- 27 Mart 2019
- 29.752
- 108.438
- 598
- Konu Sahibi Meredith Grey
-
dil nakli olabiliyor mu acaba?Dikiş mi yok devegitte yama yapsınlar
Dili bilemem ama bazı nakiller oluyor annaya lazımdil nakli olabiliyor mu acaba?
82737373 kere yazdım. Benim gittiğim acil devlet hastanesi değil. Özel hastane acili. Gittiğim zaman 1-2 kişi ya oluyor ya olmuyor.sadece size değil başka kişiler de okur diye de yazıyorum. acil olmayan durumlarda acile giderek orda ölüm riski olan hastaların hakkını yiyorsunuz. zaten aciller kalabalık gerçekten ihtiyacı olan hastaların işi yavaşlıyor. aciller 7/24 poliklinik hizmeti değildir. dayanılamayacak şiddetli ağrı, ölümcül durumlarda acile gidilir.
Sözde ücretsiz ama gittiğiniz zaman girişiniz acil olarak değil dahiliye vs olarak yapılıyor ücret alabilmek için.ozel hastanelerin de acil servisleri ucretsiz yani gayet de kalabalik bence. o yuzden ozel hastaneye gidecek olmanizin bu durumda bir farkliligi yok, hicbir kosulda herhangi bir hastanenin acil servisini french kiss esnasinda zedelenen diliniz icin mesgul etmemelisiniz. diliniz koptuysa tabi ki gitmeniz gerek acile ama kopmadi anladigim kadariyla.
E o da yanlış? Doktorlarda gereksiz iş yükü yaratıyorsunuz. Böyle şeyler için polikliniğe gidilir, acil gerçekten acil olan bir an önce tedavi edilmesi gereken olaylar için. Ya 30 yaşındayım hayatımda 1 kere hastayım ateşim çıktı diye acile gitmedim, ya da zehirlendin diye. Aile hekimine gidiyorum her defasında. Doktorların kötü çalışma şartlarını yaratan gerçekten acil hastaların beklemesine sebep olup sağlık sistemini çıkmaza sokan bir unsur da sizin gibi bilinçsiz hastalar. Lütfen acile acil değilseniz gitmeyin.82737373 kere yazdım. Benim gittiğim acil devlet hastanesi değil. Özel hastane acili. Gittiğim zaman 1-2 kişi ya oluyor ya olmuyor.
Kaldı ki zehirlendigimde-ateşim çıktığında vs de acile gidiyorum. Bunlar o kadar da ölümcül durumlar olmasa gerek.
7 kere falan kusup aile hekimine gittiğimde niye buraya geldiniz ki hemen acile gidin bana da haber verdin yanıtını aldığıma göre boş yere gitmiyorum?E o da yanlış? Doktorlarda gereksiz iş yükü yaratıyorsunuz. Böyle şeyler için polikliniğe gidilir, acil gerçekten acil olan bir an önce tedavi edilmesi gereken olaylar için. Ya 30 yaşındayım hayatımda 1 kere hastayım ateşim çıktı diye acile gitmedim, ya da zehirlendin diye. Aile hekimine gidiyorum her defasında. Doktorların kötü çalışma şartlarını yaratan gerçekten acil hastaların beklemesine sebep olup sağlık sistemini çıkmaza sokan bir unsur da sizin gibi bilinçsiz hastalar. Lütfen acile acil değilseniz gitmeyin.
nasıl oldu dilin meredith?geçti mi acısı?7 kere falan kusup aile hekimine gittiğimde niye buraya geldiniz ki hemen acile gidin bana da haber verdin yanıtını aldığıma göre boş yere gitmiyorum?
Sabah aile hekimin verdiği ilaçları alıp kullanmama rağmen akşam ateşim 40 olup sıtma gibi titriyorsam sanirim acile gitmem daha mantıklı havale gecirmemdense?
Konuyu açtığım zaman cumartesi akşamı, bugun de pazar. Bir problem yaşarsam haliyle poliklinik çalışan doktor bulamam. Zaten direkt gitmemişim sormuştum değil mi?
Ben bilinçsiz değilim ama sizin bilmişlik tasladiginiz kesin.
7 kere kusmak ya da 40 derece ateş zaten ölümcül olabilen durumlar.7 kere falan kusup aile hekimine gittiğimde niye buraya geldiniz ki hemen acile gidin bana da haber verdin yanıtını aldığıma göre boş yere gitmiyorum?
Sabah aile hekimin verdiği ilaçları alıp kullanmama rağmen akşam ateşim 40 olup sıtma gibi titriyorsam sanirim acile gitmem daha mantıklı havale gecirmemdense?
Konuyu açtığım zaman cumartesi akşamı, bugun de pazar. Bir problem yaşarsam haliyle poliklinik çalışan doktor bulamam. Zaten direkt gitmemişim sormuştum değil mi?
Dilimin altındaki ip kanamış gibi acile mi gitsem dediğinize göre bilinçsizsiniz, ben bilmişlik taslamıyorum. Sadece doktorların ve sağlık sisteminin haline üzülüyorum ve suçun yarısının bilinçsiz hastalarda olduğunu düşünüyorum. Umarım acili gereksiz sebeplerden meşgul etmezsiniz ilerde de .7 kere falan kusup aile hekimine gittiğimde niye buraya geldiniz ki hemen acile gidin bana da haber verdin yanıtını aldığıma göre boş yere gitmiyorum?
Dilimin kopabilecegini düşündüm, oradaki ip uzamisti ve kanlıydı. Gitmek yerine sormuşum; yaşayan var mı vs diye.Dilimin altındaki ip kanamış gibi acile mi gitsem dediğinize göre bilinçsizsiniz, ben bilmişlik taslamıyorum. Sadece doktorların ve sağlık sisteminin haline üzülüyorum ve suçun yarısının bilinçsiz hastalarda olduğunu düşünüyorum. Umarım acili gereksiz sebeplerden meşgul etmezsiniz ilerde de .
Biraz daha iyi ceycey. O ip mi bag mi nedir daha kisalmis.nasıl oldu dilin meredith?geçti mi acısı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?