- Konu Sahibi Meredith Grey
-
Bir Greg House atasözü der ki "Everybody lies!". Öyküyü yalansız anlatacaksınız ki teşhis doğru olsun, tedaviniz gecikmesin. Değil mi ama?Farklı bir senaryoyla anlatacaktım, alemlerde bir şeklimiz şemalimiz var bozamam
O zaman bişey olmaz diyeyim , ama diliniz kendini yenilerken sakin bu kisiyle bir daha opusmeyin .Devlet hastanesinin aciline gitmeyeceğim daha doğrusu gitmeyecektim. Kaldı ki açıklamamı yapmışım gayet olağan bir durum, evime ufoyla uzaylılar indi demiyorum ki.
Valla ablam mesleğini söylemeyemKoçyiğit olduğu belli de, ne iş yapar nerde tanıştınız
Ağrı yok da dil kopmasın tribine girdim benAğrı kesici iç ağrın varsa yani en fazla ne yapılır ki?böyle olmazsın merak etme toparlar
Valla ablam mesleğini söylemeyem
Ya yapmayın böyle kırışacağım. Çok gülmüştüm buna.Daha iyisi de var
Diliniz o anda kopmadiysa daha da kopmazAy ne biliyim dikiş, ilaç falan. Dilim kopmaz inş moduna girdim
Sütaş hüptirk fabrikasında kalite kontrol işi yapıyormuşNeden kız neden gizli mi yoksam
Diliniz koparsa küçük diliniz var. Ona yetişemez ağzı diye düşünüyorumAy ne biliyim dikiş, ilaç falan. Dilim kopmaz inş moduna girdim
yaşamadım da. Mıdeden gerı donmus ıyı ucuz kurtulmussunMerhabalar KK'nın hatunları,
Sanırım size bu kadar ihtiyacım olduğu bir an olmamıştı
Bugün partnerimle öpüşürken dilimi çok fazla çekti.Acıdığını hissettim anlık olarak. Neyse birkaç saat sonra dilimi incelediğimde alt tarafındaki bağın normalden biraz daha uzamış olduğunu ve hafif kanlı gibi olduğunu gördüm.
Ne yazık ki sağlık konusunda aşırı evhamlıyım, hastalık hastası bir durumum var.
Acile gitsem mi? Ne yapmak iyi gelir? Bu durumu yaşayanlar, hemşire, doktor arkadaşlarımız vs varsa yazabilirlerse mutlu olurum.
Sevişerek aşktan da ölünür beeMerhabalar KK'nın hatunları,
Sanırım size bu kadar ihtiyacım olduğu bir an olmamıştı
Bugün partnerimle öpüşürken dilimi çok fazla çekti.Acıdığını hissettim anlık olarak. Neyse birkaç saat sonra dilimi incelediğimde alt tarafındaki bağın normalden biraz daha uzamış olduğunu ve hafif kanlı gibi olduğunu gördüm.
Ne yazık ki sağlık konusunda aşırı evhamlıyım, hastalık hastası bir durumum var.
Acile gitsem mi? Ne yapmak iyi gelir? Bu durumu yaşayanlar, hemşire, doktor arkadaşlarımız vs varsa yazabilirlerse mutlu olurum.
Bu adam bayağı hoyrat sevişiyor be :/Sevişerek aşktan da ölünür bee
Nerdeyse eşitİkisi de kendi alanında çok iyi hangisi daha iyi bilemiyorum. Cüppeli remixi modern bir ritm yakalamış, Haluk Bilginer versiyonu ise sadece sesle yapılmış bir çalışma .. Şu anda yapısal olarak parçalanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?