• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardm... Sevgilim tehdit ediyor!!!!

arkadaşlar ben şimdi çıkmak zorundayım herkese çok teşükkür ederim herşey için kızanlar da oldu haklılar söyleyecek bir şeyim yok ii geceler

evet yok daha doğrusu var ama o kağıt bende arapça türkçe karışık yazıyor yani bazı yerleri arapça bazı yerleri türkçe ama kağıdı Allahtan ki ben almıştım elinde kanıtı bile yok evet ama bunu söylemesi bile büyük bir kaos yaratır aileler içinde ailem bana inanır sonuçta yok dediğimde ama bu geçen zamanda benm ömrümden ömür alır .ayrıca hanifi olduğum içinde nikahım o bakımdan kabul oluyor ama ilişkiye girmediğim için sanırım tam olarak evlilik akdi tamamlanmış olm uyor

hadi bunu atlattım dielim bir şekilde peki yanına evlerine gitiğimi bir şekilde ispat ederse bu ne olacak peki.(

imam nikahında kağıt verildiğini ilk duydum. ama araştırmadım da yani bilgim yok. ne yazdı hoca acep mehir falan mı? neyse.

he bacım ayrıcana, sen geç bütün bunları havlayan köpek ısırmaz die bi atasözümüz vardır ki pek doğrudur. böyle abuk subuk tehdit ediyo ama bişi yapamaz. ailenin karşısına geççek "bakın kızınızla nikahlıyım" dicek hadi inanmadılar. "kızınız bizim eve geldi" nası ispatlıcak? annesini arayıp anne bu kız bize geldi mi gelmedi mi die görüşme mi yaptırcak :) olmaz öle şey. hadi ispatladı. senin ailen bu herife kucak mı aççak? "oo damat bey nerelerdeydin biz de seni bekliyoduk" mu dicekler? seninki bunlarla başedebilir mi, başedecek güven-özveri-tecrübe üçlüsüne sahip mi?

bakma sen erkekler çok sallar ama korkaktırlar da.
uzun lafın kısası hiçbişi ya-pa-maz. aha buraya yazıyorum. palavra sıkıyo.
uzaklaş bu heriften.

imam nikahı mevzusu fecaat, düşünüyorum çare bulamıyorum.
şimdi ilan olmasa da neticede bi nikah var.
geçen tvde hocaya sordu gariban kızın biri. nişanlanmış nişanlanırken imam nikahı kıyılmış.
ayrılmışlar ama şerefsiz nikahını vermiyomuş kızın.
hoca dedi ki, "siz ayrı mısınız?" kız dedi evet.
"ayrıldığınıza ve ikinizin de buna razı olduğuna dair bir konuşma geçtimi aranızda?"
mesela çocuk sana senden ayrıldım dedi mi?
kız dedi "evet dedi"
o zaman nikah düşmüştür dedi hoca da.
nikah düşmesi için illa boş ol demeye lüzum yokmuş ben de ordan öğrendim.
ben senden ayrıldım lafı da nikah düşürüyomuş.
burdan çalışmalara başlayabilirsn, seninki de "nasılsa benimle evli" diyip senden ayrılmaya kalkarsa nikah düşüyo. bu hastalıklı heriften biran önce kurtul.

bilmiyorum aslında ondan boşanma kararımdada emin değilim dediğim gibi normalde çok iyi bir insan ben bu tehditlerini yok edebilecek ne yapabilirim benim asıl aklıma takılan bu

Ya nereye bosaniyolar ortada resmi deyil imam nkahi var imam nikahinda erkek bosuyo kadin degil o cocukta asla bosamaz nasil bir hataya dustun s'en bee guzelim

Ya imam nikah kiyilinca kagit veriyolar yengemde gordum arapca yaziyo ve ikisininde imzasi vardi imam nikahi bile cocuk oyuncagi gibi konu oluyo bilgisi olmayan konusmasin lutfen bak eger sen bu cocukla evlenirsen hayatin kayar yol yakinken don gerci nedesek bos sen kendi bildigini okuyacaksin ve coook kafana vuracaksin

iyi bir ilişki tehdıtle yurumez acımakla yurumez korkuyla yurumez
sevgıyle askla yurur..anlamıorum bu tıpıtıplerı yaa ayrılırsan kendımı öldururumler felan noluyoruz yaa nasıl bır mıdedır tehdıtle bırını kendıne bahlamak sevgısını elınde tutmaya calısmak aklım almıor...

