benim icin resmi nikah olmaksizin kiyilan imam nikahinda gecersiz olmasi demektir ki bunu istersen diyanet in int. sayfasindan da arastirabilirsin diyanet de kabul etmiyor sirf dini nikahi...saçmalıyosun arkadaşım sen galiba imam nıkahı nıkah yerine gecmiyomu hayret bişeysin biraz oku öyle konus canım belliki haberin yok bu konulardan ozaman herkes sevgilisiyle imam nıkahı yapsın oldu ya çocuk oyunca sankı gül canım sen bencede öğrenmemiş olmana gül
ayriyeten yazinida anlamadim celiskili geldi bana, kirmizi isaretledigim yeri hele hic anlamadim , iste bu yüzden herkes sevgilisiyle dini nikah kiyamasin diye resmi nikah sart...
ve yorumumu iyice okuyup anlamadan alel acele yorum yazicam diye dikkatli okusaydin neye güldügümü anlardin ortada cok daha önemli bir konu tehdit varken arkadaslarin imam nikaha odaklanmasina güldüm,sen neden üstüne alindinki senden alinti yaparakmi yorum yazdim, buyur altdaki arkadasin yorumunu nikahi kiyanda bir arkadasi:umursamaz:
uslubunada dikkat et bana sacmalama deme hakkinida kimse vermedi sana
evet biliyorum daha önce yazmıştım nikahımın geçerli olmamasının iki sebebi ilişkiye girmemem ve kimsenin bilmemesi ama yinede içim rahat değil ki