Acilen bilgisi olan yanıtlasın

ANLADIM CANIM PEKİ SENİN İLK GÜNLERİN NASIL GEÇTİ YANİ İLK 10 GÜN BENİM YAZDIĞIM TARZ SIKINTILAR OLDUMU YOKSA BAŞKA TARZDA MI OLDU CANIMa.s.

cnm nasıl sölesem 6 yıl öncesine döndüm sanki.hastalığımın ilk başladığı dönemlere.geçeceğini biliyodum fakat "ya bu sefer geçmezse"diyodum.ölüm korkum sıkıntılarım baş göstermeye başladı.hatta dr uma acaba dedim ilaca ger mi başlasak o da bana 1 hafta 10 daha deneyelim böle dedi eğer bu süre içinde değişiklik olmazsa başlarız dedi.ALLAH'a şükürler olsun ki değişiklik oldu iyi yönde.ama şimdi de sanki böle ufak anlık baş dönmelerim oluyo1-2 saniyelik.başka da bi şikayetim yok allah2a şükür.ilk başlar da her gece yatmadan önce 1 kupa sarı kantaron çayı içiyodum şimdi ara da içiyorum.senin bahsettiğin şikayetleri ben ne zaman yaşadım biliyomusun bazen ilacı unutup 2-3 gün içmediğim oluyodu o zaman yaşadım.bence sende ki geri çekilme belirtilerinin bu kadar şiddetli olması ilacı kesme sürecini çok kısa tutman.ama dr ne der bilemem.ona danış hatta konuştuklarımızdan bahset benden bahset yani 1 seneye yaymışlar ilaç bırakma sürecini felan de.

senin gittiğin bi psikiyatr veya psikolog var mı.bana kalırsa terapi de verebilen bi psikiyatra gitmelisin psikoloğa değil.ilaç kullanıyosun çünki ilaç olayın da ayarlamaları ilaç değişikliklerini vs sadece psikiyatrlar yapabiliyolar.

Son düzenleme:

ANLADIM CANIM. BEN SADECE ŞU ANDA BAKIRKÖY RUH SAĞLIĞINDAN NUMARA ALIP ORDAKİ DOKTORLARDAN BİRİNE GİTTİM. AYDA 1 KONTROLE ÇAĞIRDI.
AMA MUTLAKA SENİN DOKTORUNA GİDECEĞİM SENDEN BAHSEDEYİM AMA İSMİNİ FELAN BİLMİYORUMKİ kaydirigubbakcemile3 DR. NERDEN TANIYACAK BANA ÖZELDEN YAZ İSTERSEN ÇÜNKİ TANIDIK DR İSTİYORUM BEN HEMDE SENİ İYİ ETMİŞ BENDE PANİK FELAN YOK ÇOK ŞÜKÜR SADECE İLACI BIRAKAMIYORUM .BİDE BU SARI KANTORN OTUNU DR MU SANA ÖNERDİ CANIM UMARIM BENDE SENİN GİBİ ŞİFA BULURUM TATLIM . EN ÇOKTA BEBEK DÜŞÜNCEM YÜZÜNDEN BU İLACI BIRAKAMZSAM DYE KORKUYORUM. BU YAZA DÜĞÜNÜM OLCAK KISMETSE ÇÜNKİ ÖLE İŞTE SENDE BANA ARADA PAYLAŞ GÜNLERİN NASIL GEÇİYO İLACI BIRAKALI KAÇ GÜN OLDU FELAN DYE. BU ARADA KAÇ DOĞUMLUSUN CNMa.s.

mrb kızlar

ebuş81 senin tahlil sonuçların çıktımı canım hiç bahsetmemişsinde

tatlım evet sonuçlar temiz çıktı .
dr dedi miğde endoskopisi felan çektir dye bide diyet yapcaksın dedi
yağlı acılı baharatylı yasak. bende yememe dikkat ediyorum şimdi az sesi durdu gibi ama geçmezse gidicem tatlım. bu arada venhar bi dr tavsiye etmişti kendi doktoruymuş diğer ilaç içinde ona gitcem bakalım allahtan hayırlsı inş. sen nasılsın:1hug:

tahlillerin temiz çıkmasına sevindim canım:1hug:

ben fena değilim arasıra mide bulantım oluyor ama hafif derecede onuda kafama takmıyorum.Kızımı memeden ayırdım adet olmayı bekliyorum emzirdiğim müddetçe hiç adet olmamıştım bakalım olucakmıyım bazı antidepresanlar adet düzenini etkiliyormuş acaba benimkinide etkilemişmidir bilmiyorum şimdilik beklemedeyim

bak ben de keşke senin gibi evlenmeden önce bırakmak için bişiler yapsaydım.eğer evlenmeden önce bırakmış olsaydım ilaçlarımı 2 sene beklemezdim bebek düşünmek için 1 sene yeterliydi.1.5 ay olcak yaklaşık bırakalı ilacı eğer 1,5 ay daha böyle iyi hissedersem bırakıcam korunmayı inş.1 haftadır kadın doğum dr na gidiyorum hamilelik öncesi hazırlık için testler vs ler felan.bişi çıkmadı çok şükür normal her şey folic asit verdi sadece.sarı kantaron çayını dr önermedi ben içiyorum dedim o da bişi demedi.şimid onu da içmiyorum c.tesiden beri.çok şükür ihtiyaç duymuyorum.adımı yazarım özelden cnm tamam

