Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öyle yada böyle siz 2niz anlaşabilirsiniz tekrar...
ama sorun şuki ailelerin haberi olmadan yapılan herşeyin sonu hüsrandır....
napcaksın o zaman imam nikahınından boşanmak için söylediğin şartların gerçekleşmesinimi bekliceksin?
iyide annen senin başında tabure kırdı diye hayatını böyla mahfetmenmi gerekiyo canım.... kendi ayakların üzerinde durmayı denseydin böyle bi sorunla karşılaşmazdın....
bak canım başta da yazdım,yorumları da okudum.hayatını mahfetme.tamam hatalar yapmışsın.ama resmiyet olmadan dinen evli sayılmazsın ki.yani resmi nikah olursa , sen dini nikah kıyıp bu dini nikah sayılıyor.kaldı ki karı koca bile olmamışsın.sakın hayatını mahfetme.evet deme.tehditlerine boyun eğme.geri dönüşün olmaz.her dediğini yaptırmak için başına silah dayayan adam,yarın senin de çocuğunun da başına dayar. günah , yapma.
aslında inanıyorum çünkü özlem çok fazla 2 ayda bir görüşebiliyorz anca bu durumda asabilik yapıyor ve biz yan yanayken hiç tartışmıyorz hiç hemde bu da çok ilginç
dini nikahta kadınında boşanma hakkı var ama belirttiğim sebepler doğrultusunda yani erkeğin aldatması ikinci bir eş aşırı şiddet vb.durumlarında.ben bu nikahı çocuk ooyuncağı olarak yapmadım ki bir ömür onu istediğim için yaptım.düşünerek yptım ama bir gün beni bununla tehdit edeceğini düşünmedim aileme söyleyemem kesinlikle söyleyemem ve inanın anlatabileceğim etrafımda ne yakın bir akrabam var nede baska birşey.ve şu an msn de konuştuğumuz bir kaç ay sonra istemeye geliyorlarmış yanlış anlaşılmasın ailesi beni çok seviyor ve arkamdalar ailelerde çk iyi anlaşıyor ailesinin biraz zaman geçsin demesi oğullarının çok sinirli halinin düzelmesini istedikleri içindi.