Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ded,m ya zaten san asorcak beni nasıl buldun die.o zaman araya sıkıştır slm mısaat kaça verdi randevu.nasıl gideceğini biliyomusun.tarif edeyim bilmiyosan.
4/20 de randevu osmanbeyde incekmişim sanırım ordanda tarif etti otelin arkasında kalıyormuş felan bulamzsak tel açarım artık ama bulurum tahminimce
ben şişli camide inip harbiye yoluna doğru yürüyorum.yakalaşık 20 dk sürüyo.poyraz sk aşağı iniyorum sonra:)
SELAM ARKADAŞLAR DOKTORA GİTTİM VE DURUMU KONUŞTUK. ASLINDA EN ÇOK BU Bİ TANIŞMA GİBİ FELAN OLDU MESELA BENİ DİNLEDİ. SONRA DEDİKİ SENİNLE EN AZ 2 AY BOYUNCA SENİ İZLEMEM VE TAKİP ETMEM GEREK DEDİ ANCA BU ŞEKİLDE BİŞEYLER ORTAYA KOYABİLİRZ DEDİ.İLACIMIN DOZUNU BİRAZ YÜKSELTTİ . İLACA TAKILMA DEDİ. ONU Bİ ŞEKİLDE HALLEDERİZ DEDİÖNEMLİ OLAN DÜZELMEN VE SIKINTILARDAN KURTULMAN DEDİ. SONRA HER HAFTA GİDİCEM İŞTE TERAPİYE BAKALIM UMARIM KISA ZAMANDA HERŞEY YOLUNA GİRER.:Saruboceq:
evet tatlım ilk görüşme genelde tanışma gibi oluyor.
ilacına takılma canım sadece iyileşmeyi bekle inan bikaç görüşmeden sonra sende
ilk günlerden daha iyi olduğunun farkına varacaksın
ben şimdi düşünüyorumda bundan 1.5 yıl öncesini allahıma şükürler olsun bugünlerime
ve hergeçen gün dahada iyi olduğumu dahada güçlü olduğumu hissediyorum inan sende
bunu farkedeceksin canım
SELAM ARKADAŞLAR DOKTORA GİTTİM VE DURUMU KONUŞTUK. ASLINDA EN ÇOK BU Bİ TANIŞMA GİBİ FELAN OLDU MESELA BENİ DİNLEDİ. SONRA DEDİKİ SENİNLE EN AZ 2 AY BOYUNCA SENİ İZLEMEM VE TAKİP ETMEM GEREK DEDİ ANCA BU ŞEKİLDE BİŞEYLER ORTAYA KOYABİLİRZ DEDİ.İLACIMIN DOZUNU BİRAZ YÜKSELTTİ . İLACA TAKILMA DEDİ. ONU Bİ ŞEKİLDE HALLEDERİZ DEDİÖNEMLİ OLAN DÜZELMEN VE SIKINTILARDAN KURTULMAN DEDİ. SONRA HER HAFTA GİDİCEM İŞTE TERAPİYE BAKALIM UMARIM KISA ZAMANDA HERŞEY YOLUNA GİRER.:Saruboceq:
amin cnm benim umarım herşey gün be gün yoluna girer bu günlerde geçer allah kimseyi zor durumda bırakmasın bol bol dua okumayada çalışıyorum. bu arada erkek arkadaşımın babası demiş işte bayramdan sonra nişanı yapalım dye ona biraz heyecanladım sevidim sanki morelim daha iyi ama işte tekrar öle miğdem bunalnırsa acaba felan onun kaygısı oluyo sadece ama inş o zamana kadar baya var gine doktorada gidiyorum sada da iyi olucam dimikaydirigubbakcemile5
cnm çok sevindim her şeyin yolun da gitmesine.msn ye baktım ama yoktun.gerçi ben geç geldim ama:)nese cnm konuşuruz detayları sonra
evlilik yolunda attığın HER ADIMIN tadını çıkar.lütfen nolursun.bak ben bunu yapamadım ve çok pişmanım.ama zamanı da geri alamıyoruz.onun için sen enin de sonun da geçecek olan bir hastalık için hayatının en önemli günlerini doyasıya yaşamaktan kendini alı koyma.hayatın boyunca içinde ukte kalmasın her düğün nişan kına resmi gördüğün de derin bi ahh çekme.kendi ailen ve karşı tarafın ailesi imkanları doğrultusun da istediğin gibi olsun her şey istediğiniz gibi yani.
çok haklısın canım ama işte öle bi tuhaf oluyorumki sanki böle korkuyorum yeniden bişey olcak dye. neyse msn ye gelince detayları anlatırım . bugün itibariyle daha iyiyim ayetel kursi okumaya çalışıyorum elimden geldikçe ve dua ediyorum:Saruboceq:
pazartesi günü gene doktordayım randevunuz var.bakalım bu sefer neler konuşcaz..
erkek arkadaşımla buluşmaya gidince gene ufaktan bi kaygınalıyorum ve bu bizim için çok kötü sonunda ne olcak bilmiyorum ama ben onunla evlenmeyi düşünürken oda benle böyle bir durum ortaya çıkması beni ne hale koydu anlatamam. neden neden neden hep bu soru. size bişey sorcam bi insan sevmediği biriyle yakınlaşıp ona dokunabilrmi öpebilirmi sadece mantık dahi olsa bunu yapabilirmi:çok üzgünüm:
cnm mutlaka bilinç altında bir olay böyle düşünmene sebep oluyor.devamını msn den yazdım zaten düşüncelerimin.buraya yazsam sığmazdı sanırım
dün gece konuştuk işte uzun uzun ama benim psikolojim o kadar kötüki telefonda dahi olsa böle şeyleri konuşamıyorum. dedim en son ayrılalım bitsin gitsin dedim. oda bu kadar kola ölemi dedi. bende çaresesizce ağlamaya başladım yapıcak bişey yok elimden gelmiyor:gitme:
canım mrb açıkcası ben senin sorunun ne anlamadım sanırım anlayamıcamda
ven-harla neler konuşuyorsunuz bilmiyorum gerçide şu soruna cevap vereyim
insan sevmediği birine sarılıp dokunabilir öpebilir ama hiçbişi hissetmezki ve çok acı verir insana
Yani birine bişiler hissediyorsan ancak onunla yakınlaşabilirsin zaten bedeninde bu tepkiyi verir sana
canım mrb açıkcası ben senin sorunun ne anlamadım sanırım anlayamıcamda
ven-harla neler konuşuyorsunuz bilmiyorum gerçide şu soruna cevap vereyim
insan sevmediği birine sarılıp dokunabilir öpebilir ama hiçbişi hissetmezki ve çok acı verir insana
Yani birine bişiler hissediyorsan ancak onunla yakınlaşabilirsin zaten bedeninde bu tepkiyi verir sana
tamam şimdi anladım canım
tatlım bak doktorunla daha ilk randevuydu bence çok acele ediyorsun çok kafana takıyorsun.Hem kendine hemde doktoruna zaman tanı bikaç hafta geçsin bakalım
canım bak sana tavsiyem çok fazla evde zaman geçirme oyala kendini atak gelecek diyede aynı korkuyu düşünme çünkü düşünürsen atak gelir
erkek arkadaşından bikaç hafta izin istesen durumunu anlatsan olmazmı
Doktoruna herşeyi anlat canım ayıp günah kötü vs. diye hiçbişeyini saklama tamammı
kendine iyi bak tatlım