- 18 Ağustos 2024
- 333
- 548
-
- Konu Sahibi yerinevaramamisbirselam
Normal bir hoca öğrenci konuşması olmuş. Zaten olması gereken de bu. Bence hiç açılma. Karşına kimler çıkar daha. Çok gençsin. Zaten açılsam da bi beklentim yok demişsin. Boşver, hayal kırıklığı yaşatma kendine durduk yere.Böyle normal bir sohbetti açıkçası aşırı bir samimiyetim yokEki Görüntüle 3477788 Eki Görüntüle 3477789
ocaktan beri duygum vardı ondan dolayı ikilemde kaldım bilmiyorum yaNormal bir hoca öğrenci konuşması olmuş. Zaten olması gereken de bu. Bence hiç açılma. Karşına kimler çıkar daha. Çok gençsin. Zaten açılsam da bi beklentim yok demişsin. Boşver, hayal kırıklığı yaşatma kendine durduk yere.
Ben 2 senedir duygu beslediğim adama açılmıyorumocaktan beri duygum vardı ondan dolayı ikilemde kaldım bilmiyorum ya
kızlar yazdımBen 2 senedir duygu beslediğim adama açılmıyorumsadece unutabilmek için dua ediyorum. Erkeklere ilk adım atmanın ters tepeceği inancım beni tutuyor
Bizi de bilgilendir :))kızlar yazdımaçklmadım ama cevap bekliyorum merhaba nasklsınız yazskm
tamam. merhaba nasılsınız yazdım şimdilikBizi de bilgilendir :))
Merhaba deyince mi bunu yazdı?ne konuşmak istersin yazdı ne dicem?
hayır nasılsınız falan dedim iyi sen dedi seni dinliyorum dedi ne dicemMerhaba deyince mi bunu yazdı?
Aman üstünlük kurar gibi hareketler. Ne diyeceğini bilemem ama muhtaç izlenimi vermeden özgüvenli pozitif konuşmanı öneririmhayır nasılsınız falan dedim iyi sen dedi seni dinliyorum dedi ne dicem
açıldımmmAman üstünlük kurar gibi hareketler. Ne diyeceğini bilemem ama muhtaç izlenimi vermeden özgüvenli pozitif konuşmanı öneririm
görüldü yedim şimdilikEee sonra
G.t kalkması loading :)görüldü yedim şimdilik
böyle yazmıştımG.t kalkması loading :)
En azından sürekli göreceğin bir yerde olmadığından teselli olursun olay istemediğin şekilde sonuçlanırsa :))
bilmiyorum ne tepki verecek..Beklentin yok mu gerçekten :)
cevap vermedi hala bekliyorum. kötü ve saygısızca mı yazdım bu arada?Ya adamın tavrını beğenmedim. Ee noldu, ne yazdı sonra?