- 20 Temmuz 2008
- 6.506
- 13.361
-
- Konu Sahibi yerinevaramamisbirselam
Benim de beğendiğim kişiye mesaj atasım geldiAyrıca da yazmaya karar verirsen, herhangi bir şey söylemek zorunda hissetmeyin ben yalnızca söylemek istedim bir beklentim yok yaz bari ya da bu tarz bir şeyler
Ay gençleşesim geldi çok güzel konu
ss gelir mi ona göre uyuyacağım
Güzel heyecanlar, gençlik aşkı. Zararsız da buradan göründüğü kadarıyla. Etik kısmına girmiyorum ama kendini kötü hissetme. Sen cevap beklemedin, sadece içinden attın öyle düşün. Erkekler senin yaptığını saniyede 637494 kişiye falan yapıyor bir şey olmaz.
Hoca da olmaz etik değil dememiş de seni tanımıyorum ne diyeyim ki demiş.Ben de 23 yaşında yeni mezunken bi lisede ücretli öğretmenlik yapmıştım, bana aşık olan öğrencilerim oluyordu, arada 3-4 yaş olunca. Ama isterse aynı yaşta olalım gene de bi öğretmen öğrencisini o gözle göremez, mümkün değil. Elbette görenler vardır ama bana hiç ahlaki gelmiyor. Öğretmen-öğrencisi başka bir ilişkiye evrilmemeli bence. Sizinki de aşk değil olsa olsa hayranlıktır, olsun. Üniversitede kendi denginizi bulursunuz.
Benimki imkansız ben atamam bari sen at ahahshshahahahBenim de beğendiğim kişiye mesaj atasım geldi
Benimki de pek mümkün değil ama yine de deneyeceğim şansımıBenimki imkansız ben atamam bari sen at ahahshshahahah
Ayyy aman be ablacığım sal gitsin. Söyle de şeker falan veren olursa almasın dağlar kızı heidi. (Söyleme tabii de djdjdj)
Demek ki tanısa olacak biseyler.
Yarın denesen olur mu uykum geldi sabah iş var kurtlandırma beni şimdi ben aşk kadınıyımBenimki de pek mümkün değil ama yine de deneyeceğim şansımı
E reddetmemiş gibime geldi benim?
yok yazmadım zaten daha. en azından daha resmi bir mesaj da olabilir hani bak öğretmenindim falan diye ama böyle birşey hiç beklemiyordum dalga geçer gibi oldu biraz tuhaf hissettim keşke hiç söylemeseydimAyyy aman be ablacığım sal gitsin. Söyle de şeker falan veren olursa almasın dağlar kızı heidi. (Söyleme tabii de djdjdj)
Bu ne kırılgan tepki
Herhangi bir beklentiyle yazmadım demene rağmen seni tanımıyorum o kadar demesi ne demek biliyor musun, “azıcık şişir egomu az biraz ısrar et koş birazz” demek benim gözümde. Bas görüldüyü tut kendini.
Belirsizlik var, ne reddetmiş ne de kabul etmiş.E reddetmemiş gibime geldi benim?
Ben sadece bilmenizi istedim sıkıntı değil gibi bi cevap yazar mısın bence farklı bi cevap gelecek beklediğinden
Yani hocam isterseniz bi süre tanışalım bi kahve içelim falan mı demesini istiyo kızın anlamadım ben de. Ama o tarz bi açık kapı var gibi yazmışBelirsizlik var, ne reddetmiş ne de kabul etmiş.
Yok dalga geçer gibi değil şimdi suçlayamam hiç öyle görünmüyor.yok yazmadım zaten daha. en azından daha resmi bir mesaj da olabilir hani bak öğretmenindim falan diye ama böyle birşey hiç beklemiyordum dalga geçer gibi oldu biraz tuhaf hissettim keşke hiç söylemeseydim
Kuzum sen reddedilmeye odaklamissin kendini ama adam reddetmemis ki ben mi yanlış anliyorum.yok yazmadım zaten daha. en azından daha resmi bir mesaj da olabilir hani bak öğretmenindim falan diye ama böyle birşey hiç beklemiyordum dalga geçer gibi oldu biraz tuhaf hissettim keşke hiç söylemeseydim
dalga geçer gibi geldi sadece dalga geçmek değil de hani resmi bir cevap da değil direkt kaba bir şekilde yaklaştı gibi hissettimKuzum sen reddedilmeye odaklamissin kendini ama adam reddetmemis ki ben yanlış anliyorum
Hoca da olmaz etik değil dememiş de seni tanımıyorum ne diyeyim ki demiş.
Normal şartlardaki gibi en azından klasik bu hayranlık ben senin öğretmeninim açıklaması gelir sanmıştım ben.