How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Acile Gitsem Mi? :/

Gidin gidin acilde bekleyen o kadar insanin hakkina girin aşna fişneniz yuzunden.
Gitmeyi düşündüğüm acil devlet hastanesi acili değil. Ayrıca sevişirken başıma bir şey gelse ufff sevişirken oldu o yüzden hastaneye gitmemeli miyim diyeyim ne mana?

Merhabalar KK'nın hatunları,

Sanırım size bu kadar ihtiyacım olduğu bir an olmamıştı :KK43:

Bugün partnerimle öpüşürken dilimi çok fazla çekti. :olamaz: Acıdığını hissettim anlık olarak. Neyse birkaç saat sonra dilimi incelediğimde alt tarafındaki bağın normalden biraz daha uzamış olduğunu ve hafif kanlı gibi olduğunu gördüm.
Ne yazık ki sağlık konusunda aşırı evhamlıyım, hastalık hastası bir durumum var.

Acile gitsem mi? Ne yapmak iyi gelir? Bu durumu yaşayanlar, hemşire, doktor arkadaşlarımız vs varsa yazabilirlerse mutlu olurum.
Ahahhaak. Aklima istemsiz partnerinin penisini kiran dr grey geldi. Ahahjajaj nick konu uyum filan efsane :D

He ok . Yalnız bişe farkettim buraya açtığınız tüm dert konuları seks üzerine veya bir şekilde seksüel bir bağlantısı var. Bu konudan zarar görüyor gibisiniz . Bununla alakalı destek aldınız mı hiç ?
Teşekkür ederim dikkatiniz için.
Psikolağa danışmıştım. O da seksüel olarak aşırı bir durumumun olmadığı söylemişti. Sadece bizim toplumsal normlarımıza zıt bir şekilde yaşıyorum cinsel hayatımı, çok aşırıya kaçmadan.

Yok ya greydi. Hintlimiydi suriyelimiydi artik neydi hatirlamiyorum cingen tipli bi cocugu kirmisti. Beyninde tumor vardi cocugun inmiyodu o yuzden :KK70:
Onu hatırlamıyorum ama lexie de markı kırmıştı :D Mark & Lexie - 5x13 #2 - broken penis yazarsan youtubeda görürsün :D

Teşekkür ederim dikkatiniz için.
Psikolağa danışmıştım. O da seksüel olarak aşırı bir durumumun olmadığı söylemişti. Sadece bizim toplumsal normlarımıza zıt bir şekilde yaşıyorum cinsel hayatımı, çok aşırıya kaçmadan.
Yani bilemedim burdan bakınca pek aşırıya kaçmıyor gibi görünmedi . Kısa sürede bir sürü farklı kişi sayıyorsunuz. Bu kadın için de erkek için de aşırı bir durum. Sık sık yeni insanlar farklı insanlarla bir yandan aşk bir yandan sadece bedensel ilişkiler. Bunların aşırıya kaçmama olduğuna nasıl kanaat getirdiniz ?

Yani bilemedim burdan bakınca pek aşırıya kaçmıyor gibi görünmedi . Kısa sürede bir sürü farklı kişi sayıyorsunuz. Bu kadın için de erkek için de aşırı bir durum. Sık sık yeni insanlar farklı insanlarla bir yandan aşk bir yandan sadece bedensel ilişkiler. Bunların aşırıya kaçmama olduğuna nasıl kanaat getirdiniz ?
Çevremdeki insanlarla kıyaslarsam aşırı olmadığını görüyorum. Beğendiğim, arzuladığım biri olursa sevişiyorum. Sevişmiş olmak için birileriyle sevişmiyorum.

Back