- 30 Haziran 2022
- 1.785
- 3.708
- 63
- 29
- Konu Sahibi genc1kadin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok bence ben göremedimReglim 1 gün gecikti. Dün yani regli günümde Bebetime gebelik testi yaptım. Testime bakar mısınız?
Sizin de negatifBenim de testime bakar mısınız? Regliye 6 gün var
Buda benim dayanamadım kan testi de verdim beta 30 çıktı ama doktor kesin bir şey söylemedi kan testini tekrar edelim iki gün sonra dediSizin de negatif
İki gün sonra iki katı artarsa sağlıklı gebeliktir canım inşallah sağlıklı gebeliktirBuda benim dayanamadım kan testi de verdim beta 30 çıktı ama doktor kesin bir şey söylemedi kan testini tekrar edelim iki gün sonra dedi
İnşallah canım benimİki gün sonra iki katı artarsa sağlıklı gebeliktir canım inşallah sağlıklı gebeliktir
Regliniz geçti miBuda benim dayanamadım kan testi de verdim beta 30 çıktı ama doktor kesin bir şey söylemedi kan testini tekrar edelim iki gün sonra dedi
Yok hayır regle 2 gün vardı bu testleri yaptığımda kan testi de regle iki gün kala yaptım yarın regl olmam gerekiyor normaldeRegliniz geçti mi
3 testi de aynı gün mü yaptınız koyulaşma farklı da bir de markası ne testlerinYok hayır regle 2 gün vardı bu testleri yaptığımda kan testi de regle iki gün kala yaptım yarın regl olmam gerekiyor normalde
Evet aynı gün yaptım 3 ünü onun öncesi bir gün öncede test silikti yani regle 3 4 gün kala3 testi de aynı gün mü yaptınız koyulaşma farklı da bir de markası ne testlerin