Acilen testime bakar mısınız

glory13

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2025
206
33
13
24
Az önce test yaptım daha önce testi böyle olan var mı bozuk galiba

Eklentiler

• IMG_9715.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 152
Diğer açtığım konularda ki testlere de bakar mısınız lütfen
Diğerlerinde çok silik ki artimed ve days doctor okudum bulunduğunuz yerde olan. Artimed asla güvenmem days doctor bende yaptım kıpkırmızı çizgi çıktı ama güvenemiyorum mesela yarın kan testi vereceğim. Ama şu var artimed testlere göre bir tık daha koyu geldi bana dayanabilirseniz iki gün kala kan verin dayanamam diyorsanız yarında verebilirsiniz varsa çıkabilir

Anladım bir tane varmış farklı bi marka Ankara ecza bişeyi yazıyor tam hatırlamıyorum öyle bişeydi. Bekliyorum yarın geç gelirse Prodoctor yarından sonra ilk idrarla yapacağım bilmiyorum kafam çok karıştı. Önce ki adetimden önce iki ay boyunca kandırdı bu testler beni gebe olduğuma yüzde yüz emindim hatta ama bakalım

Bu açtığım konuda ki test çizgisi çok tuhaf yani tam anlamıyla pürüzsüz bir silik çizgi değil dağılmış gibi. Fotoğraf da belli oluyor hani kenarlarına yayılmış gibi o yüzden yine sinirlerim oynadı

Beni de çok kandırdı bu testler ama inşallah bu sefer güzel haberi alırsınız. Prodoctorda ilk idrarla deneyin duruma göre kan verin

Evet biraz öyle ama belli oluyor çizgi yinede belirsizlik çok kötü bende bizzat yaşıyorum sinir stres hat safhaya çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…