Acilen testime bakar mısınız

Ben dayanamadım nimo markasıyla az önce test yaptım ve galiba bu ay da tutmadı

Eklentiler

• IMG_9768.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 23
Bunlarda benim testler bir days doctor biri artı Med ama geçen ay bana predictor early bile yalancı pozitif verdi hem de saniyeler içinde o yüzden hiç güvenim kalmadı bu testlere

Eklentiler

• IMG_20250409_210656.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 20
Benimde artı Med ve days doctor ben de inanmim o zaman bunlara

Eklentiler

• IMG_20250409_210656.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 20
Bunlarda benim testler bir days doctor biri artı Med ama geçen ay bana predictor early bile yalancı pozitif verdi hem de saniyeler içinde o yüzden hiç güvenim kalmadı bu testlere
İkisinde birden çıkmaz o zaman diyeceğim ama ne yazik ki geçen ay artı med de 6 pozitif days doctor da 2 pozitif görüp kanda anlamıştım olmadığını. Ama rabbimin hikmeti ya belki size doğruyu gösteriyordur bilemem. 12li Prodoctor aldım bende bekliyorum gelmesini

Yani belki ama hiç sanmıyorum son 3 aydır sürekli yalancı pozitif veriyor bana testler inancım kalmadı pek ben de en iyisi onu istim belki o iyidir umarım her şey gönlünüzce olur

Yani belki ama hiç sanmıyorum son 3 aydır sürekli yalancı pozitif veriyor bana testler inancım kalmadı pek ben de en iyisi onu istim belki o iyidir umarım her şey gönlünüzce olur
Amin inşallah hepimizin ben çoğu yerde çok çok iyi olduğunu okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…