Gebeliğe Hazırlık ACİLL hamile miyim?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar arkadaşlar reglime 4 gün kala test yapayım dedim (Erken gebelik testi değil normal test). Böye ikinci çizgi oluştu. Hamile miyim yoksa test mi bozuk bilenler yardımcı olabilir mi?
Canım testin zamanı geçtiği için dağılmış olabilir. Pozitif gibi ama bilemedim sabah tekrarla canım hadi inşallah mübarek günler bitmeden sende sevinirsin inşallah 🌸

Canım testin zamanı geçtiği için dağılmış olabilir. Pozitif gibi ama bilemedim sabah tekrarla canım hadi inşallah mübarek günler bitmeden sende sevinirsin inşallah 🌸
Maalesef değilmişim canım şimdi yeniden çalışmalara başladık inşallah bu sefer olur hayırlısıyla

Maalesef değilmişim canım şimdi yeniden çalışmalara başladık inşallah bu sefer olur hayırlısıyla
Anladım canım sabrın sonu selamettir Allah'ın izniyle....en kısa zamanda sağlıkla gelir minişin inşallah bende de dün gebelik şekeri olduğunu öğrendik inşallah bebeğimi kızımı etkilemez diye dua ediyoruz diyet verdi doktor Allah ım inşallah sağlıkla gelir kızım etkilenmez inşallah

Anladım canım sabrın sonu selamettir Allah'ın izniyle....en kısa zamanda sağlıkla gelir minişin inşallah bende de dün gebelik şekeri olduğunu öğrendik inşallah bebeğimi kızımı etkilemez diye dua ediyoruz diyet verdi doktor Allah ım inşallah sağlıkla gelir kızım etkilenmez inşallah
Amin canım amin bebek anne karnına düşene kadar da düştükten sonra büyüyene kadar da büyüdükten sonra doğuma kadar da öyle büyük imtihanlardan geçiyoruz ki Allah yardımcımız olsun. İnşallah bebeğinde de sende de kötü bir sonuç oluşmaz vakti geldiğinde sağlıcakla kavuşursun yavruna

Amin canım amin bebek anne karnına düşene kadar da düştükten sonra büyüyene kadar da büyüdükten sonra doğuma kadar da öyle büyük imtihanlardan geçiyoruz ki Allah yardımcımız olsun. İnşallah bebeğinde de sende de kötü bir sonuç oluşmaz vakti geldiğinde sağlıcakla kavuşursun yavruna
Allah razı olsun canım kızıma hamile kalmak için 3 yıldan fazla uğraştım. Her şey bi sınav bu da sınav Allah ım beni kızıma kızımı bana tümbekelyenler i de sağlıkla yavrularına kavuştursun inşallah. Çok zor çok bişey olucak korkusu... Yada daha önce ben hiç tadamicam bu duyguyu korkusu ahh ahh

Merhabalar arkadaşlar reglime 4 gün kala test yapayım dedim (Erken gebelik testi değil normal test). Böye ikinci çizgi oluştu. Hamile miyim yoksa test mi bozuk bilenler
Ben pozitif olduğunu düşündüm.. Bozuk değil ama dağılmış gibi geldi ..yinede kesin sonuç için kan verin ..hayirlisi olsun

X