Teşekkür ederim arkadaşım ama eşim kadın Dr taraftarı kadın Dr var mı önerebileceğinBen ekim 21de tolga ecemiste oldum çok memnun kaldım
Dogum kontrol hapi kullaniyodum biraktiktan sonra ara kanamalarim devam etti haptan dolayi olur gecer dediler sonra baska bi dr ye gittim bisey yok dediler agustos ayindada dr gittigimde polip ve pcos oldugu soylendi 1 bucuk yildir bebek icin bekliyorum agustos ayindan beride tedavi icin ugrasiyorum ama daha malesef bi ilerlemede yokBenim bir yıl önce bir ara kanamam oldu ve Dr normal dedi sonra ben korktum sisteminin bozulduğunu düşünerek hemen çocuk denemelerine başladık fakat biz denedikce benim ara kanamalarım artıyordu ve adet süremde uzuyordu 9 ay sonra çocuk için ve bu durumu anlatmak için Dr gittik ve Dr bir sürü birşey söyledi ben tamam artık benim çocuğumun olması çok zor dedimmahfetti o Dr beni . Sonra başka bir Dr gittim ve o şuan en büyük problemin polip olduğunu söyledi ve histereskopi önerdi . Ama bu süreçte psikolojik olarak çok yoruldum çok yıprandım . Belki ilk ara kanamada gittiğim Dr önem verip inceleseydi polip anlaşılacaktı ve ben bu kadar yıpranmıyacaktım .
Böyle olunca benim Drlara karşı güvenim bitti maalesef .
Siz ne zamandır deniyorsunuz
Merhaba arkadaşlar , ben Ankara'da yaşamaktayım ve hiç bir tanıdığım yok . Rahmimde 1.5 cm lik polip var aldırmam gerekiyor . Bana Dr önerisinde bulunur musunuz ? Eğer yaptırdıysanız tecrübeleriniz nelerdir?
Nuray bozkurtTeşekkür ederim arkadaşım ama eşim kadın Dr taraftarı kadın Dr var mı önerebileceğin
Rabbim inşaAllah en kıza zamanda hayırlı evlat nasip ederDogum kontrol hapi kullaniyodum biraktiktan sonra ara kanamalarim devam etti haptan dolayi olur gecer dediler sonra baska bi dr ye gittim bisey yok dediler agustos ayindada dr gittigimde polip ve pcos oldugu soylendi 1 bucuk yildir bebek icin bekliyorum agustos ayindan beride tedavi icin ugrasiyorum ama daha malesef bi ilerlemede yok
Teşekkür ederim canımNuray bozkurt
Insallah isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin RabbimRabbim inşaAllah en kıza zamanda hayırlı evlat nasip ederpolipten sonra herşey düzelir inşallah
doktor seçme şansınız malesef yok ameliyat öncesi 1 gün ameliyat sonrası 1 gün olarak toplam 2 gün kaldım hastanedeDevlet hastanesinde ameliyat icin dr secme sansimiz yok diye biliyorum siz doktoru kendiniz mi sectiginiz bi de hastanede yatis yaptiniz acaba onumuzdeki gunler icinde bnde polip aldiracamda biraz tedirginim
Peki niye bi gun oncesinden hastanede yatis yapiyoruz acaba bu zmanda pek hastanede fazla vakit gecirmek istemiyorumdadoktor seçme şansınız malesef yok ameliyat öncesi 1 gün ameliyat sonrası 1 gün olarak toplam 2 gün kaldım hastanede
Gerekli testler kontroller vs yapılıyor ama şuan prosedür değiştimi bimiyorum pandemi dolasıyla sadece ameliyat sonrası yatış verebilirler.Peki niye bi gun oncesinden hastanede yatis yapiyoruz acaba bu zmanda pek hastanede fazla vakit gecirmek istemiyor
Tesekkur ederim bugun randevu aldim hala ayni bi gun oncesi yatis duruma gore ertesi gunde yatis dedi yatistan bir gun oncede covid testi istiyolarGerekli testler kontroller vs yapılıyor ama şuan prosedür değiştimi bimiyorum pandemi dolasıyla sadece ameliyat sonrası yatış verebilirler.
isterseniz kendi çarşafınızı yastık kılıfınızı falan götürün üstünüzede ince bir pike alın oradakileri kullanamzsanız daha rahat edersinizTesekkur ederim bugun randevu aldim hala ayni bi gun oncesi yatis duruma gore ertesi gunde yatis dedi yatistan bir gun oncede covid testi istiyolar
Merhaba ben geçtiğimiz cuma günü histeroskopiyle polip aldırdım. Üstelik hiçbir şekilde narkoz ve uyuşturulmadan, Operasyon sırasında canım biraz yandı tabi şiddetli regl sancısı gibi bir ağrı vardı. Bir de polip kesilirken duydum o kadar. Operasyondan sonra hiç yatmadan eve geldim. Duşumu aldım. Dinlendim. Hiç öyle bir ağrım olmadı. Benim polip 1 cm kadardı.Merhaba arkadaşlar , ben Ankara'da yaşamaktayım ve hiç bir tanıdığım yok . Rahmimde 1.5 cm lik polip var aldırmam gerekiyor . Bana Dr önerisinde bulunur musunuz ? Eğer yaptırdıysanız tecrübeleriniz nelerdir?
Tesekkur ederimisterseniz kendi çarşafınızı yastık kılıfınızı falan götürün üstünüzede ince bir pike alın oradakileri kullanamzsanız daha rahat edersiniz
Nerde yaptirdiniz acaba polip rahimdemiydiMerhaba ben geçtiğimiz cuma günü histeroskopiyle polip aldırdım. Üstelik hiçbir şekilde narkoz ve uyuşturulmadan, Operasyon sırasında canım biraz yandı tabi şiddetli regl sancısı gibi bir ağrı vardı. Bir de polip kesilirken duydum o kadar. Operasyondan sonra hiç yatmadan eve geldim. Duşumu aldım. Dinlendim. Hiç öyle bir ağrım olmadı. Benim polip 1 cm kadardı.
Evet rahimdeydi. Ben İstanbul Çapa da oldum.Nerde yaptirdiniz acaba polip rahimdemiydi
Islem suresi ne kadar surduEvet rahimdeydi. Ben İstanbul Çapa da oldum.
Yarım saate yakın sürdü.Islem suresi ne kadar surdu
Naptin canm rahim filmini cektirdin mi ameliyat icin karar verebildin miCevabın için çok teşekkür ederim . Rabbim isteğen herkese şifalar ve hayırlı evlatlar versin inşallahben yarın rahim filmi çekileceğim ondan sonrada ameliyat olacağım .Berna hocayı da bir araştırayım
Evet canım çektirdim benim polip sağ tüpün direk önündeymiş ve boyutu 1.8 cm miş . Bu ay olamazsın dedi Dr en sağlıklısı adet bitiminden 3 gün içinde yapılması dedi . Bu yüzden gelecek ay olucam. Ama daha karar veremedimNaptin canm rahim filmini cektirdin mi ameliyat icin karar verebildin mi
Gecmis olsun canm bnde nasipse 11inde olacam bakalim insallah daha da ertelemek zorunda kalmazsimEvet canım çektirdim benim polip sağ tüpün direk önündeymiş ve boyutu 1.8 cm miş . Bu ay olamazsın dedi Dr en sağlıklısı adet bitiminden 3 gün içinde yapılması dedi . Bu yüzden gelecek ay olucam. Ama daha karar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?