- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.181
- 798
- Konu Sahibi Bayan3467bayan
-
Ovdunuz mu? Ovmamak lazım, tahriş ediyor. O yüzden yanmışsinizdir.Aman diyim karbonat denemeyin. Herkesi beyazlatir ama ben denedim ciger gibi yandim sonra kabuk tuttu karardi 1 senede anca duzeldi
Hemen yazayım etrafında suriyeli var mı varsa surüyeli kadınlar beyazlamak için bir şey sürüyorlar anında açıyor bende de oldu o gün açtı kadın yanımızda çalışan adamın karısıydı ben çocuklara birşeyler aldım oda beni düzeltti sağolsun tesadüf en öğrendim yaniArkadaşlar koltuk altım karardı ve 1 ay sonra nişanım var nasıl gecer giyeceğim elbise strablez
Öneriniz peki?Karbonat limon vs bunlar uzun vadede bir ihtimal etki edecek şeyler. Bir ayda zor.
Gecmez uzun kollu giyArkadaşlar koltuk altım karardı ve 1 ay sonra nişanım var nasıl gecer giyeceğim elbise strablez
Ne sürdüğünü ögrenme şansınız var mı acaba? Yolda gördüğüm suriyelilerden başka irtibat kuracıgım Suriyeli yoktaHemen yazayım etrafında suriyeli var mı varsa surüyeli kadınlar beyazlamak için bir şey sürüyorlar anında açıyor bende de oldu o gün açtı kadın yanımızda çalışan adamın karısıydı ben çocuklara birşeyler aldım oda beni düzeltti sağolsun tesadüf en öğrendim yani
Terleyince akar sonrakonudan alakasız ama düşünsenize sürdüğü süngerle başkasına makyaj yapıyor
Toz gibi bir şeyi sıvı birşeyler karıştırdı onlar gitti gerçi her kadında olmaya bilir o kadın ülkesinde kuafördü yazdıktan sonra hatırladım çocukları yoluyla konuşa bildik ürünün adını sormadım ama üstündeki penyenin rengini de atırmıştı penyem çöp olmuştu yaniNe sürdüğünü ögrenme şansınız var mı acaba? Yolda gördüğüm suriyelilerden başka irtibat kuracıgım Suriyeli yokta
Kapatıcı akar terdenKuaförde kapatıcıyla kapatılır, bir ayda açılacak şey değil. Lazerle falan açılıyor o renk
Sanki gecenlerde biyerlerde okudum. Civa varmis sanirim icinde. Iyice arastirinToz gibi bir şeyi sıvı birşeyler karıştırdı onlar gitti gerçi her kadında olmaya bilir o kadın ülkesinde kuafördü yazdıktan sonra hatırladım çocukları yoluyla konuşa bildik ürünün adını sormadım ama üstündeki penyenin rengini de atırmıştı penyem çöp olmuştu yani
Yaa ne kadar güzel ve etkiliymiş internetren Bi araştırayım inşallah bulurumToz gibi bir şeyi sıvı birşeyler karıştırdı onlar gitti gerçi her kadında olmaya bilir o kadın ülkesinde kuafördü yazdıktan sonra hatırladım çocukları yoluyla konuşa bildik ürünün adını sormadım ama üstündeki penyenin rengini de atırmıştı penyem çöp olmuştu yani
O arap kızı krem bu krem değildi tehlikeli mi dedim doğdukları andan itibaren kızlara sürüyorlarmış hiç birimi de bir şey yok dediSanki gecenlerde biyerlerde okudum. Civa varmis sanirim icinde. Iyice arastirin
Keşke adını sorsaydım ya ben tehlikeli olup olamadığım için kullanmadım bana hediye etmişti bacak arasına felan kullanırım diye aldım ama dediğim gibi tehlike durumunu bilmediğim için atım kil gibi bir şeydi sıvısınıda bidondan pet şişeye aktardı ölçülü bir şeydiYaa ne kadar güzel ve etkiliymiş internetren Bi araştırayım inşallah bulurum
aslında böyle yapmayacaksan sorun olmaz benceKapatıcı akar terden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?