• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardm... Sevgilim tehdit ediyor!!!!

bakın ben size demiyorum ki beni bu durumdan kurtarın fikir vermenizi istemiştim nikahı kıyan evet imam değil 30 lu yaşlarda biri ve şahitlerimizde evli barklı insanlardı zaten Allah katında kabul olup olmadığını bilemeyiz çoluk çocuk işi gibi gelebilir ama cem garipoğlu da daha çocuk yaşta unutmayın
kafamçokkarıştı ne alaka simdi
sana ben en mantikli fikri daha önceki sayfalarda sundum buyrunnnnnnnnn
nedense icimdeki bir his bizle dalga gectigini söylüyor,konudan konuya atliyorsun yok cem garipoglu yok annem ruhhastasi yok sevgilimin kardesi özürlü
senin psikolojinde iyi deyil :1ninca::hulya:

alkisalkisalkis senin konunla çok alakalı.:umursamaz:
Kusura bakma ama seni burda kimse tanımıyor senin anlattıklarına göre yorum yapılıyor.
Sadece iyiliğin için.
Kimseninde çıkarı yok.
Saçma sapan benzetmeler yapma.
Sonun münnevver mi olsun.
Cem de çocuk değilse.
Konunun gittiği yere bak ya kaydirigubbakcemile3

hepinize çok teşekkür ederim ama çoluk çocuk benzetmesi yapılıyor bu durum bence bir ciddiyet taşıyor.dini nikah olmasa bile bir ciddiyet taşıyordu ki bunu aileme söylese bile elinde ispatı yok çoluk çocuk durumunda bile olsak bu durum benimde psikolojimi bozuyor.en azından bu önmli değil mi yani

hepinize çok teşekkür ederim ama çoluk çocuk benzetmesi yapılıyor bu durum bence bir ciddiyet taşıyor.dini nikah olmasa bile bir ciddiyet taşıyordu ki bunu aileme söylese bile elinde ispatı yok çoluk çocuk durumunda bile olsak bu durum benimde psikolojimi bozuyor.en azından bu önmli değil mi yani

lookfor bise sorucam kedici kiz nikli arkadasi taniyormusun sen? yorumlariniz yazi stiliniz yorumlarimiza cevaplariniz cok benziyor birbirinize:sinifsinif::gitme:

kafamçokkarıştı ne alaka simdi
sana ben en mantikli fikri daha önceki sayfalarda sundum buyrunnnnnnnnn
nedense icimdeki bir his bizle dalga gectigini söylüyor,konudan konuya atliyorsun yok cem garipoglu yok annem ruhhastasi yok sevgilimin kardesi özürlü
senin psikolojinde iyi deyil :1ninca::hulya:

bakın en mantıklı fikir tabiki bende başkasına bunları söylerdim ama insan kendi bu durumun içinde olunca mantıklı olanın yapılamayacağını düşünüyor evet annem ruh hastası,ve kalp hastası ayrıca da koah bilenleriniz vardır belki astımın en ilerlemiş halidir akciğer hastalığı eğer benim yüzümden ona birşey olursa o zmn hiç kendimi affetmem ne olursaa olsun annem çünkü evet sevgilimin kardeşi doğuştan engelli hiç mi yok etrafınızda engelli insanlar bu kadar gerçek dışı geliyor.ve dalga geçmem için bir sebep yok ki neden yani neden ne çıkarım olabilir merak ettikleriniz varsa daha da açıklayabilirim.

lookfor bise sorucam kedici kiz nikli arkadasi taniyormusun sen? yorumlariniz yazi stiliniz yorumlarimiza cevaplariniz cok benziyor birbirinize:sinifsinif::gitme:

hayır tanımıyorum.ben kilo problemim olduğu için bu siteye üye olmuştum ve kimseyle bir arkadaşlığım yok başımada böyle birşey gelince anlatmak istedim diğer mesajlarıma bakabilirsiniz elma diyeti deneyimlerinde yanlızca yazılmış mesajlarım var

yaw kızm her haltı biliyorsun da ta bilmem nerden izmire gel evde kal ailenden gizlice nikah kıy şimdi mi korktun güldürme beni ya :olmaz: bırak masum kız ayaklarını heriften sıkıldım desene şuna yeni mi gördün gerçek yüzünü ..günaydın deyim beri. bi laf var tam sana göre yediğiniz hurmalar şimdi biyerini tırmalar geçmiş olsun...

