Acil yardım :(

ankarada dogdum büyüdüm bende 8zildir evlendm van in ilcesi ercişte yasiyorum cokta mutluyum tamam burayi cok sevmiorum ama kocami sevdigm icin güzel yani evde oturmuyorum ama ögretmenim belki o yüzdn cekiyorum ama 1gün diye önyargili olmayalm hayat ve ask diyelim
Bi kere erciş burdan güzel, ben gördüm orayı :( Van'a da burası kadar uzak değil. Ama ben apartmanımdan bahsediyorum. Sanki hakkaride türkçe bilen hiç mi kadın yok. Doludur. Bizim binada yok. Ben de bunalımdayım. Dışarı çıkmıyorum. Çıksam da nasıl arkadaş edincem bilmiyorum. Durduk yere evini barkını bilmediğim biriyle arkadaş olamam ki

Şahsi fikrim ne kars ne diyarbakır ne tunceli ne de şırnak..
hakkari bence bambaşka bir boyut.en kötüsü tabiki can güveliği.
uzun zaman oluyor sanırım bir öğretmeni asker sanıp öldürmüşler.
konu sahibine orda sosyal olun,etkinliklere de katılın diyemiyorum şahsen.
dışardan gelenlere iyi gözle baktıklarını düşünmüyorum açıkçası çıkan haberlerden dolayı
böyle bir izlenim yarattı bende.
konu sahibi ben yerinizde olsam kpss çalışırdım.ortamda aslında tam müsait.
bence bütün dikkatinizi sınava yoğunlaştırıp kötü şeyleri düşünmekten uzaklaşın.
Bu şekilde olumsuz düşünerek kendinize zarar verirsiniz.
birde bol bol dua edin.
Allah yardımcınız olsun.

Ben ayni sehirde baskabbi eve tasindim evlendikten sonra yqni qyni memleketimdeyim ben bile zor alistim.. ama bosver esin memursa sayili gündür cabuk gecer çevreyi sallama ben kendi memleketmde bitane komsu bulamadim bütün gün evde takılıyorum kocam yokken..bol bol dua oku esine yemekler yap suslen..bi program olustur kendine mutlakq oralardada kurs vardr kpss icin olmadı ona git oyqlqn qlisirsin..rn guzel gunlerini heba etme..tek olmanin tadini cikar biz kvkp akraba vs derdinden qnlamadik evliligimizi bile..

arkadaşlar .konuyu lütfen siyasete getirmeyin. ırkada. bu tarz giderse konuyu kapamak durumunda kalırım

Şahsi fikrim ne kars ne diyarbakır ne tunceli ne de şırnak..
hakkari bence bambaşka bir boyut.en kötüsü tabiki can güveliği.
uzun zaman oluyor sanırım bir öğretmeni asker sanıp öldürmüşler.
konu sahibine orda sosyal olun,etkinliklere de katılın diyemiyorum şahsen.
dışardan gelenlere iyi gözle baktıklarını düşünmüyorum açıkçası çıkan haberlerden dolayı
böyle bir izlenim yarattı bende.
konu sahibi ben yerinizde olsam kpss çalışırdım.ortamda aslında tam müsait.
bence bütün dikkatinizi sınava yoğunlaştırıp kötü şeyleri düşünmekten uzaklaşın.
Bu şekilde olumsuz düşünerek kendinize zarar verirsiniz.
birde bol bol dua edin.
Allah yardımcınız olsun.
Allah razı olsun yaaa... Sonunda biri beni anladı. Evet bi de bu mesele var. Dışarıda gezemiyoruz çok fazla. Çünkü buralı olmadığımız her halimizden belli oluyor. Aslında eşimin asker arkadaşları var onlarla da ben görüştürmüyorum. Yüksekova da komutanlıktan çıkarken 3 askeri şehit ettiler diye. Bir de öğrencileri tehdit ediyormuş. Bir gün kan beynine sıçrayıp çocukları dövecek diye ödüm patlıyo :(

Ben ayni sehirde baskabbi eve tasindim evlendikten sonra yqni qyni memleketimdeyim ben bile zor alistim.. ama bosver esin memursa sayili gündür cabuk gecer çevreyi sallama ben kendi memleketmde bitane komsu bulamadim bütün gün evde takılıyorum kocam yokken..bol bol dua oku esine yemekler yap suslen..bi program olustur kendine mutlakq oralardada kurs vardr kpss icin olmadı ona git oyqlqn qlisirsin..rn guzel gunlerini heba etme..tek olmanin tadini cikar biz kvkp akraba vs derdinden qnlamadik evliligimizi bile..
Hımmm. Dün gece eşimi uyandırıp durumumu anlattım. Çok üzüldü. Bana yardımcı olacak sanırım. Bu gün kurslara bakmaya gidecekti. İnşallah vardır. :(

