs olsun benım 29 gün oldu hala agrılar devam ediyor
Kime oldunuz ameliyatınızıbenim 20. günüm ilk 3 gün şişlik dışında bir sorun yoktu sonra dedigin gibi göğüs aramda sararma ve morarma oldu ama geçti şimdi bir tek koltuk altima dogru sag ve sol göğsümde ufak morluk kaldı onlarda geçti gibi bisey. sitede ağrısız sızısız atlatan çok insan olmuş ama benim için pek öyle olmadı umarım senin ağrısız geçer şimdilik memnunum yeni kıyafetler falan aldım görüntü çok hoş ilk çok pişmandım kaç gün ağladım dedim paramla rezil oldum diye ama sabret herşey düzeliyor
Siz kime oldunuz ameliyatiniziMerhaba, 16 mayısda meme büyütme ameliyatı oldum kas altı 300cc, ağrılarımda baya bi azalma var ancak bu gece meme altımdan şiddetli bir ağrı girdi nefes alırken tam alamadım batmaya başladı göğsüm. Acile gittim doktor akciğer filmine de bakıp ameliyattan dolayı içerde hava olduğunu ve batma hissi verdiğini söyledi. Böyle bi durum yaşayan var mı, ben biraz endişelendim çünkü.
Bende de birebir aynı seyler oldu canım hiiç korkulcak bisey yokMerhaba Arkadaslar Meme Büyütme Ameliyati Oldum Ben 4 Gün Önce Meme Altı 450 cc oldu.. Bugün Memenin Ustlerinde Kizarma Olduğunu Farkettim bide Memenin Ortasi Sararmis.. Acikcasi Biraz korktum Normalmi Bu Acaba?
MerhabaHerkese merhaba:) Uzun zamandır aynı konu üzerinde dönüp duruyorum. İstanbul Anadolu yakasında Gögüs Büyütme operasyonu için doktor ve hastane araştırıyorum. Lütfen bu konuda bana yardımcı olur musunuz?
Mega Medipolde İlker YAZICI diye bir doktor önerdiler ancak adam hayalet gibi. İnternette ne bir referans, ne sosyal medya... Lütfen kendisi ile ilgili yada MEdipol hastanesi ile ilgili tecrübesi olan varsa yazabilir mi?
Birde sizden doktor tavsiyesi ve operasyon fiyatlarınnızı öğrenebilir miyim?
Enn düşük 14000 TL ye Barış KEKLİK bulabildim. Referasnları da çok olumlu yönde idi. Lütfenn nerdeyse vazgeçeceğim kafam çok karıştı. Yardımınızı rica ederim.
Azer zeynalova oldum medicine hastanesindeKime oldunuz ameliyatınızı
Eğer memeleriniz ameliyat öncesi ayrık ise ameliyat sonrası da ayrık kalır. Benim öyle oldu mesela. 36.günüm sütyenli sütyensiz hiçbir şekilde dekoltem yok. 325cc takıldı. :/Ben de Pazartesi günü oldum 3. Günüm 300-325 cc zar altı yuvarlak silikon koyuldu sanki arası ayrık biraz sizde de böyle bi durum oldu mu acaba
Resim atma şnsınız var mı acaba mümkünseEğer memeleriniz ameliyat öncesi ayrık ise ameliyat sonrası da ayrık kalır. Benim öyle oldu mesela. 36.günüm sütyenli sütyensiz hiçbir şekilde dekoltem yok. 325cc takıldı. :/