Markası neydi testinAz önce test yaptım daha önce testi böyle olan var mı bozuk galiba
Benimde test ayın böyle bende bilmiyorum yarın kan vercemAz önce test yaptım daha önce testi böyle olan var mı bozuk galiba
Az önce test yaptım daha önce testi böyle olan var mı bozuk galiba
inanın hatırlamıyorumMarkası neydi testin
Bende acile gidip kan vermeyi düşünüyorum şimdi kullanmam gereken alerji ilacım var çünkü bakalım sonuç ne olacak yazarım buraya daBenimde test ayın böyle bende bilmiyorum yarın kan vercem
Benimde böyle çıktıBende acile gidip kan vermeyi düşünüyorum şimdi kullanmam gereken alerji ilacım var çünkü bakalım sonuç ne olacak yazarım buraya da
Markası neydiBenimde böyle çıktı
Valfast ? Siz verdiniz mi kanMarkası neydi
Yok vermedim testte görmeden gitmek istemiyorum hayal kırıklığı oluyor doktorlar kırıcı bakıyor bide sanki :/Valfast ? Siz verdiniz mi kan
Daha önce duymadım o markayı bende Prodoctor söyledim bekliyorum yarın gelir büyük ihtimalleValfast ? Siz verdiniz mi kan
Gebelik var gibi duruyor test bozuk değil tabi marka önemli birde bata kalsn süre yarın prodoctorda da çizgi görürseniz kan verin mutlakaAz önce test yaptım daha önce testi böyle olan var mı bozuk galiba
Pozitif duruyor ama marka yarı yariya güvenilir diyen de demeyen de var. Eğer bat yakınsa testte çıkan kanda hayli hayli çıkar bir kan verin mutlakaBenimde böyle çıktı
Bata 4 gün var yarın sabahta denicem sonra vermeli miyimPozitif duruyor ama marka yarı yariya güvenilir diyen de demeyen de var. Eğer bat yakınsa testte çıkan kanda hayli hayli çıkar bir kan verin mutlaka
Diğer açtığım konularda ki testlere de bakar mısınız lütfenGebelik var gibi duruyor test bozuk değil tabi marka önemli birde bata kalsn süre yarın prodoctorda da çizgi görürseniz kan verin mutlaka
Diğerlerinde çok silik ki artimed ve days doctor okudum bulunduğunuz yerde olan. Artimed asla güvenmem days doctor bende yaptım kıpkırmızı çizgi çıktı ama güvenemiyorum mesela yarın kan testi vereceğim. Ama şu var artimed testlere göre bir tık daha koyu geldi bana dayanabilirseniz iki gün kala kan verin dayanamam diyorsanız yarında verebilirsiniz varsa çıkabilirDiğer açtığım konularda ki testlere de bakar mısınız lütfen
Anladım bir tane varmış farklı bi marka Ankara ecza bişeyi yazıyor tam hatırlamıyorum öyle bişeydi. Bekliyorum yarın geç gelirse Prodoctor yarından sonra ilk idrarla yapacağım bilmiyorum kafam çok karıştı. Önce ki adetimden önce iki ay boyunca kandırdı bu testler beni gebe olduğuma yüzde yüz emindim hatta ama bakalımDiğerlerinde çok silik ki artimed ve days doctor okudum bulunduğunuz yerde olan. Artimed asla güvenmem days doctor bende yaptım kıpkırmızı çizgi çıktı ama güvenemiyorum mesela yarın kan testi vereceğim. Ama şu var artimed testlere göre bir tık daha koyu geldi bana dayanabilirseniz iki gün kala kan verin dayanamam diyorsanız yarında verebilirsiniz varsa çıkabilir
Bu açtığım konuda ki test çizgisi çok tuhaf yani tam anlamıyla pürüzsüz bir silik çizgi değil dağılmış gibi. Fotoğraf da belli oluyor hani kenarlarına yayılmış gibi o yüzden yine sinirlerim oynadıDiğerlerinde çok silik ki artimed ve days doctor okudum bulunduğunuz yerde olan. Artimed asla güvenmem days doctor bende yaptım kıpkırmızı çizgi çıktı ama güvenemiyorum mesela yarın kan testi vereceğim. Ama şu var artimed testlere göre bir tık daha koyu geldi bana dayanabilirseniz iki gün kala kan verin dayanamam diyorsanız yarında verebilirsiniz varsa çıkabilir
Yalancı pozitife değilse sabah yapacağınız testte çıkarsa kan verin benceBata 4 gün var yarın sabahta denicem sonra vermeli miyim
Beni de çok kandırdı bu testler ama inşallah bu sefer güzel haberi alırsınız. Prodoctorda ilk idrarla deneyin duruma göre kan verinAnladım bir tane varmış farklı bi marka Ankara ecza bişeyi yazıyor tam hatırlamıyorum öyle bişeydi. Bekliyorum yarın geç gelirse Prodoctor yarından sonra ilk idrarla yapacağım bilmiyorum kafam çok karıştı. Önce ki adetimden önce iki ay boyunca kandırdı bu testler beni gebe olduğuma yüzde yüz emindim hatta ama bakalım
Evet biraz öyle ama belli oluyor çizgi yinede belirsizlik çok kötü bende bizzat yaşıyorum sinir stres hat safhaya çıkıyorBu açtığım konuda ki test çizgisi çok tuhaf yani tam anlamıyla pürüzsüz bir silik çizgi değil dağılmış gibi. Fotoğraf da belli oluyor hani kenarlarına yayılmış gibi o yüzden yine sinirlerim oynadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?