Sizin nasıl çıktı acaba testinizEvet biraz öyle ama belli oluyor çizgi yinede belirsizlik çok kötü bende bizzat yaşıyorum sinir stres hat safhaya çıkıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin nasıl çıktı acaba testinizEvet biraz öyle ama belli oluyor çizgi yinede belirsizlik çok kötü bende bizzat yaşıyorum sinir stres hat safhaya çıkıyor
Böyle çıktı burada kalite düştüğü için tam belli bile değil normalde daha koyu. Ama sonra yaptıklarım silik çıktıSizin nasıl çıktı acaba testiniz
Artımed mi pekiBöyle çıktı burada kalite düştüğü için tam belli bile değil normalde daha koyu. Ama sonra yaptıklarım silik çıktı
Days doctorArtımed mi peki
İnşallah vardır sonucunu buraya da yaz çok merak ettim Rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallahDays doctor
Yazarım mutlaka amin inşallahİnşallah vardır sonucunu buraya da yaz çok merak ettim Rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah
Az önce yaptım böyle çıktı anlamadım bende düne göre daha Silik ama bekledikçe koyulaşıyorYalancı pozitife değilse sabah yapacağınız testte çıkarsa kan verin bence
İkinci çizgi var hayırlı olsunAz önce yaptım böyle çıktı anlamadım bende düne göre daha Silik ama bekledikçe koyulaşıyor
4 gün var kan versem çıkar mı kiİkinci çizgi var hayırlı olsunregle kaç gün var
Evet çıkar ama düşük çıkar. Benim regle 5 güm varken 12 çıkmıştı4 gün var kan versem çıkar mı ki
Az önce yaptım böyle çıktı anlamadım bende düne göre daha Silik ama bekledikçe koyulaşıyor
Aynen bende yanılmaktan korkuyorum açıkçası yani bildiğimiz ikinci çizgi belli ama yine de olsun umut yokVar gibi ama bilemedim artık o kadar çok yanılan insan gördüm ki burada testlerden dolayı biri de benim maalesef ama inşallah vardır![]()
Evet daha belirgin şu an kanda çıkar artık verebilirsiniz bence korkmayın herşey olacağına varıyor inşallah güzel haberler alırsınızAz önce yaptım böyle çıktı anlamadım bende düne göre daha Silik ama bekledikçe koyulaşıyor
Aynen inşallah . Agzımda da çok acı bi tat varEvet daha belirgin şu an kanda çıkar artık verebilirsiniz bence korkmayın herşey olacağına varıyor inşallah güzel haberler alırsınız
Valfast markasıyla mı yapmıştınız yineAynen bende yanılmaktan korkuyorum açıkçası yani bildiğimiz ikinci çizgi belli ama yine de olsun umut yok
EvetValfast markasıyla mı yapmıştınız yine
Anladım bir kaç yerde güven olmuyor diye okudum araştırdım şimdi, birini hamile olduğu halde negatif çıkarmış 2 test yapmış. Ama umarım sizin ki mucize olur vardır
Onun belirti olup olmadığından emin değilim bende de vardı ama bu kesin belirti diyemiyoruz malesefAynen inşallah . Agzımda da çok acı bi tat var