ANLADIM CANIM PEKİ SENİN İLK GÜNLERİN NASIL GEÇTİ YANİ İLK 10 GÜN BENİM YAZDIĞIM TARZ SIKINTILAR OLDUMU YOKSA BAŞKA TARZDA MI OLDU CANIMa.s.
cnm nasıl sölesem 6 yıl öncesine döndüm sanki.hastalığımın ilk başladığı dönemlere.geçeceğini biliyodum fakat "ya bu sefer geçmezse"diyodum.ölüm korkum sıkıntılarım baş göstermeye başladı.hatta dr uma acaba dedim ilaca ger mi başlasak o da bana 1 hafta 10 daha deneyelim böle dedi eğer bu süre içinde değişiklik olmazsa başlarız dedi.ALLAH'a şükürler olsun ki değişiklik oldu iyi yönde.ama şimdi de sanki böle ufak anlık baş dönmelerim oluyo1-2 saniyelik.başka da bi şikayetim yok allah2a şükür.ilk başlar da her gece yatmadan önce 1 kupa sarı kantaron çayı içiyodum şimdi ara da içiyorum.senin bahsettiğin şikayetleri ben ne zaman yaşadım biliyomusun bazen ilacı unutup 2-3 gün içmediğim oluyodu o zaman yaşadım.bence sende ki geri çekilme belirtilerinin bu kadar şiddetli olması ilacı kesme sürecini çok kısa tutman.ama dr ne der bilemem.ona danış hatta konuştuklarımızdan bahset benden bahset yani 1 seneye yaymışlar ilaç bırakma sürecini felan de.
senin gittiğin bi psikiyatr veya psikolog var mı.bana kalırsa terapi de verebilen bi psikiyatra gitmelisin psikoloğa değil.ilaç kullanıyosun çünki ilaç olayın da ayarlamaları ilaç değişikliklerini vs sadece psikiyatrlar yapabiliyolar.
Son düzenleme: