• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardımm direksiyon sınavı :(

Rahat ol kasma kurallara dikkat et yeterli. Kendine güven halledersn. Resmen para için yapılmış belli. Benim hocam çok düzgündü onunla başladım onunla bitirdim sınavda o da vardı tabii. Gayet rahattım. Sınavda olan herifler uyuzdu. Biraz uğraşmışlardı benimle. Dedim deliler bana denk geldi. Tek seferde geçtim yine de. Takma kafana her söyleneni derim. Başarılar dilerim.

Rahat ol kasma kurallara dikkat et yeterli. Kendine güven halledersn. Resmen para için yapılmış belli. Benim hocam çok düzgündü onunla başladım onunla bitirdim sınavda o da vardı tabii. Gayet rahattım. Sınavda olan herifler uyuzdu. Biraz uğraşmışlardı benimle. Dedim deliler bana denk geldi. Tek seferde geçtim yine de. Takma kafana her söyleneni derim. Başarılar dilerim.
Teşekkür ederim. İnş bende sizin gibi tek seferde geçerim. Nasıl uğraştılar ki :/

Senı çalıştırcak başka kimse yok mu?
Para amaçlı yaptıgı düpedüz ortada.
Ama acaba derse gelmedın dıye sırf inadından bırakır mı ?
2 eğitmen mi oluyor araba da ?
Tek eğitmen iki sınav görevlisi oluyor

Motive etmesi gerekirken asagilamasi çok kötü olmuş ins basarirsiniz

Adamına denk gelmemissiniz ben ilk sınavda kaldım ek ders aldım ikinci sınav için hoca bana almama gerek yoktu sen zaten iyiydin dedi

Hocam iyiudim ama sınavda gecemedim sonuçta dedim
Sen bilirsin ama gerek yok demişti

Düpedüz para için söylemiştir ek para alacak ve sen geçince sınavdan onun içinde ayrı komisyon alıyorlar her türlü onlar kazanıyor

Bugüne kadar cok iyiydim. Bugün beni tabiri caizse yerin dibine soktu çıkardı. Lütfen sizden de dua istiyorum. Allah bebişinize kavuştursun sağlıcakla:)

AMİN Allah. Bu ehliyet konusunda çok sinirleniyorum. Kadınlar erkeklerden daha fazla ihtiyaç duyuyor ehliyete ama tek eksiğimiz küçük Yaşta öğretilmemesi. Daha önce benzer konulara defalarca yorum yazmıştım.. inşallah sınavınız güzel geçer hoş zAten araba iki günde öğrenilecek bi şey değil. Ehliyetinizi alırsınız araba sürmeye devam ederseniz 2-3 ay içinde kurt olursunuz zAten.. önemli olan tek balına trafiğe çıkmak gerisi gelir. küçük Yaşta öğrendiğim için tabiri caizse erkek gibi kullanıyorum . Allah yardımcınız olsun

AMİN Allah. Bu ehliyet konusunda çok sinirleniyorum. Kadınlar erkeklerden daha fazla ihtiyaç duyuyor ehliyete ama tek eksiğimiz küçük Yaşta öğretilmemesi. Daha önce benzer konulara defalarca yorum yazmıştım.. inşallah sınavınız güzel geçer hoş zAten araba iki günde öğrenilecek bi şey değil. Ehliyetinizi alırsınız araba sürmeye devam ederseniz 2-3 ay içinde kurt olursunuz zAten.. önemli olan tek balına trafiğe çıkmak gerisi gelir. küçük Yaşta öğrendiğim için tabiri caizse erkek gibi kullanıyorum . Allah yardımcınız olsun
Kesinlikle öyle.. ben daha ilk kez direksiyona oturmuştum.. 2 ay öncede babamla çalışırken kaza yaptım, bunun tedirginliği yok ama yine de aldığım ders yetersiz tabi :( inşallah tek hedefim sizin gibi olmak. Allah razı olsun cok sağolun:)

Adamına denk gelmemissiniz ben ilk sınavda kaldım ek ders aldım ikinci sınav için hoca bana almama gerek yoktu sen zaten iyiydin dedi

Hocam iyiudim ama sınavda gecemedim sonuçta dedim
Sen bilirsin ama gerek yok demişti

Düpedüz para için söylemiştir ek para alacak ve sen geçince sınavdan onun içinde ayrı komisyon alıyorlar her türlü onlar kazanıyor
Kesinlikle öyle.. işin büyük bir kısmı maddiyata dönüşmüş zaten

Direksiyon hakimiyetin nasıl?Eğer kalacağını düşünüyorsan ders al .Ama iyiyim kalmam diyorsan hiç gerek yok.Ben hiç özel ders almadan geçmiştim.Başarılar diliyorum...

Teşekkür ederim. İnş bende sizin gibi tek seferde geçerim. Nasıl uğraştılar ki :/
Şöyle ki anlatayım;
- Komisyondaki bey: Hız yap biraz, hız!
- Ben : Bu yolda hız sınırı bu aşamam.
- Komisyon : Hadi hadi dönüşü hızlı al!
- Ben : Dikkatli bir şekilde dönüyorum arkadan tır geliyor gördüğünüz gibi.
- Komisyon : (hocama dönerek) hocam siz böyle mi öğrettiniz direksiyon tutmayı? Geçirsek mi acaba sınavdan kızımızı? Okuyor musun sen işin gücün ne? (Güya dikkat dağıtacak laf alacak saçma sapan hatırlamadığım bir sürü laf daha etti)
- Ben : Evet okuyorum edebiyat fakültesi öğrensiyim. Öğrencilerim de var fakat ben sizin gibi sınavlarda dikkat dağıtacak muhabbet yapmıyorum dedim. Bu sırada arabayı park ediyordum. Kolay gelsin dedim indim.
Bu arada lütfen sen dik cevap verme ben böyle anlattım diye. Benim çok ters bir günümdü. Tahammül edemedim adamın terbiyesiz haline. Alamazsam da alamam dedim. Konuşturmaya çalışıyorlar zaten herkesten öyle duyuyorum. Rahat ol sakin davran.

Eğer paniğin yoksa heyecanın yoksa geçersin muhtemelen. O hocanın para için dediği gün gibi ortada. "Gel sana yarin ders vereyim" demesinden belli. Bu yüzden kasma kendini. Ek derse ihtiyacın oldugunh düşünmüyorsan tek yapman gereken basaracagindan emin olarak dikkatli ve rahat davranman. Panik yapmaman. Park sırasında arkadaki sinav görevlileri seni yönlendirip yardımcı oluyo. En azindan ben sınava girince oyle olmustu. Arkadaki görevliler bırakmamak icin çaba sarfediyo zaten tek hatanda kaldin demez kimse. Merak etme o hocanı da duymamazlıktan gel psikolojini etkilemesine izin verme. Simdiden başarılar bol şans sana :KK16:

konuyu okuyunca ben yanlislikla konumu actim diye tekrar tekrar okudum:-):-):-)
bugun benimde son dersimdi yapmadigim hatalari yaptim % 80 kalirsin dedi sagolsun cok motive oldum c.tesi gunu sinava giricem hemde ilk sirada ben varim kendimu telkin etmeye calusiyorum
sana ders vericek birini bulamadiysan araba kullanmayi iyi bilen esin dostundan sinav guzargahinda egitim yapabilirsin

Şöyle ki anlatayım;
- Komisyon : (hocama dönerek) hocam siz böyle mi öğrettiniz direksiyon tutmayı? Geçirsek mi acaba sınavdan kızımızı? Okuyor musun sen işin gücün ne? (Güya dikkat dağıtacak laf alacak saçma sapan hatırlamadığım bir sürü laf daha etti)
- Ben : Evet okuyorum edebiyat fakültesi öğrensiyim. Öğrencilerim de var fakat ben sizin gibi sınavlarda dikkat dağıtacak muhabbet yapmıyorum dedim. Bu sırada arabayı park ediyordum. Kolay gelsin dedim indim.
Bu arada lütfen sen dik cevap verme ben böyle anlattım diye. Benim çok ters bir günümdü. Tahammül edemedim adamın terbiyesiz haline. Alamazsam da alamam dedim. Konuşturmaya çalışıyorlar zaten herkesten öyle duyuyorum. Rahat ol sakin davran.
Ay evet bide bu kısım var sizin iyimis yine bizde memleket davasina döndü resmen :işsiz:bende biraz rahatsız olup tersleyince bu sinirle gecirmezsek bizi de dover falan diyip gülmüşlerdi cok sinir olmuştum böyle şeylere de hazırlıklı ol konu sahibesi :bicak:

merhaba arkadaşlar. Kısmet olursa cumartesi günü direksiyon sınavına gireceğim. Bugün kalan son 2 saat dersimi aldım. Sınava girecek hocayla çalıştık , daha önce hiç çalışmamıştık. Beni sürekli panik yaptırdı. Yetersiz buluyorum sen bu gidişle kalırsın dedi. Sürekli yerdi bildiğim seyleri de unutturdu.
Bana yarın 2 saat ders vereyim, bu böyle olmaz dedi. Ders ücreti 140₺. Kimisi para için yapmıştır sınava gir direk diyor. Kimisi dersi al diyor. Cok kararsızım ve beni motive etmenize ihtiyacım var. İlk kez gireceğim kalmak istemiyorum :KK43:
Bu baş belalarını kim direksiyon hocası yapıyor bilmiyorum benimki de sinavdan önceki son derste beni aglatmisti. Asla unutamam. Üstelik kadın hocaydı. Ben de kursun sahibine gidip bu hocayla sınava girmek istemiyorum diye şikayet ettim, tamam ben giricem dedi ve malum kadınla sınava girenlerin cogu panikle hareket edip kaldı. Ben ve o erkek hocayla sınava giren diger arkadaşlar geçtik, çok sakin ve sabırlı biriydi bizimki. Kadın nasıl paniğe sürüklüyordu dersen, komisyonun gözü önünde direksiyona müdahale ediyor ve sinavdaki adaya surekli bağırıyordu. Bu işe uygun olmadığı halde neden çalıştırıldığını bilmiyorum. Sen hocayı değiştirebiliyor musun? Kesinlikle dersine gitme kişiliksiz geldi bana.

Canım sen hiç heyecan yapma , ben defalarca komisyonda görev aldım , hatta en son geçen cumartesi sınavdaydım, heyecanlı olduğunu sakın söyleme ve belli etme , çünkü maddelerden biri maaalesef aşırı heyecanlı olduğunu gözlemlemek , rahat olmaya çalış , park olayına dikkat et çünkü kalanların çoğu mallesef parktan kalıyor , müfettişler de genel de park yerinde bekliyorlar,, inşallah geçersin

O kişiyi kabul etme. Sınava gir, sakin sakin. Youtube da videoları izle, ben de senin gibiydim, şimdi fırt fırt uçuyorum valla

Şöyle ki anlatayım;
Yok artık daha neler.. resmen kalmanız için uğraşmışlar.. o zaman benimle muhabbet etmeye çalıştıklarında bende müsade etmemeliyim. Ne kadar saçma ya, bizim reflekslerimiz tam değil ki hem muhabbet edip hem kendimizi arabaya versek. Bi atlatsaydım hayırlısıyla

Back
X