berencim sen ilacımı bıraktın neden miğden bulanıyo senin önceden de varmıydı yoksa :1hug:

tatlım sen benii görünce yazarmısın msn den

berencim sen ilacımı bıraktın neden miğden bulanıyo senin önceden de varmıydı yoksa :1hug:

yok tatlım bırakmadım 50 mg ye düştü adet olacağım zaman benim midem bulanır

sanırım adet olucam ondan kaynaklanıyor ama her zaman değil ara sıra oluyo ve hafif

yok tatlım bırakmadım 50 mg ye düştü adet olacağım zaman benim midem bulanır

sanırım adet olucam ondan kaynaklanıyor ama her zaman değil ara sıra oluyo ve hafif

anladım tatlım bende 20 kullanıyorum 5 mg kadar düşmüştüm ben şimdi gene başa döndüm belkide benim suçum doktor kontrıolsüz bırakmam oldu dimi bilmiyorumkismile

evet tatlım doktor kontrollü olsaydı belki bu kadar kötü bir deneyim yaşamazdın ve korkmazdın
çünki insan başına gelecekleri bilmeyince daha bir panik olup noluyor falan diyor
bende haftaya gidicem bakalım ne dicek bırakalım mı dicek yoksa böyle devam et mi dicek
internetten araştırdığım kadarıyla benim kullandığım ilaç adet döneminide etkiliyormuş
şuan adet olamamakta bana sıkıntı veriyor böyle ara ara hafiften sıcak basmalar oluyor
birazda sinir yapıyo sanırımkaydirigubbakcemile3
sen terapi işini naptın bulabildin mi bir doktor

evet canım bi doktor ayarladık sağ olsun ven-har sayesinde onun doktoruna gitcem
ona ilacını bıraktırmış inş. banada şifa olcak bende bırakıcam zaten en çokta onun için tercih ettim bakalım inş. herşey yoluna girer. mübarek cuma günü herkese şifa versin rabbim görüşürz canıma.s.

merhaba bende doktora gittim benim ilacımın daha kuvvetli olduğunu onu direk bırakamayabileceğimi söyledi ve başka bir ilaç yazdı 15 gün kullan dedi sonra eskiyi bırak dedi ama ben eskiyi 2 gün içmeyi unuttum ve biranda kestim ama hiç önceki gibi etkisi olmadı bu yarım aldığım ilaç onun yerini doldurdu sanırım şuan bunuda yarım alıyorum bakalım biraz kullanıcam sonra bırakıcam inş.

hadi inş. canım hayırlısı ile sende bende bırakıcaz bende aynı zamanda psikiatriste gidicem ve onun kontrolünde bırakıcağıma inanıyorum hem ilacı hemde terapiyi yapabiliyormuş ve ona göre ayarlıyormuşa.s.

Lütfen bu halinde psikiyatriste değil psikolog a git. Aynı durumdan kurtuldum ve emin ol o ilaçlar sadece sersem yapıyor insanı.
en azından bir kere dene mükemmel sağlıklı bir hamilelik dönemi geçireceksin bence.

ANLADIM TATLIM ZATEN ORDA YANLIŞ YAZMIŞIM YA PSİKATRİSTE DEĞİL PSİKOLOGA GİTMİŞTİM BEN AMA DEVLET HASTANESİNDE ZATEN ONUN İÇİN ŞİMDİ Bİ ARKADAŞ MNERİDE BULUNDU ODA O ŞEKİLDE İLACINI BIRAKMIŞ PSİKAYATR HEM İLACI NI BIRAKTIRYOR VEDE HEMDE TARAPİ YAPIYOR İKİSİDE ARADAN ÇIKICAK
BU ŞEKİLDE İNŞ.

SEN NE ZAMAN KULLANDIN TATLIM VE NASIL BIRAKTIN BENDE Kİ ETKİLER ANİ BIRAKMAMLA ALAKALI SANIRIM 1 AYIN İÇİNDE BIRAKMAYI DENEDİM BEN..
VE DOKTORSUZ OLARAK SEN NASIL YAPTIN HANGİ İLACI KULLANIYORDUNa.s.

inş sen de faydasını görürsün dr un..bence terapi yapabilen bir psikiyatrist olmalı insanların İLK tercihi.benim öyle oldu 1 senedir.bugün norolojiye gittim baş dönmelerim için.tahmin ettiğim sebebi söledi bana.yani 5-6 senedir antidepresan içtiğimden bahsettim dr da bana bunun normal oldunu söledi yani baş dönmelerimin.bi ilaç verdi bana bunun için ama ben ps,kiyatristime sormadan almak istemedim antidepresan olmamasına rağmen.sonuçta tıp dr olduğu için bir fikir verecektir bana die düşündüm.ama psikolog olsaydı ilaçlarla ilgili bişi soramazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…