• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil!!

Arkadaşlar koltuk altım karardı ve 1 ay sonra nişanım var nasıl gecer giyeceğim elbise strablez
Hemen yazayım etrafında suriyeli var mı varsa surüyeli kadınlar beyazlamak için bir şey sürüyorlar anında açıyor bende de oldu o gün açtı kadın yanımızda çalışan adamın karısıydı ben çocuklara birşeyler aldım oda beni düzeltti sağolsun tesadüf en öğrendim yani

Hemen yazayım etrafında suriyeli var mı varsa surüyeli kadınlar beyazlamak için bir şey sürüyorlar anında açıyor bende de oldu o gün açtı kadın yanımızda çalışan adamın karısıydı ben çocuklara birşeyler aldım oda beni düzeltti sağolsun tesadüf en öğrendim yani
Ne sürdüğünü ögrenme şansınız var mı acaba? Yolda gördüğüm suriyelilerden başka irtibat kuracıgım Suriyeli yokta

Ne sürdüğünü ögrenme şansınız var mı acaba? Yolda gördüğüm suriyelilerden başka irtibat kuracıgım Suriyeli yokta
Toz gibi bir şeyi sıvı birşeyler karıştırdı onlar gitti gerçi her kadında olmaya bilir o kadın ülkesinde kuafördü yazdıktan sonra hatırladım çocukları yoluyla konuşa bildik ürünün adını sormadım ama üstündeki penyenin rengini de atırmıştı penyem çöp olmuştu yani

Bir anda mı karardı keşke daha önce çözüm bulsaydın
Elbiseni kayık yakalıya çevirt koltukaltın gözükmeyecek şekilde yani
Diğer türlü zor açılması

Toz gibi bir şeyi sıvı birşeyler karıştırdı onlar gitti gerçi her kadında olmaya bilir o kadın ülkesinde kuafördü yazdıktan sonra hatırladım çocukları yoluyla konuşa bildik ürünün adını sormadım ama üstündeki penyenin rengini de atırmıştı penyem çöp olmuştu yani
Sanki gecenlerde biyerlerde okudum. Civa varmis sanirim icinde. Iyice arastirin

Yaa ne kadar güzel ve etkiliymiş internetren Bi araştırayım inşallah bulurum

Yaa ne kadar güzel ve etkiliymiş internetren Bi araştırayım inşallah bulurum
Keşke adını sorsaydım ya ben tehlikeli olup olamadığım için kullanmadım bana hediye etmişti bacak arasına felan kullanırım diye aldım ama dediğim gibi tehlike durumunu bilmediğim için atım kil gibi bir şeydi sıvısınıda bidondan pet şişeye aktardı ölçülü bir şeydi

Kapatıcı akar terden
aslında böyle yapmayacaksan sorun olmaz bence

1574978122210.webp

Oha kadının koltukaltına ne varsa sürdürmüşünüz aman deyim bilmediğiniz denemediğiniz bişey sürmeyin daha beter olur sonra uğraşırsınız.

sinozun koltuk altı dırsek kararlamasını beyazlatmak ıcın kremı var 60 tl falan o ıse yarar ıstedıgınız gıbı rahat kullanırsınız
onun dısında
bırde lımonla karbonat maskesı var ama alerjık cıldınız varsa tahrıs edebılır kızartabılır tuylerın temızlıgınden 1 hafta sonra yapılmalı oda hassasken yapılmamalı

Back
X