erkekler delıdr baban yada abın sevgılınden delı degılse sevgılın senınle yaptıklarını aılene anlatır ve senı yeryuzunden sıler hıc kımseden korkmaz..en azından camur at ızı kalsın yapar...
nerden bılıosun onlara gttınde eve gızlı kamera yerlestrıp sızı an be an cekmedıgını ? senı bunları aılene sölemekle tehdıt edıosa o cocuk bunun garantısını almıstr..ılıskıye grmemıssenız bıle yanagından da mı öpmedı onu cekmıstr kameraya.masum bı öpucukte olsa onun evınde oldgu ıcın kaosa neden olabılr.ben en kötu tarafındn yaklastm olaya ıyımser olamadım kusura bakma. yapabıleceın tek sey onu kendınden sogut,konusurken soguk konus ılgısız konus özel gunlerı hatırlama gecenın körunde arasa ne oldu önmlı bısımı var hayırdır ınsallah de,ne bılım gıyım tarzını deıstr pasaklı ol pıs ol onun yanında,erkek gıbı davran(erkkler bundan nefret eder),ımam nıkahı hakknda bısı dıemıcem bosanma evlenme ısını bılmem

anladığım kadaryla sizin imam nikahı yaptığınızı kimse bilmiyo böle bi durumda zaten imam nikahı geçersiz sayılıo dinen sizin imam nikahlı olduğunuzun herkese duyrulması lasımdı ama ailen bilmiomuş demekki bi hükmü yok o nedenle bu açıdan için rahat olsun

[QUOTE=Ateş ve Su;9175743]Tuhaf, sevgiliyken bu kadar tutarsız ve dengesiz tavırları olan bir insanla bir ömrünü nasıl paylaşmaya halen cesaret edebiliyorsun düşündüm bulamadım.ki evlendiğinde herşeyin yoluna gireceğine ait en ufak bir umut var mı içinde ?hastalıklı bir sevgi var aranızda bana göre. gönderdiği tehtitler yerine ulaşmış, tehtitleri karşısında senin anlayış abidesi olarak karşısına çıkman onun istediği sonuca vardırmış.almış sazı eline çalıyor.onun yanına gittiğini de söylerse söylesin.ne olacak ki.evlatlar neler yapıyor anne babalar yine affediyorlar, unutuyorlar.bence bi tabure daha parçalat kafanda ama onunla evlenme.intihar edicem öldürücem diyen insan bu konuda ciddiyse bunun haberini önceden vermez ki.ederse etsin, su akar yatağını bulur.
[/QUOTE]

arkadaşlar lütfen yardım edin yardımınıza ihtiyacım var ne yapacağımı neyi yapmanın doğru olacağını bilmiyorum.hemen konuya gireyim 21 yaşındayım.onunla bir buçuk senedir beraberiz.ben istanbuldayım o ise izmir de insan olarak çok iiyi bir insan yardımsever iyi kalpli göze batan hiç bir kötü yanı yok diyebilirim.fakat aşırı derecede kıskanç düşünün artık evden çıkmıyorum bakkala bile zor gidiyorum.hiç arkadaşım yok kız yada erkek .telefon elimden hiç düşmüyor.sürekli arıyor ve günde en az 200 mesaj atıyor tabi bende ona. çok ta seviyorum .AMA artık herşey değişmeye başlıyor.kıskançlık yüzünden,neden geç mesaj yazdın yüzünden başlayan kavgalar aşırı derecede büyüyor.bana konuştuğu ters laflara ters karşılık alınca kendini öldürmekle tehdit ediyor msn de konuşmalarımızda silah elinde oluyor.edirnede okuduğum için 4 kez ailemden gizli olarak izmire onun yanına gittim ve ailesinin yanında kaldım çok iyi insanlar annesi beni kendi yatak odalarında yatırdı ve 3 ay önce istanbula geldiğinde imam nikahıyla evlendik olay çok karışık biliyorum.şimdi beni en ufak tartışmalarda aileme evlendiğimizi söylemekle ve oraya gittiğimi söylemekle tehdit ediyor ve sürekli kendini öldürmekle tehdit etmiyor bununlada kalmıyor beni de öldüreceğini eğer ondan ayrılırsam döverek öldüreceğini söylüyor sinirlenince ne yaptığını bilmiyor.ve şu an ailelerimiz görüşüyor annemde sadece arada bir ciddiyet olsun diye isteme olayı olsun aile arasında yüzük takılsın istiyor.onun ailesi de istiyor ama biraz zaman geçsin diyorlar .LÜTFEN YARDIM EDİN.

Kendi düşen ağlamaz sevgili üye. 21 yaşında kazık kadar kızsın, neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlayamamışsın. Böyle bir psikopatla ailenin izni olmaksızın kendi başına nasıl nikah kıyarsın. Al işte sana bela. Ayıkla bakalım.

