- 21 Ağustos 2024
- 96
- 39
-
- Konu Sahibi yerinevaramamisbirselam
belirsizlik oluşturacak birşey demedim ki açıkça söyledim ama böyle bir cevap alınca şaşırdım net bir cevap da alamadımSen böyle belirsiz tavırlarla etkileyemezsin söyliyim. Olacağı varsa da dusunmez bence.
ısrar etmek gibi geldi bu da belki istemicek o zaman üstelemiş gibi olucam ondan dolayı korkuyorumBelirsiz dediğim kararsız duruşun. İstiyorsan hani açık kapida bırakmış ararsa yazarsa diyeceğin belli. Ya da aramasada yazacağın belli. Daha yakından tanışalım istiyorum gibisine isteğini soylicen
Reddetmemiş ki naza çekmiş kendini
istemiycek adamin cevabı emin ol seni fazla tanımıyorum ne diyeyim ki ben sana şimdi olmazdı.ısrar etmek gibi geldi bu da belki istemicek o zaman üstelemiş gibi olucam ondan dolayı korkuyorum
gönlüm var gibi birşey yazmamış kı işte sorun o zaten baya görüldü attı öyle yazdı şimdi ben bu mesaja ne diyebilirim kiistemiycek adamin cevabı emin ol seni fazla tanımıyorum ne diyeyim ki ben sana şimdi olmazdı.
Açılma etik değil dendi dinlemedin yazdın.Ee adamın cevabı da benim sana gönlüm var gibi gibi yani.Ee şimdi ona rağmen görüldü attın cevap bile yazmadın.
Sen ne istiyorsun cidden anlayamıyorum.
Neden bu kadar olumsuzsun anlamadımgönlüm var gibi birşey yazmamış kı işte sorun o zaten baya görüldü attı öyle yazdı şimdi ben bu mesaja ne diyebilirim ki
Alkollü olarak açılmış halin buysa alkolsüz olan adama küfür mü ederdin ahshsben bir de alkollüyken açıldım bu arada
ya alkollüydüm ama yine doğru düzgün yazdım işte xjdldndAlkollü olarak açılmış halin buysa alkolsüz olan adama küfür mü ederdin ahshs
hayir hemen kestirip atmamis iste istemeseydi net olarak hayir derdi cocuk degil yayok yazmadım zaten daha. en azından daha resmi bir mesaj da olabilir hani bak öğretmenindim falan diye ama böyle birşey hiç beklemiyordum dalga geçer gibi oldu biraz tuhaf hissettim keşke hiç söylemeseydim
En azından adama iyi geceler mesajı at. Sadece bilmenizi istedim falan da olur. Görüldü atıp bıraktın . Sana tekrar neden yazsın ki.gönlüm var gibi birşey yazmamış kı işte sorun o zaten baya görüldü attı öyle yazdı şimdi ben bu mesaja ne diyebilirim ki
kendimi iyi hissetmediğim için birşey yazamadım şu an yarın açıklayacağımEn azından adama iyi geceler mesajı at. Sadece bilmenizi istedim falan da olur. Görüldü atıp bıraktın . Sana tekrar neden yazsın ki.
herkes yaz yaz demiş sence sabah yazayım mı "akşam cevap veremedim mesajınıza, dediğim gibi söylemek istemiştim sadece o yüzden yazdım" gibi? yoksa ayıp mı olur hiç yazmasam dedikleri gibi bilemedimAy kızlar çözümlemeye çalışmayın prenses öğretmeni. Boşver yazma artık top onda canım.
Akşam yazsaydın okey, ilgisi varsa prenses döner sana boşver yazma derimherkes yaz yaz demiş sence sabah yazayım mı "akşam cevap veremedim mesajınıza, dediğim gibi söylemek istemiştim sadece o yüzden yazdım" gibi? yoksa ayıp mı olur hiç yazmasam dedikleri gibi bilemedim
Yolu yordamı bilmiyor gidip açılıyor bir deNeden bu kadar olumsuzsun anlamadım
Seni tanımıyorum demek tanırsam bir şeyler olabilir demek. Basbayağı açık kapı bırakmış reddetmemiş.
Şimdi yazma bunu, gece dediğimiz saatte yazman gerekirdi. Bundan sonrası onda bence. Duydu öğrendi, devam etmek isterse yazar geri sanaherkes yaz yaz demiş sence sabah yazayım mı "akşam cevap veremedim mesajınıza, dediğim gibi söylemek istemiştim sadece o yüzden yazdım" gibi? yoksa ayıp mı olur hiç yazmasam dedikleri gibi bilemedim