- 11 Temmuz 2024
- 669
- 2.535
- Konu Sahibi yerinevaramamisbirselam
Kötü ya da saygısızca değil ama buradan böyle ilerleyen bir ilişki duymadım ben.cevap vermedi hala bekliyorum. kötü ve saygısızca mı yazdım bu arada?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kötü ya da saygısızca değil ama buradan böyle ilerleyen bir ilişki duymadım ben.cevap vermedi hala bekliyorum. kötü ve saygısızca mı yazdım bu arada?
mesajdan mıKötü ya da saygısızca değil ama buradan böyle ilerleyen bir ilişki duymadım ben.
Yok bence değil ama onun tavrını beğenmedim.cevap vermedi hala bekliyorum. kötü ve saygısızca mı yazdım bu arada?
yazdım bileOff hayır
Üzgünüm oluru yok. O yaşta insan hadi öğrencisi olmanı geçtim, baska şehirde okudugun için hiç kaale bile almayacaktir bu işi. Hatta biraz dalga konusu bile olabiliryazdım bile
Ne cevap verdi ki?kendimi iyi hissetmiyorum keşke yazmasaydım çok kmtü bir cevap aldım beklemiyordum böyle birşey
ben sana ne diyeyim bilmiyorum artık dediNe cevap verdi ki?
Daha önce de mi böyle bir girişimde bulunmuştun ki böyle dediben sana ne diyeyim bilmiyorum artık dedi
Üzülme olur gençlikte böyle şeyler ben de red yemiştim 19 yaşındayken, dünyanın sonu sanıyordum ama 3 yıl sonra hayatımın aşkıyla tanıştım evlendim. Kafana takma bir iki üzülür düzelirsin. Üniversiteye gidince yeniden aşık olursun zatenben sana ne diyeyim bilmiyorum artık dedi
hayır böyle girişimde bulunmadım ben seni tanımıyorum şimdi ne diyim ki sana dediDaha önce de mi böyle bir girişimde bulunmuştun ki böyle dedi
"Bir şey demenize gerek yok, uzun süredir içimde tuttuğum duygumu dayanamayıp paylaşmak istedim sadece, iyi geceler "hayır böyle girişimde bulunmadım ben seni tanımıyorum şimdi ne diyim ki sana dedi
hiçbir şey yazmadım"Bir şey demenize gerek yok, uzun süredir içimde tuttuğum duygumu dayanamayıp paylaşmak istedim sadece, iyi geceler "
Yaz daha da bir şey yazma gerisini o düşünsün hahaha
Daha iyi.hiçbir şey yazmadım
Üzülmeyin bunlar birer tecrübe. Ben de zamanında reddedilmiştim. Üniversiteye gidince gönlünüze göre birini bulursunuz inşallah.ben sana ne diyeyim bilmiyorum artık dedi
ss gelir mi ona göre uyuyacağımhiçbir şey yazmadım