• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardm... Sevgilim tehdit ediyor!!!!

tamam haklısnız hepiniz şunu yapmaya karar verdim onun huyuna gideceğim hiç bir şekilde bir tartışmaya girmeyeceğim zaten kısa bir süre sonra istemeye gelecekler hayırlısı olur inşaallah onunla resmi nikahlada evleneceğim ondan sonrasını hayat gösterecek bana büyük bir hata yaptım ve zaten bu hatayı telafi etmiş olacağım bundan sonrası kader yani yaptığım hataların karşılığınıda alabilirim mutlu da olabilirim.bir kumar yani...

Bu kadar matıklı konuşabiliyorken böyle mantıksız kararlar alabilmen çok şaşırtıcı fisfisfis
Aşkta kaybeden kumarda kazanır diyelim o zaman canım bol şans..
Ha birde nikahı bozmak istemediğini de dile getirmişsin , ne güzel işte evlen gitsin o zaman niye çekinip duruyorsun ki kafanda tabure kıran annenden..
Sen önce hatalarını başkalarının üzerine yüklememeyi öğrenmelisin bence..
Dediğin gibi olsaydı bazı şeyler zamanında hepimizin ensesinde bi şaplak patlamıştır hepimiz intikam almaya çalışırdık ailemizden.. Kendini fazla kurcalama çözmek için..

yaptığın hatalar çok pahalıya mal olmuş sana..şu an gerçekden zor durumdasın ve çıkmazdasın...
anladığım kadarıyla sorunlu bi çocukluk sonrası sorunlu hayatlar getirmiş sana...
çırpındıkça batmışsın ...seni destekleyen de olmayınca doğru sandığın biçok yanlışa bulaşmışsın....
daha çok küçüksün gençlğinin en güzel yıllarını imam nikahı kıydığın seni ölümle tehdit eden ve
ailenin bile bilmediği biriyle mahvediyorsun....
ailende çok sorumsuz vurdumduymaz bunun başka açıklaması yok nası bişey farketmiyorlar anlamadım...
ama her ne olursa olsun aklını başına alıp ailenle konuşmalısın...
bu çocuk seni sahipsiz sandıkça daha çok hırpalar ...sevgi herşeye boyun eğmek değil...
üç beş yıl sonra anlıycaksın....vakit varken ailenle konuş...beni istiyecekler diyorsun herşeyin yoluna
gireceğine eminsin sanırım...Allah utandırmasın ...
ama sen gene temkinli davran ve ailene herşeyi anlat...

açıkçası ben sevgilinde (ya da kocan da mı diyim artık) psikolojik bozukluk gördüm
sana her kızdığında silahı kafasına mı dayayacak yani?
bi süre sonra senin kafana dayamayacağı ne malum
bi de benden başka kimsesi yok, arkadaşı yok gibi bi şey söylemişsin
bu da yanlış bence.hayatını sana endekslemiş.sen olmaszan hiçbişey yapamaz görüntüsü çizdi gözümde
ama bi erkek böyle olmamalı.o dik durcak ki erkeklik statüsü belli olsun.
walla hakkında hayırlısı olsun canım.ben çıkamadım içinden.

arkadaşlar kesinlikle uyuşturucu vb. kullanmıyor yanlızca aşırı duygusal aileme kesinlikle söyleyemem mükemmel olan ve hata yapmyacak olan kızlarından bunları duymak öldürür ikisinide ..ben enseme şaplak atan bir anneden bahsetmiyorum beni intihara sürükleyen bir anneden bahsediyorum.

arkadaşlar kesinlikle uyuşturucu vb. kullanmıyor yanlızca aşırı duygusal aileme kesinlikle söyleyemem mükemmel olan ve hata yapmyacak olan kızlarından bunları duymak öldürür ikisinide ..ben enseme şaplak atan bir anneden bahsetmiyorum beni intihara sürükleyen bir anneden bahsediyorum.

Kusura bakma merak ettim internette mi tanıştın sen bu kişi ile.
Annen sorunlu olabilr baban nasıl belki o yardımcı olur.

yaptığın hatalar çok pahalıya mal olmuş sana..şu an gerçekden zor durumdasın ve çıkmazdasın...
anladığım kadarıyla sorunlu bi çocukluk sonrası sorunlu hayatlar getirmiş sana...
çırpındıkça batmışsın ...seni destekleyen de olmayınca doğru sandığın biçok yanlışa bulaşmışsın....
daha çok küçüksün gençlğinin en güzel yıllarını imam nikahı kıydığın seni ölümle tehdit eden ve
ailenin bile bilmediği biriyle mahvediyorsun....
ailende çok sorumsuz vurdumduymaz bunun başka açıklaması yok nası bişey farketmiyorlar anlamadım...
ama her ne olursa olsun aklını başına alıp ailenle konuşmalısın...
bu çocuk seni sahipsiz sandıkça daha çok hırpalar ...sevgi herşeye boyun eğmek değil...
üç beş yıl sonra anlıycaksın....vakit varken ailenle konuş...beni istiyecekler diyorsun herşeyin yoluna
gireceğine eminsin sanırım...Allah utandırmasın ...
ama sen gene temkinli davran ve ailene herşeyi anlat...

öncelikle hiç birşeyin yola gireceğinden emin değilim çok teşekkür ederim hepinize
sorunlu bir çocukluk yaşadığımda doğru mükemmel bir baba fakat babamın yanında melek olan gerçek yüzünü göstermeyen br anne yeri geldiğinde üzerime bıçakla yürüyen bir anne.
aileler biliyor ve iyi anlaşıyor hatta başından beri aileler ilişkimizi biliyo.

Kusura bakma merak ettim internette mi tanıştın sen bu kişi ile.
Annen sorunlu olabilr baban nasıl belki o yardımcı olur.

hayır daha önce istanbulda oturdukları için yazın geldiği akraba ziyaretinde boğaz turunda tanıştık ve şunu da belirteyim doğuştan engelli bir kardeşi var ve çocukluğunda genellikle ona zaman ayırmış ailesinin ilgisi hep kardeşinin üsütnde olmuş ve o da dolayısıyla sağlıklı bir çocukluk geçirememiş

sen bu cocukla evlenmek ıstıyo musun peki?
su ımam nıkahını da nasıl kıydıgınızı bı anlatın sahıdınız varmıydı mehır ıstedın mı
yoksa oylesıne bı hocaya gıttınız sızı nıkahladıgını mı soyledı?
hoca tanıdık mıydı?
çok büyük hatalar yapmışsın ama daha büyüklerini yapma.
bu adamı hakkaten sevıyorsan evlen.. ama normal bi adam değil ki bu ya..

Babanın iyi biri olduğunu söylediğini hatırlıyorum , bence babanın yardımıyla bir psikoloğa görünmelisin..
Durumun çok vahimse anlattığın gibi intiharlık derecesinde burada sana yardımcı olmaya çalışanlardan daha çok işe yarar çözümler sunar doktor..
Burası forum sonuçta akıllımızda var delimizde , eleştirenimizde olacaktır destekleyenimizde.
O yüzden söylenenleri fazlada kafana takma ve şahsi fikrimce hemen bi psikoloğa görün , o sana mantıklı bir çözüm sunabilir..

öncelikle hiç birşeyin yola gireceğinden emin değilim çok teşekkür ederim hepinize
sorunlu bir çocukluk yaşadığımda doğru mükemmel bir baba fakat babamın yanında melek olan gerçek yüzünü göstermeyen br anne yeri geldiğinde üzerime bıçakla yürüyen bir anne.

bu ne tutarsizlik ya, ailene söyleyemessin?? sonraki mesajinda basindan beri biliyor aileler diyorsun... sana herseyi ayrintisina kadar anlat demiyorumki, istemiyorum onu artik ve bu yüzden ayrilirsam benide kendinide öldürecekmis de diyorum....sizin bu imam nikahi benim icin 15-16 yas cocuklarin aralarindaki 2 yüzükle sözlenmesi gibi, yok bu konu beni baya gerdi ugrasamicam coluk cocukla ne desekte kendi bildiginizi okucaksiniz:umursamaz::delphin:kaydirigubbakcemile4

[

öncelikle hiç birşeyin yola gireceğinden emin değilim çok teşekkür ederim hepinize sorunlu bir çocukluk yaşadığımda doğru mükemmel bir baba fakat babamın yanında melek olan gerçek yüzünü göstermeyen br anne yeri geldiğinde üzerime bıçakla yürüyen bir anne.

Ya anlam veremediğim sey madem ailelerde biliyor
Gizliniz saklınız da yokmuş.
bu imam nikahı ne alaka.
Hemde resmi nikah yokken imam nikahı gecerli olmuyor diye biliyorum.
Nikahın amacı çevreye duyurmak bi yerde de
Bu hocalar ailelerin haberi yokken nasıl kıyıyolar imam nikahını.Çok üzgünüm çoook
Ne mantıksız hala aklım almadı.akannehir
[/LIST]

sen bu cocukla evlenmek ıstıyo musun peki?
su ımam nıkahını da nasıl kıydıgınızı bı anlatın sahıdınız varmıydı mehır ıstedın mı
yoksa oylesıne bı hocaya gıttınız sızı nıkahladıgını mı soyledı?
hoca tanıdık mıydı?
çok büyük hatalar yapmışsın ama daha büyüklerini yapma.
bu adamı hakkaten sevıyorsan evlen.. ama normal bi adam değil ki bu ya..

seviyorum hemde çok seviyorum daha önce dediğim gibi dışardan tanısanız çok iyi mükemmel bir insan herşeyiyle beni şaşırtan bu tehditleri öfkeyle yaptığını söylüyor asla aileme birşey söylemeyeceğini söylüyor tartıştığımızda ona küs kalmayayım telefonlarını açayım diye tehdit ettiğini söylüyor.nikahı kıyan ilahiyat fakültesi mezunu bir arkadaştı ve şahitte vardı mehir de ....

seviyorum hemde çok seviyorum daha önce dediğim gibi dışardan tanısanız çok iyi mükemmel bir insan herşeyiyle beni şaşırtan bu tehditleri öfkeyle yaptığını söylüyor asla aileme birşey söylemeyeceğini söylüyor tartıştığımızda ona küs kalmayayım telefonlarını açayım diye tehdit ettiğini söylüyor.nikahı kıyan ilahiyat fakültesi mezunu bir arkadaştı ve şahitte vardı mehir de ....

delikafadulden bos coluk cocuk isleri:delphin:

bu ne tutarsizlik ya, ailene söyleyemessin?? sonraki mesajinda basindan beri biliyor aileler diyorsun... sana herseyi ayrintisina kadar anlat demiyorumki, istemiyorum onu artik ve bu yüzden ayrilirsam benide kendinide öldürecekmis de diyorum....sizin bu imam nikahi benim icin 15-16 yas cocuklarin aralarindaki 2 yüzükle sözlenmesi gibi, yok bu konu beni baya gerdi ugrasamicam coluk cocukla ne desekte kendi bildiginizi okucaksiniz:umursamaz::delphin:kaydirigubbakcemile4

ben anlatamıyorum sanıyorum aileler ilişkimizi biliyor nikahı bilmiyor anneme söyledim kendini öldürmekle tehdit ettiğini daha öncede belirttim bunu ama annem aman aman sen bizi tv lere haber mi yapacaksın die bir tepki verdi ben çok büyük olduğumu savunmuyorum zaten benden büyük olanların yada benim düşünemediklerimi düşünenlerin fikir vermesi için açtım konuyu

