Acilen bilgisi olan yanıtlasın

bende miğde bulantısı ve ağrısı gene başladı ne olduğunu bilmiyorum ne yapcam ya psikolojik değilde başka bişeyse bulmıyoruz:sinifsinif:

bende miğde bulantısı ve ağrısı gene başladı ne olduğunu bilmiyorum ne yapcam ya psikolojik değilde başka bişeyse bulmıyoruz:sinifsinif:

cnm dr muayene ücretini yazmam doğru olmaz ama tahmininden yani bu piyasaya göre çok daha MAKUL emin ol.ve bu tarz hastalıklar TERAPİSİZ çok zor atlatılır bence.ve tabii özel dr giderek.bence en kısa zaman da temasa geçebilirsin.hatta özelden merak ettiğin bişi varsa sorabilirsin tatlım:1hug:

canım senin ilaçlarını psikiyatrist mi verdi daha önce nöroloji doktoru verdi demiştin
bence biran önce doktoruna git ve şikayetlerini söyle belki ilacını değiştirir

canım bana özelden yaz bari fiyatını bende ordan cevaplarım seni olmazmı

canım senin ilaçlarını psikiyatrist mi verdi daha önce nöroloji doktoru verdi demiştin
bence biran önce doktoruna git ve şikayetlerini söyle belki ilacını değiştirir

BERENCİM ŞİMDİ NETTEN ARAŞTIRIYORUM BU TARZ ŞİKAYETLER SADECE PSİKOLOJİK DEĞİL MESELA MİĞDE YADA BAĞIRSAK ENFEKSİYONLARINDA DA OLUYORMUŞ İNŞ. DA ÖLEDİR ÇÜNKİ 3 HAFTAYI GEÇTİ İLACI KULLANIYORUM ŞİMDİYE KADAR KENDİME GELMELİYDİM BENCE.
BUGÜN DAHİLİYE DOKTORUNA RANDEVU ALDIM GİTTİM ANLATTIM ŞİKAYETLERİMİ
GATA TESTİ İSTEDİ YANİ MİKROBİK DE OLABİLİRMİŞ SADECE PSİKOLOJİYE BAĞLAMA DEDİ VE NETTEN BAKTIM BENİM ŞİKAYETLERİM YAZIYOR YARIN SABAH GİDİP AÇ KARNINA TAHLİL VERCEM BAKALIM UMARIM BÖLEBİR DURUMDUR VE HERŞEY YOLUNA GİRER GELİŞMELERİ YAZICAM BENİ YANLIZ BIRAKMAYIN CANIM SENİ ÖPÜYORUMa.s.

inşallah önemli bişi yoktur canım
gelişmeleri bize yazmayı unutma:1hug:

tamam canım mutlaka yazıcam zaten bir ortaya çıksa göbek atcam sevincimden de işte hala bilmiyorum miğdem kazınıyo sanki bişey kemiriyo içinde bide ishalim miğdemden grultu gelio sürekli anlamadım gitti şimdi miğde koruyucusuda kullanıyorum diğer psikolojik ilacımıda alıyorum ama hala aynı demekki başka bişey var bence ama bulmak şart

pazartesi günü tahlil sonuçlarım belli olcak berencim bakalım umarım artık sonuçlar bişekşlde netleşirde bende bu miğde şikayetlerinden kurtulurum.çok morel bozucu bi durum sen ne yaptın nasıl gidiyo:teselli:

güzel haberlerini bekliyorum canım

benimde iyi gidiyor şimdilik 50 mg ye düşeli 15 günü geçti şuanda bir sıkıntım yok
hapım bitince yani 12-13 gün sonra tekrar gidicem bakalım devammı edicem yoksa
bıraktırıcak mı bilmiyorum

kullandığın ilacın en düşük dozu nedir cnm.eğer 50 mg daha düşük bi doz varsa tahminim ona geçiş yapabilir dr un.

önce 200 mg kullanıyordum canım sonra 100 mg ye düştü 1 ay onu kullandım şimdide
50 mg daha düşüğü varmı bilmiyorum bakalım gidince öğrenicem

önce 200 mg kullanıyordum canım sonra 100 mg ye düştü 1 ay onu kullandım şimdide
50 mg daha düşüğü varmı bilmiyorum bakalım gidince öğrenicem

ben 20 mg lık kullanıyorum canım onuda yarıya düşürmüştüm yani ilacı kırıyorsun sonra çeyrek felan derken ama işte lanet olası bırakma sendromu varya o nasıl geçicek onu düşünüyorum. bu arada yarın tahlil sonuçlarım çıkıcak inş. bulantılar ve miğde ağrısı artık kesilir biter bitmesze doktoruma gidip ilaçla mı ilgili dye sorcam tabi psikoloğ içinde birini araştırmam lazım terapi için iyi geliyor demiştin yayerimseniben

ya kızlar ALLAH'a şükürler olsun ki ilacı bırakalı bugün 40 gün oldu ilk bir hafta on gün zorlandım onun dışın da çok iyiydim.nazar değmesin.hatta dün terapim vardı dr ma dedim ki ben ilacı bırakalı 40 gün oldu ama neden bu kadar iyiyimadam güldü.sadece sarı kantaron çayı içiyorum.son zamanlar da 2 günde bir içiyorum.ilk başlar da her akşam içerdim bi kupa.sizin tedavi sürecinizi bırakma aşmanızı bilmiyorum ama ben daha önce de dediğim gibi bu seviyeye gelmem hemen hemen 1 seneyi aldı.yani ilacı bırakma aşamasından bahsediyorum.1 seneye yaydık yani.acaba diyorum siz bu zamanı kısa tuttuğunuz için mi zorlanıyosunuz

ayyyyyyyyyy bak ben bunu ilk kez duydum venharcım he
sahimi ben bırakma sürecini 1 ay felan tuttum sanırım seninkini nasıl yaydılar 1 seneye özelden yazarmısın canım senin gittiğin terapistmi uyguladı bunu yoksa doktorunmua.s.
bide ilk 10 gün sıkıntılıydı felan demişsin nasıl sıkıntılar acaba biraz anlatsana benim yaşadıklarım gibimi yoksa senin ki dahamı farklıydı

Son düzenleme:

1 senedir gittiğimdr um uyguladı cnm.mesela ilk gittiğim de3 aydır 150 mg içiyodum.dr gitmeye başladıktan sonra yine 1 ay sadece 150 mg içtim.daha sonra hafta da 4 veya 5 gün 150 mg 2-3 gün 75 mg.1-2 ay böle.sonra 1-2 ay sadece 75 mg.sonra hafta da 4-5 gün 75 mg 3-4 gün 37,5. mg.böle 2-3 ay daha öle öle azalttık yani.onun için de 1 seneyi buldu.benim tahminim ilacı bırakma evresi ne kadar uzun tutulursa bırakma sendromu o kadar az etkili oluyo.ilk 10 gün sıkıntı şöle çektim 6 senedir bi alışkanlıktı her gün ilaç içmek onun verdiği psikolojik bi sıkıntı yani bi alışkanlığı terk etmenin verdiği sıkıntıymış.sanki ilk panik atak geçirdiğim günlere dönecekmişim gibi geliyodu.

Son düzenleme:

ANLADIM CANIM PEKİ SENİN İLK GÜNLERİN NASIL GEÇTİ YANİ İLK 10 GÜN BENİM YAZDIĞIM TARZ SIKINTILAR OLDUMU YOKSA BAŞKA TARZDA MI OLDU CANIMa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…