Acile Gitsem Mi? :/

Çevremdeki insanlarla kıyaslarsam aşırı olmadığını görüyorum. Beğendiğim, arzuladığım biri olursa sevişiyorum. Sevişmiş olmak için birileriyle sevişmiyorum.
Anlıyorum fakat bu kadar kısa sürelerde farklı insanlara arzu duymak istemek normal mi ? Yani gittiğiniz psikolog bunu böylece normal mi karşılıyor? Sadece Benim bildiğim daha ortalama bir ay içinde 3 isim saydınız bilmediğimiz de varsa bilemem .

Gidin gidin acilde bekleyen o kadar insanin hakkina girin aşna fişneniz yuzunden.

Doktorun yerinde olsam hayattan soğurdum herhalde vuruşurken yaralananlar acile gelsin ben 72 saat nöbet tutayım adaletin bu mu dünya

İçin rahatlayacaksa git bence. Ama acile degil,özele..belki gargara falan verir ne bileyim, dünyada dili ısırılan tek insan sen değilsin ya, vardır bir bildikleri
Oh iyi ki geldin, vallahi yorumunu bekliyordum. Belki benzerini yaşamışsındır diye.

Isırılmak değil aslında. French kiss esnasında dudaklarıyla dilimi çok çekti. Dilimin altındaki bağ biraz uzamış ve hafif kanlı gibi. Önemli bir şey yoktur diye ummak istiyorum.
Acil dediğim de özel hastane aciliydi zaten.

"Kedi şeyini görmüş yaram var sanmış" konusu gibi olmus , dil çekince kopacak Organ değil ama parasıyla değil mi? Git,doktor görsün. En azından Adama da komik bir mesai anısı olur

anneniz hemşire degilmiydi sizin ona sorsaniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…