İkinci çizgi olması gereken yerde çıkmadı sanki ondan soruyorumMerhabalar arkadaşlar reglime 4 gün kala test yapayım dedim (Erken gebelik testi değil normal test). Böye ikinci çizgi oluştu. Hamile miyim yoksa test mi bozuk bilenler yardımcı olabilir mi?
Hadi ya tüh teşekkür ederimBozuk gibi sabah ilk idrarla tekrar yapin
Cnm testini tekrarla bnceMerhabalar arkadaşlar reglime 4 gün kala test yapayım dedim (Erken gebelik testi değil normal test). Böye ikinci çizgi oluştu. Hamile miyim yoksa test mi bozuk bilenler yardımcı olabilir mi?
Test bozuk kuzum yarın sabah tekrar et hayırlı haberler getir inşMerhabalar arkadaşlar reglime 4 gün kala test yapayım dedim (Erken gebelik testi değil normal test). Böye ikinci çizgi oluştu. Hamile miyim yoksa test mi bozuk bilenler yardımcı olabilir mi?
Cesaret edemedim canım salı gününü bekleyeceğimBozuk gibi sabah ilk idrarla tekrar yapin
Tekrar cesaret edemedim canım beklemeye karar verdim inşallah vardır inşallah ramazan bereketiyle gelmiştirTest bozuk kuzum yarın sabah tekrar et hayırlı haberler getir inş
Sizce bu test bozuk muTest bozuk kuzum yarın sabah tekrar et hayırlı haberler getir inş
Bozuk degilSizce bu test bozuk mu
Ondan önce yaptığım test bu bunda direk t den çizgi çıktı ve böyle oldu onda hiç bişey çıkmadı ben anlayamadimBozuk degil
Bunun fin da sanki hep pembemsi. T de hafif cizgi var fakat fin renginden dolayi bozuk gibi geldiOndan önce yaptığım test bu bunda direk t den çizgi çıktı ve böyle oldu onda hiç bişey çıkmadı ben anlayamadim
Bide flaşsız atıyım öyle bakinBunun fin da sanki hep pembemsi. T de hafif cizgi var fakat fin renginden dolayi bozuk gibi geldi
Ard Arfa mi cekmistiniz ?hala hafif cizgi var. Fonda ki renk yok. Eger simdi cektiyseniz test gecersizBide flaşsız atıyım öyle bakin
Şimdi çektim bunuArd Arfa mi cekmistiniz ?hala hafif cizgi var. Fonda ki renk yok. Eger simdi cektiyseniz test gecersiz
Markasi nedirSizce bu test bozuk mu
Benimde oyle cikmisti doktora gitim hamileydimMerhabalar arkadaşlar reglime 4 gün kala test yapayım dedim (Erken gebelik testi değil normal test). Böye ikinci çizgi oluştu. Hamile miyim yoksa test mi bozuk bilenler yardımcı olabilir mi?