korkma canım, öldürmez kendini falan... öyle kendini öldürmek kolay bişey değil, intihar edecek adam kimse engel olmasın diye, hiç kimseye belli etmez bunu. bence tamamen ilgiyi üzerine çekmeye çalışıyor.
imam nikahı demişsin, dini konularda ayrıntılı yorum yapmak haddime değil, seninde bu konudaki yaklaşımın ne bilmiyorum, ama resmi nikahın yoksa hiç birşey iddaa edemez... kaldıki resmi nikahın bile olsa, hiç kimsenin hiçkimseye bunu yapmaya hakkı yok, resmi nikahlı eşi olsan bile böyle saçma bi hayatı çekmek zorunda değilsin. boşarsın, yol verirsin gider... sen bir bireysin, birinin malı değilsin.

yaşın çok genç bence, iyi düşün bütün hayatının bunları yaşamaktan ibaret olmasınımı istiyorsun?

bide günde 200 mesaj demişsin, çok şaşırdım, birbirinden farklı hayatları olmayan çiftler bir süre sonra paylaşacak birşeyde bulamaz... önce ben seni seviyorum, sen beni seviyosunla başlar, sonra her söz kavgaya dönüşür... ilişkinin devam etmesini istiyosanız bunlarıda düşünün bence...

hayır tanımıyorum.ben kilo problemim olduğu için bu siteye üye olmuştum ve kimseyle bir arkadaşlığım yok başımada böyle birşey gelince anlatmak istedim diğer mesajlarıma bakabilirsiniz elma diyeti deneyimlerinde yanlızca yazılmış mesajlarım var

bak madem öyle annen hasta, annene bütün gercekleri söylemene gerek yok, sadece onu artik istemiyorum dersin olur biter ha diyelimki sevgilinde tehtitlerini gerceklestirdi ve annene imam nikahi olayini anlatti sende yalanlarsin olur biter elinde nikah cüzdani yok sonucta ispatlayamaz demi:ecrin_bebek: manyak sapigin teki ayriligi kabul etmedigi icin böyle sacma yalanlar uyduruyor dersin olur biter.... baban biliyormu sevgilini biliyorsa onada aynisini söylersin olur biter niye bukadar sorun yapiyorsunkifisfisfis

:1shok:arkadaslar size inanamiyorum ortada daha büyük bir sorun var kiz tehdid ediliyor ve siz olmayan bir nikahdan nasil bosanir derdine düsmüssünüz.... resmi nikahi olmayan biri nin imam nikahida sayilmaz! ne bosanmasindan bahsediyorsunuz siz ya kafamçokkarıştı :roflol: sinirden gülüyorum artik benneyaptımki

saçmalıyosun arkadaşım sen galiba imam nıkahı nıkah yerine gecmiyomu hayret bişeysin biraz oku öyle konus canım belliki haberin yok bu konulardan ozaman herkes sevgilisiyle imam nıkahı yapsın oldu ya çocuk oyunca sankı gül canım sen bencede öğrenmemiş olmana gül

yaw kızm her haltı biliyorsun da ta bilmem nerden izmire gel evde kal ailenden gizlice nikah kıy şimdi mi korktun güldürme beni ya :olmaz: bırak masum kız ayaklarını heriften sıkıldım desene şuna yeni mi gördün gerçek yüzünü ..günaydın deyim beri. bi laf var tam sana göre yediğiniz hurmalar şimdi biyerini tırmalar geçmiş olsun...

ben hatasız olduğumu düşünmüyorum ki zaten eğer her haltı bilseydim bu durumdandan nasıl kurtulacağımı bilirdim ben hatalıyım bununda farkındayım ayrıca herif dediğiniz 20 yaşında benden bir yaş küçük ve sıkılmadım da sevmiyorum demiyorum yanlızda bu davranışlarına nasıl engel olabilirim diyorum.

cnm bişey dicem
snn ailen bilmior
onun ailesi bilmiyor ve bu nikah geçerli değilki.
nikahın amacı zaten herkeze yaymaktır
hiç bunu araştırdınmı?

bak madem öyle annen hasta, annene bütün gercekleri söylemene gerek yok, sadece onu artik istemiyorum dersin olur biter ha diyelimki sevgilinde tehtitlerini gerceklestirdi ve annene imam nikahi olayini anlatti sende yalanlarsin olur biter elinde nikah cüzdani yok sonucta ispatlayamaz demi:ecrin_bebek: manyak sapigin teki ayriligi kabul etmedigi icin böyle sacma yalanlar uyduruyor dersin olur biter.... baban biliyormu sevgilini biliyorsa onada aynisini söylersin olur biter niye bukadar sorun yapiyorsunkifisfisfis

evet bu şekilde söyleyebilirim ama ya izmire geldiğimi bir şekilde ispat ederse bundan da korkuyorum nikahı o şekilde söyleyebilirim peki bu ne olacak babamda biliyor uzun zamandır

cnm bişey dicem
snn ailen bilmior
onun ailesi bilmiyor ve bu nikah geçerli değilki.
nikahın amacı zaten herkeze yaymaktır
hiç bunu araştırdınmı?

