Acill!! Ankara'da Histereskopi yaptıranlar !!!

Canim kolay bi operasyon bu kendi doktoruna guvenebilirsin bence. Ama ille tavsiye istiyosan erkan sari var kendi muayenesini acmis yeni arkadasimin doktoruydu cok memnundu.

Ben özel 100. Yıl Hastanesi'nde oldum geçen seneydi anestezili 15 dk bi işlemle alındı sonrasında normal hayatıma devam ettim tekrarlamadı da.

Canim kolay bi operasyon bu kendi doktoruna guvenebilirsin bence. Ama ille tavsiye istiyosan erkan sari var kendi muayenesini acmis yeni arkadasimin doktoruydu cok memnundu.
Haklısın okudukça insanın kafası karışıyor tek korkum yapışıklık olması

Insallah canm sen hastaneye karar verebildin mi
Yok canım artık kafamı yoramıyorum birşey oldu odaklanamıyorum birde Dr korunun deid polip olana kadar nerdeyese 2 ay boş geçecem kendimi çok garip hissediyorum kac aydır her ay bir heyecan yaşıyordum yumurtlama oldumu acaba belirti var mı diye şimdi eli kolu bağlı beklemek çok zor geliyor psikolojik olarak bu beni yordu .

Insan cok dusundukce oda etkiliyo yumurtlamayi filan dusunmemek takmamak en iyisi ama insan bi turlu yapamiyo hayirlisi artik bakalim hakkimizda

Cnm başkent hastanesi Hulusi hoca kesinlikle geçen ay yaptırdım bende polip aldı benddn

Başkent Hastanesi'ne git cnm geçmiş olsun bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…