Günde 200 mesaj, eli silahlı bir manyak, tehditler filanakannehir
Allah akıl fikir versin ne diyim.sengözlerimebaksanab

Allah aklı fikir versin ne diyeyim.
Eli silahlı bir deli kıyılan bir dini nikah ve tehditler..
Kızım aklını kullan git şikayetçi olsana bu ülkenin polisi savcısı var neden korkuyorsun ki.
Yapmışsın bir hata tamam hayatını bu böyle bir erkekle geçiremessin.
Yol yakınken vur tekmeyi gitsin ya yazık etme kendine ..

bilmiyorum aslında ondan boşanma kararımdada emin değilim dediğim gibi normalde çok iyi bir insan ben bu tehditlerini yok edebilecek ne yapabilirim benim asıl aklıma takılan bu

ayyy akşamdan beri aynı yerde takılıp kalmışsın sen arkadaşım şimdi baktımda sendede değişen bişi yok yani.sen ne istiyorsunki burdan istediğin çözüm basit bulmuşsuunda işte yazılarından anlaşılıo 'sadece onun dedıklerını yap onun ıstediği gibi yaşa,onun istediği gibi bir tarzın olsun,sen,sen olmaktan çık kendi karakterini isteklerini arzularını hayallerini at bir kenara sadece onun için yaşa bak o zaman tehdit mehdit kalmaz.Sen sadece küçücük bir ot ol...kötükedihüsoanlamadımki ben seni yaaa seviyorum diyorsun kararsızım dıyorsun seviyorsan her haliyle kabul edeceksin o zaman sızlanmıyacaksın allam yaaa.

zamanına gozyasına ve genclıgıne yazık,en cok da aılenın senın ıcın kurdugu hayallere ve emeklerıne yazık.gorusme zaten uzaktaymıs senden,bır atasozu vardır tesbıhde hata olmaz lutfen benı bagıslayın ısıracak kopek havlamaz dıye.ölmeyi bayılmak sanan bırınden hayır gelmez.bırak oldursun kendını kolaysa.hepsı tehdıt ve bos laftan ıbaret.benzer bır olay arkadasımın basına gelmıstı,adam kendını oldurmeyı bırak gıttı hemen yuva kurdu.olan arkadasıma ve senelerıne oldu.

Psikiyatri desteği alması gereken bir kişi.O kadar çok seviyor ve seviliyorsanız profesyonel bir yardımla tedavi olmasını sağlayın bence.Ki çok zor...Silah vs benneyaptımkiKuzumun dediği gibi nikah da neyin nesi:umursamaz:

benim icin resmi nikah olmaksizin kiyilan imam nikahinda gecersiz olmasi demektir ki bunu istersen diyanet in int. sayfasindan da arastirabilirsin diyanet de kabul etmiyor sirf dini nikahi...
ayriyeten yazinida anlamadim celiskili geldi bana, kirmizi isaretledigim yeri hele hic anlamadim , iste bu yüzden herkes sevgilisiyle dini nikah kiyamasin diye resmi nikah sart...
ve yorumumu iyice okuyup anlamadan alel acele yorum yazicam diye dikkatli okusaydin neye güldügümü anlardin ortada cok daha önemli bir konu tehdit varken arkadaslarin imam nikaha odaklanmasina güldüm,sen neden üstüne alindinki senden alinti yaparakmi yorum yazdim, buyur altdaki arkadasin yorumunu nikahi kiyanda bir arkadasi:umursamaz:
uslubunada dikkat et bana sacmalama deme hakkinida kimse vermedi sana:delphin:
ozaman canım geçmişteki insanların nıkahı yokmus kusura bakmada imam nıkahıyla yasayan okadar kişi var onlar zinamı yapıyo korkma canım benim dini bilgim fazlasıyla var çok okudum öyle kitapları evet canım gecerli sayılıyo yani suan evli sayılıyorlar hatta ben bugün bi cami imamına sordum üşenmeden gitti evet gecerli sayılıyormus yani evli sayılıyorlar canım bişeyi tam bilmeden sayılmıyo demesin kımse ben bilgimede güvenmedim gittim sordum sende sorduysan ozaman yaz tatlım

bahsettiğin kişi senin kocan ha? akannehir

resmi olarak birleşmeden derhal ayrılmalısın bi yolunu bulup...

sakın bu adamı seviyorum ayakları yapma? :delphin:

bu adam değil psikopat.....akannehir

ailesinin ewinde kalarak kendini we ileni ne konuma düşürdüğünün farkında mısın we üstüne üstlük dini nikah kıymışsın.şimdi wur kafanı taşlara.daha yaşın kaç başın kaç?
aranızda cinsel ilişki oldu mu bilmiyorum ama olmamasını temenni ederim.
daha 1,5 yıldır birliktesiniz ama aileni bir kenara atarak kendi başına dini nikah falan.
NEREYE GİDİYOR BU İNSANLAR YAA.
Kızım aklını başına topla,oralara gidip ewlerde kalmayı,nikah kıymayı bildiğin gibi bu kişiye de neler yapacağını bul bi zahmet.
eminim ailen duysa utanır senden.yazık yazık.

