Acil yardımm direksiyon sınavı :(

Önemli bilgiler vermişsiniz çok teşekkür ediyorum.

Cevabınız için çok teşekkür ederim.Toplam ne kadar sürüyor acaba gün olarak ?

Tam olarak hatırlamıyorum onu.
U Usaklibirkiz daha sağlıklı cevap verir sanıyorum.
Bizim 18 saat teorik dersti, 9 gün 3 saat.. akşam 6-9 arası.. yazılı sınav.. 12 günde sonuçlar açıklandı.. direksiyon dersine başladık 14 saat. Günde 3 saatten haftada 2gün. En son kalan 2 saati sınav öncesi genel tekrar gibi yaptık sınava gireceğim hocayla, sanki o an sınav olmuşcasına. İşte böyle :) C cekuhhh

Yani bir ehliyet almak 3 -4 aya falan maloluyor

Tatlim stres yapma kesinlikle para icin. Sinava stresini dizginleyefek girersen gecersin emin ol. Ben sfresten kimligimi unuttum oyle kaldim arabaya bile binemedim. Ikincide hemen gectim. Bide biz kursa para verdik sonra hocalara hic para vermedik sizin neden versiginizi anlayamadim ben

Çakal gerçekten. Zaten 20 kusur saat direksiyon dersi almak zorundasınız. 20 saatte ogrenemediginizi 2 saatte hayatta ogrenemezsiniz.

Taze trafik canavari geldi
Ekimde yazildim kasimda derslere basladim. Aralikta teorik sinavi gectim ocagin basinda ilk sinavima girdim. O kadar iyiydimki milimlik yerden biraktilar. 2 saat ekstradan ders aldim 2 hafta sonraki sinavdan gectim. Panik yapma sakin ol. Insallah iyi bir komisyona denk gelirsin benim ilk girdiklerim kotuydu. Onlara ragmen aldim ehliyetimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…