Bence alma canım seramik aldıysan teflona hiç gerek yok kuru kalabalık yapar mutfağındakızlar ben çeyizim için emsan elma serisi pembe seramik tencere seti aldım.bugün markafonide dolaşırken kitchen worldün 10 parça renkli teflon tencere setini gördüm cok hoşuma gitti.ama düşünüyorum çelik tencere seti de alacağım sizce bu teflon seti alsam mı???çok kararsız kaldım renkleri çok hoşuma gitti.renkliler almak istediğim teflonlar.yeşiller de aldığım seramikler ben bu yeşillerin pembesini aldım.teflonların 3lü seti de var aslında ama ebatları 20 18 16 cm sizce cok mu küçük olurlar.bu 5li set 24cm den baslıyor
Eki Görüntüle 758721 Eki Görüntüle 758722
Bence alma canım seramik aldıysan teflona hiç gerek yok kuru kalabalık yapar mutfağındabende çelik tencere setini aldım karaca hürremden bitanede seramik düşünüyordum emsan elma serisinede bayıldım çok şeker duruyolar banada bi fikir oldu
mutfakta fazla kalabalık eşya ilerde başını ağrıtacaktır hayatım bu yüzden mutfağın geniş değilse eğer bence de almanı tavsiye etmem ama evim geniş mutfağım büyük diyorsan ve içimde kalmasın dersen alıver gitsin :)
evet ben de ondan kararsızdım renkleri cok tatlı ama markası belli değil ve seramiklerim var neyse vazgeçtim :) onun yerine başka bir eksiğimi tamamlarım:)canım zaten emsandan bir takım almışsın çelik de alacaksın bence o seti almana gerek yok rengi güzel ama markası belli değil ben alma derim.
Bence gerek yok tatlım seramik tencere teflondan daha sağlıklı ve senin elmalar gayet güzel ve şık görünüyorlar, hele ki pembeyse tadından yenmez o elmaların
Aşkla pişirirsin yemeklerini inşallah canım
canım ben de vazgeçtim zaten.elma serisinin pembesi çok tatlı duruyor ne yazık ki nette tam fotografı yok ama tekli bir fotograf buldum
Eki Görüntüle 758765 çeyizim biraz şekillensin hepsini paylaşacagım sizle:)
çokk tatlı bayıldım..bende alıyım aynısından birlikte güle güle kullanalım canımmm
Evet canım bayılıyorum pembeye heleki pembenin pastel tonları çok hoşuma gidiyor:))markafonide yine dedğin markada banyo takımı var pembe oda çok hoşuma gitti verdim siparişi bakalımal canım cok hoş duruyor valla :) pembeyi seviyorsun sen de benim gibi anlaşılan benim mutfak toptan pembeye gidiyor zaten
evet cnm gördüm o banyo takımını cok hoş. kırmızıyla pembe kardeş sayılır zaten canım:)))) ben de karacanın çeyiz setini almayı düşünüyorum açıkçası netten baktım 2 milyarmıs yaa bir de su seti almak lazım o da 650 yemek çkb tencere su set 2.650 ye geliyor o paraya beyaz eşya alınır ne kadar pahalıymıs yavEvet canım bayılıyorum pembeye heleki pembenin pastel tonları çok hoşuma gidiyor:))markafonide yine dedğin markada banyo takımı var pembe oda çok hoşuma gitti verdim siparişi bakalımçelik tenceremin kurpları kırmızı ama bi o ayrı kaldı ona uygun yemek kaşıkları aldım bugünde yalnız kalmasın dedim
vallahi öle canım ya yemek takımları da öle beğendiklerim 700 lira ne yapıcağz bilmiyorum artk:18: bide erkek tarafı çok harcıyor derler nerde incik boncuk var kızda:)) başlarında taşısınlar bizievet cnm gördüm o banyo takımını cok hoş. kırmızıyla pembe kardeş sayılır zaten canım:)))) ben de karacanın çeyiz setini almayı düşünüyorum açıkçası netten baktım 2 milyarmıs yaa bir de su seti almak lazım o da 650 yemek çkb tencere su set 2.650 ye geliyor o paraya beyaz eşya alınır ne kadar pahalıymıs yav
vallahi öle canım ya yemek takımları da öle beğendiklerim 700 lira ne yapıcağz bilmiyorum artk:18: bide erkek tarafı çok harcıyor derler nerde incik boncuk var kızda:)) başlarında taşısınlar biziben tencere takımını 480 e aldım bende düdüklüsü, çaydanlığı, cezvesi içinde aldığım yer kapatıyordu tamamen şansa geldi :)
Karaca hürrem tencere takımı canım Eki Görüntüle 758877
benimkisi bu bi :)))
evet canım heleki şu sıralar hepsi uçmuş gibiler.. Benimki de şansa geldi öyle severek aldım bende tencereler gerçekte çok daha tatlı duruyolar:))ayrıca düdüklü ve cezve takımıda almıcm üstelik şimdi bi düdüklü 200 TL :18:çok güzelmiş çok ucuza almıssın valla ben de öyle bulsam hemen alırım yaa:/ şimdi fiyatları cok pahalı
kızlar ben çeyizim için emsan elma serisi pembe seramik tencere seti aldım.bugün markafonide dolaşırken kitchen worldün 10 parça renkli teflon tencere setini gördüm cok hoşuma gitti.ama düşünüyorum çelik tencere seti de alacağım sizce bu teflon seti alsam mı???çok kararsız kaldım renkleri çok hoşuma gitti.renkliler almak istediğim teflonlar.yeşiller de aldığım seramikler ben bu yeşillerin pembesini aldım.teflonların 3lü seti de var aslında ama ebatları 20 18 16 cm sizce cok mu küçük olurlar.bu 5li set 24cm den baslıyor
Eki Görüntüle 758721 Eki Görüntüle 758722
sağol canım benim.evet ya girmiyordum uzun zamandır buraya.iyiyim canım ya her şey aynı askerlerimiz döndü sonunda:))) sen nasılsın nasıl gidiyor??Canım hayırlı olsun öncelikle huzurla aşkla kullan göremiyorum uzun zamandır seni nasılsınSoruna gelince bence seramik aldıysan teflon sete gerek yok fazla olur digeride aynı işini görücek çelik tencere seti aldıgındada tamamlanıcak
evet canım heleki şu sıralar hepsi uçmuş gibiler.. Benimki de şansa geldi öyle severek aldım bende tencereler gerçekte çok daha tatlı duruyolar:))ayrıca düdüklü ve cezve takımıda almıcm üstelik şimdi bi düdüklü 200 TL :18:
sağol canım benim.evet ya girmiyordum uzun zamandır buraya.iyiyim canım ya her şey aynı askerlerimiz döndü sonunda:))) sen nasılsın nasıl gidiyor??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?