evet biliyorum daha önce yazmıştım nikahımın geçerli olmamasının iki sebebi ilişkiye girmemem ve kimsenin bilmemesi ama yinede içim rahat değil ki :(

kıskançlık çok zor yani.
tamam sende hatalısın ama neresinden dönersen kardır.
burdada arkadaşlar bu kızcağız tamam hata yapmışta neden bu kadar üstüne gidiliyor
ben cidden anlamıyorum
hemde hatasını kabul ediyor
bence bundan snrası için akıl verirseniz daha makbule geçer.

korkma canım, öldürmez kendini falan... öyle kendini öldürmek kolay bişey değil, intihar edecek adam kimse engel olmasın diye, hiç kimseye belli etmez bunu. bence tamamen ilgiyi üzerine çekmeye çalışıyor.
imam nikahı demişsin, dini konularda ayrıntılı yorum yapmak haddime değil, seninde bu konudaki yaklaşımın ne bilmiyorum, ama resmi nikahın yoksa hiç birşey iddaa edemez... kaldıki resmi nikahın bile olsa, hiç kimsenin hiçkimseye bunu yapmaya hakkı yok, resmi nikahlı eşi olsan bile böyle saçma bi hayatı çekmek zorunda değilsin. boşarsın, yol verirsin gider... sen bir bireysin, birinin malı değilsin.

yaşın çok genç bence, iyi düşün bütün hayatının bunları yaşamaktan ibaret olmasınımı istiyorsun?

bide günde 200 mesaj demişsin, çok şaşırdım, birbirinden farklı hayatları olmayan çiftler bir süre sonra paylaşacak birşeyde bulamaz... önce ben seni seviyorum, sen beni seviyosunla başlar, sonra her söz kavgaya dönüşür... ilişkinin devam etmesini istiyosanız bunlarıda düşünün bence...

evet çok haklısınız havlayan köpek ısırmaz misali korktuğum aşırı duygusal sinirli ama duygusal olduğunda aşırı ve zayıf karakterli olması mesajlar konusundada haklısınız ikimizin aileside bu kadar yapmayın yıpranacaksınız diyor ama hayır o bunu kabul etmiyor

kıskançlık çok zor yani.
tamam sende hatalısın ama neresinden dönersen kardır.
burdada arkadaşlar bu kızcağız tamam hata yapmışta neden bu kadar üstüne gidiliyor
ben cidden anlamıyorum
hemde hatasını kabul ediyor
bence bundan snrası için akıl verirseniz daha makbule geçer.

teşekkür ederim anlayışınız için.konudan konuya geçtiğim için dalga geçmekle bile suçlandım ama inanın o kadar doluyum ki :(

bnce tek yapman gereken ailene herşeyi açıklamak.
tabi gerçekten ayrılmayı düşünüyorsan
hem zaten daha çok genç
20 yaşında bi erkekle nasıl evlenilirr?
daha askerliğini bile yapmamıştır heralde?

biraz önce yazmıştım, bidaha okudum, bidaha yazma ihtiyacı hissettim.
ya arkadasım takma bunları kafana boşver, imam nikahı resmi nikah falan, hata yaptım demişsin, ne olacağını sanıyordun, nikah yapınca seni vitrine süsmü yapacak sanıyordun? sevdiğin biriyle yaşadığın şey pişmanlık vermemeli, hata diye değerlendirilmemeli... isteyerek yaptın herşeyi bence... ileriye bak bundan sonra... seviştiysen seviştin... bunu başkasına açıklayamamaktanmı korkuyorsun? bu nedenlemi böyle bunalım takılıyosun? ayrıca pişman olduysan, bu hataydı diyosan neden yaptın? adam sana tecavüzmü etti? zorlamı oldu herşey?
sana bi abla tavsiyesi, kendini topla ve hayatında yeni bir sayfa aç bundan sonra, onunla yada onsuz ama bu bunalımla sağlıklı bir ilişki sürdüremezsiniz bence...
yazdıklarındanda anladığım kadarıyla siz birbirinizin psikolojisini bozuyosunuz. şimdi baktımda sende intiharı düşündüğünden bahsetmişsin. zaten dünyada kalmak için sebebiniz yok bu durumda ikinizinde...

Madem aranızda herhangi bir şey yaşanmadı ucunda ölüm yokki kardeşim baban melaike gibi bir adammış uygun bir zamanda uygun bir dille anlat babacım ben bir hata yaptım ama durum böyle böyle aklım başıma geldi de.

Ne olacak sanki o psikopat gibi seni öldürmekle tehdit etmeyecek ya çok çok olsa olsa atacağı 1 tokat hadi bilemedin belki bir süre de konuşmaz diyorum ama en azından onunla paylaştığın için sevinir ve muhakkak affeder.

Back