- Konu Sahibi Meredith Grey
Lütfen böyle bir şey için acile gidip doktorları meşgul etmeyin. Acile sadece acil durumlar için gidilir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok fenasınızKorkma bir sorun olmaz da, bu adama sakın oral yaptırma arkadaşım. Maazallah yerinden söker alır yemin ederim
Öncelikle korkulacak birşey olsa acıdan duramazdınız zaten korkmayın sakinleşin düşünmemeye çalışın birkaç güne geçecektir. Ayrıca lütfen bu kadar kabaca kendinizi sevdirmeyin ben bunun sevgi aşk vs değil azgınlıktan sadece kendini düşünmekten başka bisey olduğunu sanmıyorum kendinize bunu yaptirmayin sonra böyle durumlarda kalırsınız canınız acır pişmanlık gibi. Herşeyden önce kendimize saygımız sevgimiz olsun.Hayirli geceler dilerimMerhabalar KK'nın hatunları,
Sanırım size bu kadar ihtiyacım olduğu bir an olmamıştı
Bugün partnerimle öpüşürken dilimi çok fazla çekti. Acıdığını hissettim anlık olarak. Neyse birkaç saat sonra dilimi incelediğimde alt tarafındaki bağın normalden biraz daha uzamış olduğunu ve hafif kanlı gibi olduğunu gördüm.
Ne yazık ki sağlık konusunda aşırı evhamlıyım, hastalık hastası bir durumum var.
Acile gitsem mi? Ne yapmak iyi gelir? Bu durumu yaşayanlar, hemşire, doktor arkadaşlarımız vs varsa yazabilirlerse mutlu olurum.
konu boyu özel hastane diye 5. kez okudum meredith.anladık kuzum devlet seni açmıyor özel hastaneye gidiyorsun.bak vallahi bend e hep özele gidiyorum ama zenginlikten değil kurumumuz karşıladığı için.duyun dostlar ben de özele gidiyorummm.ama heçç dilimdeki sorundan gitmedim bakkOh iyi ki geldin, vallahi yorumunu bekliyordum. Belki benzerini yaşamışsındır diye.
Isırılmak değil aslında. French kiss esnasında dudaklarıyla dilimi çok çekti. Dilimin altındaki bağ biraz uzamış ve hafif kanlı gibi. Önemli bir şey yoktur diye ummak istiyorum.
Acil dediğim de özel hastane aciliydi zaten.
bu iyiydiAcile gitsen ne yapacak, dilinin bağını mı sıkacak haha
bu konu sahibinin tüm konuları gerçek.aslında gerçek olmamasını dilerdim ama gerçekkkHayal dünyasına bak vay arkadas
Aaa pesbu konu sahibinin tüm konuları gerçek.aslında gerçek olmamasını dilerdim ama gerçekkk
O sırada dildeki hücreler:
Hahahaha.Korkma bir sorun olmaz da, bu adama sakın oral yaptırma arkadaşım. Maazallah yerinden söker alır yemin ederim
O pek inandırıcı olmaz ama bence derin dondurucuyu yalarken dilim yapıştı cekerkende böyle oldu deyin)))Ne bileyim dikiş falan atarlar belki dedim.
Yok yav, boğazıma tükürüğüm kaçtı öksürürken dilimi zorlanmışım diye uyduracaktım
dil neyse de diğerinin nasıl koptuğunu acilde nasıl anlatırsın ayoll?Hahahaha.
Dikiş mi yok deve gitte yama yapsınlarNe bileyim dikiş falan atarlar belki dedim.
Yok yav, boğazıma tükürüğüm kaçtı öksürürken dilimi zorlanmışım diye uyduracaktım