Bi kere erciş burdan güzel, ben gördüm orayı :KK43: Van'a da burası kadar uzak değil. Ama ben apartmanımdan bahsediyorum. Sanki hakkaride türkçe bilen hiç mi kadın yok. Doludur. Bizim binada yok. Ben de bunalımdayım. Dışarı çıkmıyorum. Çıksam da nasıl arkadaş edincem bilmiyorum. Durduk yere evini barkını bilmediğim biriyle arkadaş olamam ki
canım enişten şehit mi oldu senin başınız sağolsun ön yargılı olman gayet normal ben Vanlıyım Van'da yaşıyorum eğer yolun buralara düşerse görüşüp tanışmak isterim belki ön yargılarını da kırmış oluruz:KK50:

Ne kadar kaba bir üslubun var senin , gerçi şaşırmamak lazım hep bir kavgacilik geçimsizlik modu.... Doğru demis iste ...ne var bunda ...önce vatan ... Önce vatan... Kobani icin ülke huzrunu , Burda da üye huzurunu bozmayın.
:(

canım enişten şehit mi oldu senin başınız sağolsun ön yargılı olman gayet normal ben Vanlıyım Van'da yaşıyorum eğer yolun buralara düşerse görüşüp tanışmak isterim belki ön yargılarını da kırmış oluruz:KK50:
Evet 2 sene önce . Binbaşıydı... :( Çok sevinirim ama eşim beni vana yalnız göndermez ki. İnşallah tanışırız. Çok mutlu olurum.

Offf konu farklı yorumlar farklı yine çıkmış ortaya herşeyi yanlış anlayan hatunlar.

komsularin turkçe bilmiyodur da esiyin meslektaslari, ne biliyim oranin hastanesinde vs devlet yerlerinde çalisanlar nerede yasiyor çokmu uzaksiniz, ogretmen evi gibi yer yokmu
senin durumunda olan vardir belki yalnizlik oalrak sana arkadas olurdu
Var öğretmen evi aslında da gidince oturcak yer bile bulamıyoruz. Bu kadınlar burda nasıl yaşıyor. Gerçi yaşayanı var. Onlar hep eşlerinin peşinde mübarek, bense eve geldiğinde yanındayım. Şununla tanıştır diyorum yok. Bununla tanıştır yok. Herkese gıcığı var bebenin.

Ne denirki kişi kendinin ilacıdır, kendin bi program yapıp diyete KPSS ye ve eşinle yaşama sıkı sıkı tutunacaksın bu arada bence olayın Hakkari ile ilgisi yok gibi birsey...

Ne denirki kişi kendinin ilacıdır, kendin bi program yapıp diyete KPSS ye ve eşinle yaşama sıkı sıkı tutunacaksın bu arada bence olayın Hakkari ile ilgisi yok gibi birsey...
I ı... Sana öyle geliyor... Burayla ilgisi olmasa forumda dert anlatmıyor, fittir fittir geziyor olurdum canım

Bi kere erciş burdan güzel, ben gördüm orayı :KK43: Van'a da burası kadar uzak değil. Ama ben apartmanımdan bahsediyorum. Sanki hakkaride türkçe bilen hiç mi kadın yok. Doludur. Bizim binada yok. Ben de bunalımdayım. Dışarı çıkmıyorum. Çıksam da nasıl arkadaş edincem bilmiyorum. Durduk yere evini barkını bilmediğim biriyle arkadaş olamam ki

onların dilini öğrensen... nette var mı çalışmak için doküman biliyorum ama. belki değişiklik olur bunalımdan çıkarsın. komşularınla da kaynaşmış olursun...

Ama ne güzel eşinle aranız iyiymiş. Eşine karşı bu kadar karamsar olma bari. Orada ki her şeyin o çünkü..
Ben seni anlıyorum o şehirde bende yapamazdım. Komşu olarak kimseye güvenemezsin. İş olsa bile gidip gelmeye korkar insan. Ailenle tlfnda görüş hep. Kapını kilitle evinde yapacak bişeyler bul. Sonuçta geçici bi süre sabret ve eşinden soğutma kendini. Bide destek alsan iyi gelebilir..
Bunu yapcam zaten. Ona anlattım dün gece. Her şey olmasa da bir kısmını işte. Çok üzüldü... Pazartesi psikiyatriste gidicem

onların dilini öğrensen... nette var mı çalışmak için doküman biliyorum ama. belki değişiklik olur bunalımdan çıkarsın. komşularınla da kaynaşmış olursun...
En çok dillerini öğrenmek istiyorum ama kimse öğretmiyor. Kocam denen mal da bir kelime bile bilmiyor. Keşke öğrenebilsem...

Back