- 21 Ağustos 2024
- 96
- 39
-
- Konu Sahibi yerinevaramamisbirselam
özelde herkes çalışabiliyor gayet. devlet kurumu değil.Adam 24 yaşında ve sizin öğretmeninizse nasıl mümkün olabiliyor? Siz 2 yıl önce liseden mezun olurken (normal mezuniyet yaşını baz aldım) o 22 yaşındaydı ve eğitim fakültesini bitirip hemen gelip işe başlamış olamaz.
özelde herkes çalışabiliyor gayet. devlet kurumu değil.
Çalışamaz,özelde lise mezununu mu tarih hocası yapacaklar? Milyon tane mezun işsiz varken? Mümkün değil.özelde herkes çalışabiliyor gayet. devlet kurumu değil.
adam çalışırken 24 yaşındaydı diyorum bende mezun grubundaydımÇalışamaz,özelde lise mezununu mu tarih hocası yapacaklar? Milyon tane mezun işsiz varken? Mümkün değil.
davranışlarından ilgi duydu sanmıştım sanırım ondan dolayı salakça bir umut besledim. sadece içimde kaldıkça kötü hissettim biraz ondan bir beklentim olmasa da açılmayı düşündüm ama karşı tarafı da rahatsız etmek istememSiz acılmayın ilgisi olsaydı kendisi acılırdı.
Simdi sana açılınca oh be kurtuldum olumsuz da olsa rahatlarım gibi geliyor ama oyle degil.Bazı tipler flortoz oluyor o yüzden öyle hissetmissindir.Gercekten niyeti olan kisi kendisi acılırdı o yüzden şşş sessizlik bugün en sessiz günümüz diyoruzdavranışlarından ilgi duydu sanmıştım sanırım ondan dolayı salakça bir umut besledim. sadece içimde kaldıkça kötü hissettim biraz ondan bir beklentim olmasa da açılmayı düşündüm ama karşı tarafı da rahatsız etmek istemem
Ya aslında ilk davranışlarından dolayı umut beslemiştim. Açıkçası red almaya da hazırım ama ne yapacağımı bilemedim zaten gideceğim için içimde kalsın istemedim. En son kuruma çağırmıştı yolun düşerse beklerim diyeDersane hocalarını genellemek istemiyorum ama eli yüzü düzgün erkek dersane öğrencilerinin zaten birden fazla yetişkin öğrencisiyle aynı anda görüştüğünü gördüm, duydum. Uzak dur, demeye geldim.
Bu aşksal anlamda açılmakbaşlığı görünce başörtüsel anlamda açılıp açılmamak sanmıştım
İlla ki açılacaksınız yani hocaya. Umarım hayal kırıklığı yaşamazsınız.Ya aslında ilk davranışlarından dolayı umut beslemiştim. Açıkçası red almaya da hazırım ama ne yapacağımı bilemedim zaten gideceğim için içimde kalsın istemedim. En son kuruma çağırmıştı yolun düşerse beklerim diye
ay evet görünce dedim nooluyoooBu aşksal anlamda açılmak
Kendisine diyeceğim aslında bir beklentim yok rahatsız ettiysem özür dilerim diye. Ama nasıl konuşsam hala oturtamadım kafamdaİlla ki açılacaksınız yani hocaya. Umarım hayal kırıklığı yaşamazsınız.
Böyle normal bir sohbetti açıkçası aşırı bir samimiyetim yokEn son 6 gün önce konuştuk demişsiniz. Muhabbetiniz nasıl yani samimi misiniz? Öğretmen olduğu için eski de olsa öğrencisiyle ilişkiye başlamayı doğru bulmayabilir ki bence de olması gereken bu.