• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım

123hasret

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2018
529
147
103
31
bn 13 gün önce yumurtladım o günü değerlendrdik adetim 3 gün gecikti 3 gün önce test yapmıştım negatif çıktı biraz daha beklmek istyrm aslında teker test yapmak için. Bi belirtim yok dha önce göğüslerim ağrırdı 5 gün öncesinden ama hiç bi belirti Yok akıntım var arada sarı veya beyaz bunları yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı

3 gün gecikti 3 gün önce test yaptım demişsiniz belki de şu olabilir 3 gün önce tam olarak idrardaki hcg değeriniz yükselmemişti. bende yarına kadar olmazsanız 1 test daha yapın. Bu arada sarı akıntı genelde iltihaplı akıntı olarak yorumlanır. Ama bunu sizde anlayablirsiniz koku var mı? Anormal bir akıntı mı gibi gibi..

Psikolijikte olabilir, hamile de olabilirsiniz. Geç döllenmede idrarda hemen gözükmeyebilir.
Bence kan verin kafanız rahat olur

Aynı durum bende de var bizde 15gun öncesi oldu degelendirdik adetim düzensiz oluyor eğer 30 günde olursam bir gün var adetime eğer 25 gün olursa 3gun geçmiş oluyor test yapıyorum test silik çıkıyor bida yapıyorum bişey cikmiyor

Back