ozaman canım geçmişteki insanların nıkahı yokmus kusura bakmada imam nıkahıyla yasayan okadar kişi var onlar zinamı yapıyo korkma canım benim dini bilgim fazlasıyla var çok okudum öyle kitapları evet canım gecerli sayılıyo yani suan evli sayılıyorlar hatta ben bugün bi cami imamına sordum üşenmeden gitti evet gecerli sayılıyormus yani evli sayılıyorlar canım bişeyi tam bilmeden sayılmıyo demesin kımse ben bilgimede güvenmedim gittim sordum sende sorduysan ozaman yaz tatlım

çok teşükkür ederim Allah razı olsun peki ilişkiye girmediğimizi ve ailelerin bilmediğini sordunuz mu?tekrar teşükkür ederim.

en baştan yanlış yapmışsın canım imam nikahıda ne demek ya zor kurtulursun bence ayrıca sevgi bu değil bu sadece bir hastalık allah yardımcın olsun karşına al konuş bitir desek nolurki anlıcak bir erkek göremiyorum annenle yada kendine yakın gördüğün bir aile bireyiyle konuş bu durumu hem onun annesinede anlat bu yaptıklarını

ailesinin ewinde kalarak kendini we ileni ne konuma düşürdüğünün farkında mısın we üstüne üstlük dini nikah kıymışsın.şimdi wur kafanı taşlara.daha yaşın kaç başın kaç?
aranızda cinsel ilişki oldu mu bilmiyorum ama olmamasını temenni ederim.
daha 1,5 yıldır birliktesiniz ama aileni bir kenara atarak kendi başına dini nikah falan.
NEREYE GİDİYOR BU İNSANLAR YAA.
Kızım aklını başına topla,oralara gidip ewlerde kalmayı,nikah kıymayı bildiğin gibi bu kişiye de neler yapacağını bul bi zahmet.
eminim ailen duysa utanır senden.yazık yazık.

ailesinin evinde kalmamın yanlış olduğunu biliyorum ama eğer baştan sona okuduysanız gerekçelerimde vardı haksız olduğumu tabiki kabul ediyorum.ben ona olan sevgimden ve özlemimden dolayı gittim ki o da 2 saat bile olsa izmirden edirneye 8 saat yol çeken bir insandı.
aramızda her hangi bir cinsel ilişki olmadı zaten o da istemedi hiç bir zaman dini açıdan uygun olması açısından bende nikah olayını istedim ve o benim için farklı olduğu için onunla bir ömür gerçekten olmak istediğim için ailem tabiki çok utanır ama ilişkiye girmediğim için ailemin başını öne eğmiş olduğumu düşünmüyorum o açıdan vicdanım rahat.ailemin ilişkimi bilmesi onay vermesi ve ailelerin görüşüyor olması onun yanına gitmem için de bir gerekçe oldu.ailem utanır doğru ama hiç bir şekilde başka yanlış yapmadım onlara her zaman mükemmel oldum herkesin gözünde çevrem dahil okul hayatımda olsun genel olarak olsun her açıdan mükemmel olan kızlarından bunu beklemezlerdi çok üzgünüm.eğer forumu okursanız aileminde üzerimde bıraktığı etkiyi anlarsınız.

en baştan yanlış yapmışsın canım imam nikahıda ne demek ya zor kurtulursun bence ayrıca sevgi bu değil bu sadece bir hastalık allah yardımcın olsun karşına al konuş bitir desek nolurki anlıcak bir erkek göremiyorum annenle yada kendine yakın gördüğün bir aile bireyiyle konuş bu durumu hem onun annesinede anlat bu yaptıklarını

sabahtan beri onunla uğraşıyorum bende onu annesine söyleyeceğimi söyledim kendini öldürmekle tehdit ettiğini ama ilk önce bu blöf için mi yaptığını yoksa gerçekten mi istediğini çözdüm öncelikle aileme nikah olayını v e oraya gittiğimi söylemekle tehdit etmesi blöf çünkü bunu söylerse beni tamamen silmiş olacak bunu yapamaz ama ilişkiyi gerçekten bitirdiğimi düşündüğü anda bunu yapmayacağına garanti veremem kendni öldürmekle tehdit etmesinde ise gerçeklik payı var buda aşırı duygusal ve zayıf karakterli olmasından ama onuda yapacağını düşünmüyorum son konuşmalarıma dayanarak söylüyorum ve doktora gitmeyi kabul etti ve şu an bana mesaj atmamasını bir saat kadar ve yaptıklarının mantıklı olup olmadığını düşünmesini istedim

Back