of be güzelim kendi kendine ettiğine bak..
imam nikahının geçerli olması için şartlar vardır.. bence otur onları incele ve nıkahınız varmı dinen ona bak..
ama asıl olan önemli olan belediye nikahıdır bunu biliyorsun.. bu şekilde evlilik sizin için tehdit durumunda.. haklarınız yok.. aileniz bilmiyor en kötüsü de..
annemle konuşamam diyorsn.. zaten sevdiğini söylüyorsun..
sevgiline psıkilojik destek almasını istemen lazım bu durumda.. iyileşmesi lazım.. tehdit etmemesini öğrenmesi gerek.. ama bu konuda da hata sizde yine çünkü tehdit konusunda zayıflığınızı göstermişsiniz.. istediğini yaptırıyor bu şekilde..
ne yapın ne edin tedavi olmasını sağlayın.. eğer evlenmek istiyorsanız tabi ki..

delikafadulden bos coluk cocuk isleri:delphin:

bakın ben size demiyorum ki beni bu durumdan kurtarın fikir vermenizi istemiştim nikahı kıyan evet imam değil 30 lu yaşlarda biri ve şahitlerimizde evli barklı insanlardı zaten Allah katında kabul olup olmadığını bilemeyiz çoluk çocuk işi gibi gelebilir ama cem garipoğlu da daha çocuk yaşta unutmayın

of be güzelim kendi kendine ettiğine bak..
imam nikahının geçerli olması için şartlar vardır.. bence otur onları incele ve nıkahınız varmı dinen ona bak..
ama asıl olan önemli olan belediye nikahıdır bunu biliyorsun.. bu şekilde evlilik sizin için tehdit durumunda.. haklarınız yok.. aileniz bilmiyor en kötüsü de..
annemle konuşamam diyorsn.. zaten sevdiğini söylüyorsun..
sevgiline psıkilojik destek almasını istemen lazım bu durumda.. iyileşmesi lazım.. tehdit etmemesini öğrenmesi gerek.. ama bu konuda da hata sizde yine çünkü tehdit konusunda zayıflığınızı göstermişsiniz.. istediğini yaptırıyor bu şekilde..
ne yapın ne edin tedavi olmasını sağlayın.. eğer evlenmek istiyorsanız tabi ki..

çok haklısınız tabi ki de şartlar herkesin bu nikahtan haberi olması ve ilişkiye girmemiz ama ikiside gerçekleşmedi .ilk zamanlar umursamaz davrandım tehditlere duymamazlıktan geldim kızdım hala kızıyorum ama çare olmadı.ailesine kendini öldürmekle tehdt ettiğini ve silahı olduğunu söylemem en doğrusu sanırım bir de psikolojik destek tabi ki...

Münevver'in ailesi yaşının hesaplanması için mahkemeye vermiş eğer 18 çıkarsa çocuk sıfatında olmuyor :roflol: ay gece gece ne yorumlar ne yorumlar bende de..

canım sen o şartlarda elinden gelenin en iyisini yapmışsın (imam nikahı olayı)
ama şimdi durum farklı
tehdit eden bi sevgili var ortada ve bu ciddi bi durum.

bakın ben size demiyorum ki beni bu durumdan kurtarın fikir vermenizi istemiştim nikahı kıyan evet imam değil 30 lu yaşlarda biri ve şahitlerimizde evli barklı insanlardı zaten Allah katında kabul olup olmadığını bilemeyiz çoluk çocuk işi gibi gelebilir ama cem garipoğlu da daha çocuk yaşta unutmayın

alkisalkisalkis senin konunla çok alakalı.:umursamaz:
Kusura bakma ama seni burda kimse tanımıyor senin anlattıklarına göre yorum yapılıyor.
Sadece iyiliğin için.
Kimseninde çıkarı yok.
Saçma sapan benzetmeler yapma.
Sonun münnevver mi olsun.
Cem de çocuk değilse.
Konunun gittiği yere bak ya kaydirigubbakcemile3

Back