F fely Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 10 Mayıs 2007 766 2 96 İstanbul 13 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi fely #1 merhaba arkadaşlar.sizlerden yine bu konuda yardım istiyorum. annem yarın ameliyat olucak.ve acilen 0 rh + kana ihtiyaç var Bursada olan ve kan grubu uyan arkadaşlar bana mesaj atarlarsa çoook sevinirim.şimdiden teşekkür ederim...
merhaba arkadaşlar.sizlerden yine bu konuda yardım istiyorum. annem yarın ameliyat olucak.ve acilen 0 rh + kana ihtiyaç var Bursada olan ve kan grubu uyan arkadaşlar bana mesaj atarlarsa çoook sevinirim.şimdiden teşekkür ederim...
basolkubra Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Ağustos 2009 677 16 118 35 Ankara 13 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi fely #2 ya canım gecmiş olsun ben ankaradayım bursada olsam ben verirdim kanı tekrar gecmiş olsun
F fely Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 10 Mayıs 2007 766 2 96 İstanbul 13 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi fely #3 saol yine de. arkadaşlar hiç etrafınızda yok mu yönlendirebilieceğiniz tanıdıklarınız?