• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Acil yardıma ihtiyacım var kızlar,kafam çok karıştı...

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

esinnnnn02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2010
451
1
96
İstanbul
Bu hafta sonu oturma yeri ve yaslanma yeri siyah kadife olan koltuk takımı siparşi verdik kızlar,ama şimdim kafama takldı siyah kumaşta da toz gösterir mi?ya da herhangi bi kullanışsızlığı olur mu?nolur fikir verin canlarım,siparişi yeni vermişken belki değiştrme imkanımz olur...

ay ne tesadüf ben de aynı tarzda koltuk aldım zebranodan...ve merak ediyorum siyah kadife almakla acaba hata mı ettim, annemin ilk söylediği "ay siyah çok toz gösterir" oldu...

Benim eşimde siyah koltuk almayı çok arzu etti,hatta bir firmadan beğenmiştik.Annem 'kızım kesinlikle tozuyla baş edemezsin,kumaşıda kadife olduğu için çok kısa sürede yıpranır,tüyü dökülür 'dedi,bızde almadık.Şimdi iyi ki almamışız diyoruz çünkü salon koltuklarımın sadece teklisi karamel renkte sinir oluyorum,üzerine ne koyarsan belli ediyor,diğer parçalar krem çokkk memnunum.

Kesinlikle değiştirin derim cnm.

cnmmm ben komple siyah aldımmm hiç kafanı karıştırma..neden dersen..
açık renk kiri gösterir derler koyu renk tozu sen ne alırsan al hep bi sorun çıkar onun için içine sineni al...benim koltugum simsiyah heryeri hemdeeeee tozlanırsaaa tozunu alırım nevar elime yapışmaz ya mobilyaların tozunu alırken onuda elden geçiririm çok mu zor sanki:)bence begendiysen keyifle kullan boşver tozu kiri pası:)
ben alırken koltuk takımınım kremide vardı direk geçtim bakmadan yanından bennn habiree üzerine bşymi döküldü aman kirlendimi diye dert edecegime siyah olur sadece tozunu alırım daha rahatt..

beyaz renk odayı ferah gösterir odayı kullanmasanız bile kendiliginden rengi sararır..
griiii renk odaları bogarrrrrr..soluk gösterir
kırmızı renkkk göz yorar
siyah renkkk zırt renklerle kombin edildiginde güzel durur kiri göstermez tozlanabilir sadece odaa haftalarca toz almassanız olur...
turkuaz mavi sarı turuncu gibi renklerinde modası heran gecebilirr güzel kulanıldıgında sevimli odalar oluşturulabilir ama mobilyanın ana renkleri bunlardan biriyle modası geçme olsılıgı çok yüksektir..
sürekli mobilyalarını deiştiren biri iseniz hiç sorun yok istediginizi alabilirsiniz ama aldımı yıllarca kulanacaksanız siyah kahve tonlarını tercih edin derim.

Son düzenleme:
canlarım benm yardmlarınız için çok teşekkür ederim,çok saolunn...ama geldi koltuklarımızzzalkisalkisalkis ve çooookkk güzel olmşlarr!artk tozlancaklarmı,yeni geldkleri gibi hep böle güzel ve ağır mı durcaklar zaman göstercekkk:)bi sıkıntım veya memnuniyetim olursa paylaşırım yine kızlarrsüprizzzzz buarada mobilyayı aldığımız yeri de söliim size,çok güzel ve erkenden getirdiler ürünlerimizi!eyip modesada maat mobilya var...ben önerebilirm şimdi iç rahatlığıyla;)hatta ordaki kızla arkadaşta olduk,esin söledi derseniz bayada bi yardmcı olur diye düşnyorum...hihoyyyt

canlarım benm yardmlarınız için çok teşekkür ederim,çok saolunn...ama geldi koltuklarımızzzalkisalkisalkis ve çooookkk güzel olmşlarr!artk tozlancaklarmı,yeni geldkleri gibi hep böle güzel ve ağır mı durcaklar zaman göstercekkk:)bi sıkıntım veya memnuniyetim olursa paylaşırım yine kızlarrsüprizzzzz buarada mobilyayı aldığımız yeri de söliim size,çok güzel ve erkenden getirdiler ürünlerimizi!eyip modesada maat mobilya var...ben önerebilirm şimdi iç rahatlığıyla;)hatta ordaki kızla arkadaşta olduk,esin söledi derseniz bayada bi yardmcı olur diye düşnyorum...hihoyyyt

cnm resmini de koysan koltuklarinin cok mutlu olurum...kaydirigubbakcemile5

Back
X