- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
- 198
- Konu Sahibi Meredith Grey
-
Burda okudugum en sacma konulardanMerhabalar KK'nın hatunları,
Sanırım size bu kadar ihtiyacım olduğu bir an olmamıştı
Bugün partnerimle öpüşürken dilimi çok fazla çekti.Acıdığını hissettim anlık olarak. Neyse birkaç saat sonra dilimi incelediğimde alt tarafındaki bağın normalden biraz daha uzamış olduğunu ve hafif kanlı gibi olduğunu gördüm.
Ne yazık ki sağlık konusunda aşırı evhamlıyım, hastalık hastası bir durumum var.
Acile gitsem mi? Ne yapmak iyi gelir? Bu durumu yaşayanlar, hemşire, doktor arkadaşlarımız vs varsa yazabilirlerse mutlu olurum.
Ay ne biliyim dikiş, ilaç falan. Dilim kopmaz inş moduna girdimAcile gitsen ne yapacak, dilinin bağını mı sıkacak haha
Hayır gitse Doktora ne diyecek çok merak ettim, sevgilim İtalyan, spagetti yerken hüpletmeye alışmışBurda okudugum en sacma konulardanbence gitmeyin tabi ki
Yok artık daha nelerAy ne biliyim dikiş, ilaç falan. Dilim kopmaz inş moduna girdim
İncinmiş sadece, uzamaz dil merak etmeMerhabalar KK'nın hatunları,
Sanırım size bu kadar ihtiyacım olduğu bir an olmamıştı
Bugün partnerimle öpüşürken dilimi çok fazla çekti.Acıdığını hissettim anlık olarak. Neyse birkaç saat sonra dilimi incelediğimde alt tarafındaki bağın normalden biraz daha uzamış olduğunu ve hafif kanlı gibi olduğunu gördüm.
Ne yazık ki sağlık konusunda aşırı evhamlıyım, hastalık hastası bir durumum var.
Acile gitsem mi? Ne yapmak iyi gelir? Bu durumu yaşayanlar, hemşire, doktor arkadaşlarımız vs varsa yazabilirlerse mutlu olurum.
kopmaz merak etmee.biraz acısı vardır o da sabaha geçer.biz çocukken birbirimizin dilini çekerdik eğlencesine elimizle kopsa o zaman kopardıAy ne biliyim dikiş, ilaç falan. Dilim kopmaz inş moduna girdim
Bu şarkıyı da 2. Kez hatırlıyorum bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?