• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acilen yardmm...

assu4

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2009
329
1
96
İstanbul
selam kızlar ben yasmın içyrm ılk kutum bttı bıtelı 3.gunum hala hasta olmadım bu 7gunluk arada hasta olmazsam eger ılacıma baslıcakmıyım ne yapıcagmı bılmyrm yarddmmm ednnnn

Selam canım. Panikleme hemen regl olursun. 4. günde bile olsan regli, 7 gün sonra mutlaka başla ilaca. Bu tür haplar kanamayı biraz azaltır zaten. Panikleme sorun yok canım. Sevgiler...

no panic :)
merak etme o 7 gün içinde muhakkak olursun..
ayrıca 7 gün sonrasında aksatmadan hapına devam et ...

ben yasmin kullanmadım diane 35 kullandım hep ama genelde 7 gün içinde kanama olur.son zamanlarda ben de hiç belirti görmeden adet oluyorum ne kasık ağrısı ne göğüs ağrısı hiçbişi yokken bakıyorum ki adet olmuşum.strese girmeden beklemek lazım 7.gün de olmazsa bence doktorunuza danışın yinede, işinizi garantiye alıp öyle başlayın yeni kutuya.inşallah herşey gönlünüzce olur.

canım adet olmazsan kullanma çünkü bu hapları kullandığımn zaman mutlaka adet olman gerekir ama 7 gün içerisinde olursun olmazsanda tekrar doktoruna görün derim bende sevgiler

Back